Domänen avreagera.se överlåtes

Kontakta moderator(at)avreagera.se vid intresse.

2 841 tankar kring ”Domänen avreagera.se överlåtes

 1. Horung3

  Jävla kräkhora, som ska stötta en med funktionshinder men bara klankar ner och letar fel på en istället som inte finns bara för att rättfärdiga sina egna brister och oförmåga. Jävla feta tomatansikte, REflEKTEra över ditt egna jävla beteende odugliga sveningvars äckel

  Svara
 2. Viktor

  Sådan äcklig läkare som inte lyssnade på mig, kände mig som ett nödvändigt ont, när jag satt där och hade 15 min på att förklara att jag lider av ångest och har smärta även fysiskt. Ut och jogga jag har rullat på bollar cyklat på motionscykel och legat på golvet gjort rekommenderade ryggövningar. Så ingen tror på en nu lever jag med kronisk smärta och undrar om det är ”fantomsmärtor”. Det är det värsta när myndigheter eller folk som har auktoritet fördömer en! Jävla förbannad så jag funderar ibland hur jag om jag ska avsluta skiten, orkar inte att ens bli betrodd. Fy fan vilka jävla idioter.
  När man försöker förklara för nära så drar dem sig undan. Jag minns när jag var frisk och hade flickvän bra jobb som jag trivdes med (god ekonomi) bra karriär och alla tyckte om en, men när man nu är i sämre skick är man bara till besvär. EN BÖRDA. Fy fan vilka skenheliga ytliga varelser människor är. Det finns några goda men dem är sällsynta. Dra åt helvete djävla ynkliga folk religion politik och girighet sånt som man tar för givet, är inte normalt för merparten!!! JÄVLA EGOISTISKA ENKLA MÄNNISKOR SOM BARA TÄNKER PÅ SIG SJÄLVA. SVÅR GAD SAMT MS.
  MEN TÄNK DET FINNS DEM SOM HAR DET VÄRRE.

  RYCK UPP DIG OCH STÅLSÄTT DIG, FAN VAD BRA SAGT. NU MÅR JAG GENAST MYCKET BÄTTRE! ÖNSKAR SAMT HOPPAS DU FÅR UPPLEVA ALLT JAG HAR UPPLEVT BÅDE FYSISKT OCH PSYKISKT ALLMÄNBILDADE JÄVLA AT OCH ENKLA PRIMAT. TUR ATT JAG HAR SJUK HUMOR, VET NI VAD DET STÅR PÅ EN DEL BUSSAR I INDONESIEN, MAX 50 ORANGU(orangu betyder människa) ~orangutang = skogsmänniska. Är man inte galen så blir man.
  Polisen är rädda osäkra människor och missbrukar sin sas auktoritet ”verkanseld” utsattes jag för bara för att jag var högljudd samt berusad. SÅ DET BLEV EN UNG RÄDD POLIS SOM SKÖT FÖRST, VILKET LEDDE TILL ATT EN TILL SKÖT. SÅ DET VERKAR STÄMMA SOM GW SÄGER ATT DEM SKULLE UTBILDAS MER OM PSYKOLOGI. FÖR DET VAR SKJUT FÖRS FRÅGA SEN, JAG HADE JÄKLA TUR SOM ÖVERLEVDE. IFRÅGASÄTTER VARFÖR DEM TÖMDE EN BURK TÅRGAS NÄR JAG REDAN LÅG NER OCH VAR FÖRSVARSLÖS. GIVET LADES INTERNUTREDNINGEN NED.

  Svara
 3. Sjkj

  Jävla fittkärring till hyresvärd! Går och sänker värmen hela tiden, nu hade hon sänkt den till 14 grader! FJORTON grader! Satans jävla kärring, här ligger man under täcket fullt påklädd under täcket och huttrar. Jävla jävla kärring!

  Svara
  1. Viktor

   Jag vet förut bodde jag som inneboende i en villa där det var 12‐14°, jag fick ligga med jävla massa filtar, men jag var tacksam ändå för det var en vän som ställde upp. Och jag behövde inte betala för det.

   Visst jag förstår om du betalar hyra så är det inte normalt! Min hyresvärd nu sätter inte igång radiatorerna först det blir svinkallt inne, i helvete jag drar igång ugnen har en bruds hårtork under täcket. Viktigt att inte somna men elpriset får staten betala då jag lever upp mina skattepengar

   Svara
 4. B

  Har du ens tänkt tanken på att jag kanske har hittat någon att vara närma med eller är du så satans arrogant att den tanken inte ens finns i din lilla reptilhjärna? Du ta och väx upp, flytta hemifrån, du är fan över 30, låt inte din mamma ta dina strider som om du fortfarande vore hennes 16 åriga son. Är du mogen nog att knulla är du mogen nog att ta hand om dig själv med allt vad det innebär.

  Svara
  1. Viktor

   Har en jävla schysst bostad och en nornal kvinna som kommer på helgerna. Inte någon enkel neandertalare till primat en bonobo, kan fixa!

   Finns för mkt pissluffare smuts

   Svara
 5. Afisminsjee

  Skit ner dig Net-on-net, ännu en sadistisk fitt-sida som kräver bank-id vid beställning, fan ta alla såna jävla fitt-koruptta kräksidor !!!
  Låt djävulen grilla er på bål !!!!!

  Svara
 6. Lefleggii

  Din jävla egoistiska skitledsagare som skyller på allt ifrån trötthet, lite pengar, dåligt väder, och krånglande telefoner, bara för att slippa Vallåkraträffen, jävla svin är vad du är !!!
  Du är Fake-rik !!!!!
  Kör dyra bilar, men du har aldrig råd att tanka mer än 10-15 liter, och bor i byns sämsta område !!!
  Så jävla trött på dig nu !!!

  Svara
 7. Emmi

  Jag är inte ett dugg avundsjuk på din svindyra dieselbil eller på ditt social liv, varje gång du beter dig som att jag vore det vill jag bara kräkas. Men kan du sluta spana in mig i smyg och höra av dig istället vore jag tacksam.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *