Avreagera dig!

Lätta ditt hjärta, släpp på din smärta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

2 810 tankar kring ”Avreagera dig!

 1. Draåt

  FÖR HELVETE jävla hyresvärd!
  Dessa jävla återkommande diskussionerna om varmvattnet! Jag håller på att bli galen!
  Jag skiter blanka fan i hur mycket varmvatten du och ditt jävla barnbarn använde. Med tanke på hur äcklig lägenheten var när jag flyttade in så kan man anta att ditt barnbarn varken var ett fan av att duscha eller diska! Du tycker väl helst att jag ska ta kallduschar och isbad och återanvända disk 2-3 gånger innan jag diskar! Så jävla trött på att behöva anpassa mig och ändå är det inte tillräckligt!

  Svara
 2. idiot

  Jag fucking hatar mitt liv! Det är sämst, min fucking vän har fucking cancer i hennes jävla fitt nacke. hon är på jävla sjukhus saker flera ggr, får damp på de. vi har fucking jävla fitt nationella prov imorgon. vill bara döda skolverket och trycka in fucking kukar i deras mun. alla i min klass är fucking jävla fitt hor kukar och ingen fattar nåt. jag hatar allt och alla och jag vill döda alla på den här jävla fitt hor skolan. vill även döda mamma som fucking skriker på mig varenda jävla dag. varenda jävel är en idiot med för mycket kukar uppstoppade i röven!

  Svara
 3. jag rasar

  jag orkar inte arbeta på lektionen för att jag tror jag får godkänt ändå och läraren säger ”säg bara till om ni vill ha hjälp” hela tiden men jag vet inte hur jag ska kunna klara mig även fast jag får hjälp och så har jag nog BDD

  Svara
 4. ksdfgttre

  Sydantenn ska brännas på bål, fan ta dom !!!!!! Ni ska stämmas på 900 000 kr per dag som Discovery channel är borta, jävla nazister !!!!!

  Svara
 5. tvio

  Åt helvete med rövhålen på sydantenn som stänger av 60 % av tv-kanalerna fast att alla försäkrat att inget skulle hända med dom nuvarande kanalerna, dom här jävla rövpiss-bedragarna måste stoppas omedelbart, helst kastas i öresund, häng dom från bron när ett stort fartyg kommer, kan dom bli påkörda av det, dom jävla kräken !!!! AS !!! AS !!! AS !!!

  Svara
 6. Fuck bank-id !!!

  Jävla fucking kräkhoror på cdon.com som kräver fucking jävla kräk-bank-id vid beställning 🤬🤬🤬 Fuck off och sug era egna nerpissade kukar !!!!!!!

  Svara
 7. Shompa

  Inte nog att man blivit bedragen mitt under en jääävla dipp i förhållandet!
  Då kommer don juan och snor mamman till mina bsrn efter 11 år..

  Och inte nog med det så är hag så jävla trackasersd av en jääävla stalker som älskar att rida på vår seperstion! Sen i januari mänad!! För heövete skaffa ett jobb å sen efter de kanske du får ett liv ditt jävla kräk!!!!

  Ååååååååååh!!c
  De värsta som finns är lögner och människor somxplötsligt vänder kappan efter vinden.!!

  Fuck off alla jävla ryggradslösa smygisar!!!

  Svara
 8. Simon

  Hej allihopa idag är jag trött och lite trött jag somna nästa hallå Rasmus gråt hallå hallå hallå Rasmus gråt 😂 jag vill åt dumplings förra veckan det var fett gått igår åt jag vietnamesiska vårrullar asså los let godaste maten not even honna cap 🧢 hej hej 👋

  Svara
 9. Meja

  hej hej bajs jag heter meja men mina vänner kallar mig bajs jag vet nästan inget och jag har såååååå mycket smink ville bara säga det sådär jag hatar en tjej hon heter

  Svara
 10. Hälsokost

  Herre min Gud. Jag vill knulla hunden från Animal Crossing så illa. Jag kan inte hantera det längre. Varje gång jag går in i stadshuset får jag ett enormt stånd. Jag har sett bokstavligen varje rule 34 bild av henne som finns på nätet. Mina drömmar är inget annat än konstant förbannat sex med Isabelle. Jag är trött på att vakna varje morgon och ha kommit sex gånger i mina kalsonger medans jag sov, och tänka på hur jag egentligen skulle ha kommit i Isabelles tajta hundfitta. Jag vill att hon ska bära på mina människo-hund mutantbarn.

  Fan, min förbannade mamma såg mig sätta på vår grannes hund. Jag hade klätt henne i min systers kjol och kört rått och hårt. Hon har inte sagt ett ord till mig på tio timmar och jag är rädd att hon kommer ta mitt 3DS. Jag kanske aldrig kommer få se Isabelle igen.

  Svara
 11. Fia

  Vad fan har TV10 för jävla kuk-fel i huvudet alltså ? Visa massa jävla nazist-propaganda skit med Hitler istället för Formel 1 i år. Sänd F1 annars stänger vi av er kanal FÖR GOTT !!!!
  GE OSS F1 FÖR HELVETE !!!!!!!!!! 👹👹👹👹👹👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺

  Svara
 12. Elsa

  assssåååå fack alla vi har nån pissig vikarie hella tin ssom inte äns har utbildnihgggg och hon är så jävla kaxig och bitckigg

  Svara
 13. Fuck sverige

  Läste precis om ett förslag att ta bort anonyma kontantkort. Alltså att det ska vara förbjudet/omöjligt att köpa ett kontantkort till telefonen utan att tvingas registrera det med namn, adress och telefonnummer.
  Orsak sägs vara att komma åt kriminella.

  Jag blir så arg så jag kokar och de som har kommit på det här förslaget förtjänar bitchslapar x10 med en jävla stol. Jävla fucking åsnor.

  Kontroll, kontroll, kontroll. ”Fria Sverige” är ett skämt. Finns ingen frihet. Ingen trygghet. Ingen jämställdhet.
  Kontroll, rädsla, oro och styre med järnhand. Där är vi och djupare är vi på väg.

  Svara
 14. Svea

  Hoppas nya ledningen kommer på dig när du snor koppar från jobbet din äckliga hora. Hur mycket är du uppe i 100 papp eller ännu mer?

  Svara
 15. Fuck formel domare !!!!

  Fuck Formel 1, fuck FIA, FUCK MICHAEL MASI, Ditt korrupta psykade jävla kukhuvud , fuck off !! Mazinazi !!!!👎👿👿👿👿👿

  Svara
 16. kdkskoksos

  Vad fan är alla jävla ljusgirlanger bara såna jävla utbyggnadset för ? Vi vill ju för kuken köpa hem det och sätta igång den ju för fan ju, och inte leta ihjäl sig över hela jävla internet bara för att hitta ett jävla fucking startset som passar till den just den slingan !! Detta är ju så jävla kukat så det är inte sant, fuck you Jula, Rusta och alla andra jävla fantanitta affärer som säljer det här skitet !!!!

  Svara
 17. matlärare

  om räntesatsen minskar från 5% till 3% så är det ju 2 procentenheter mindre men hur många procent mindre är det asså jag kan inte räkna ut
  ”Ey det är brandalarm! ”Nej, Afghanistan bombar oss. Afghanistanlandet.””
  Matteläraren: ”Jag vet inte vad jag gör men det får bli bra”
  detta är jesus fackin kristus moment

  Svara
 18. Svea

  Du förstörde mitt liv för vad, du är förlovad, snackar om att gifta dig och du gjorde så att mannen i mitt liv inte vill veta av mig, för vad? Rent nöje, visa att du kunde? Jag hoppas din man genomskådar dig och lämnar dig ensam med er lille bäbis, som du inte ens vill ha för du förtjänar inte mer än så.

  Svara
 19. Elsa

  jag hatar att vi ska ha so varje fkn dag jag tar häldre mitt liv helt ärligt bara för att min plats är de sämsta jag har varit med om tyra har jälafal en bra plats i ett hörn brevid nån bra jag sitter i mitten längst fram brevid nån sykstörd.

  Svara
 20. fs22

  Fuck off Farming simulator 22, jävla cp spel, allt bra från tidigare spel är borta å ersatt med rövhåls-skit😈
  Vissa bilder är ju fan så jävla minimala att man måste ha kikare och förstoringsglas för att se dom !!!
  Sen kan man ju fan inte sälja ett skit på kartan Elm creek, går inte, å man kan inte heller ställa in hur fort grödorna ska växa, ett riktigt skitspel, 428 kr helt åt helvete, kuk-skit !!!!!!

  Svara
 21. Christoffer Colombia

  vad fan har hänt me denhära jävla dysfunktionella sidan nurå är det bara jag som ser eller

  Svara
 22. Tvärniten

  Era jävla fucking bögungar som nästan rammade ner mig i gatan igår i svalöv på era satans jävla sparkcyklar, hoppas ni gillade glåporden och långfingret ni fick !!
  Synd ni inte ramlade !!!!!
  Förbjud sparkcyklar för helvete !!!!!!!!!!!!

  Svara
 23. gud

  nu är jag jävligt fucking förbanad för när jag var och handlade så var det en jävla idiotkäring som stod och skrek ä gud hälsa dig jesus alla ska tro på jesus och så kommer du bli fräldst och sen kom hon fram till mig och sa gud hälsa dig. då känner man bara men kan du sticka åt helvete och sluta prata med mig!

  Svara
 24. vuxensajt

  jag bllir så jävla förbannad på alla live vuxen sajter man måsste skapa ett fucking pisskonto varje jävla gång när ma ska ha lite kul framför bobilen fucking d jävls pisshors sajt och sätt dig på mitt finger och rotera 365 varv vänligaste hjärnbedövade mäniska

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.