Avreagera dig!

 

Avreagera dig så att du blir en bättre människa:

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 771 tankar kring ”Avreagera dig!

 1. Svea

  Du förstörde mitt liv för vad, du är förlovad, snackar om att gifta dig och du gjorde så att mannen i mitt liv inte vill veta av mig, för vad? Rent nöje, visa att du kunde? Jag hoppas din man genomskådar dig och lämnar dig ensam med er lille bäbis, som du inte ens vill ha för du förtjänar inte mer än så.

  Svara
 2. Elsa

  jag hatar att vi ska ha so varje fkn dag jag tar häldre mitt liv helt ärligt bara för att min plats är de sämsta jag har varit med om tyra har jälafal en bra plats i ett hörn brevid nån bra jag sitter i mitten längst fram brevid nån sykstörd.

  Svara
 3. fs22

  Fuck off Farming simulator 22, jävla cp spel, allt bra från tidigare spel är borta å ersatt med rövhåls-skit😈
  Vissa bilder är ju fan så jävla minimala att man måste ha kikare och förstoringsglas för att se dom !!!
  Sen kan man ju fan inte sälja ett skit på kartan Elm creek, går inte, å man kan inte heller ställa in hur fort grödorna ska växa, ett riktigt skitspel, 428 kr helt åt helvete, kuk-skit !!!!!!

  Svara
 4. Christoffer Colombia

  vad fan har hänt me denhära jävla dysfunktionella sidan nurå är det bara jag som ser eller

  Svara
 5. Tvärniten

  Era jävla fucking bögungar som nästan rammade ner mig i gatan igår i svalöv på era satans jävla sparkcyklar, hoppas ni gillade glåporden och långfingret ni fick !!
  Synd ni inte ramlade !!!!!
  Förbjud sparkcyklar för helvete !!!!!!!!!!!!

  Svara
 6. gud

  nu är jag jävligt fucking förbanad för när jag var och handlade så var det en jävla idiotkäring som stod och skrek ä gud hälsa dig jesus alla ska tro på jesus och så kommer du bli fräldst och sen kom hon fram till mig och sa gud hälsa dig. då känner man bara men kan du sticka åt helvete och sluta prata med mig!

  Svara
 7. vuxensajt

  jag bllir så jävla förbannad på alla live vuxen sajter man måsste skapa ett fucking pisskonto varje jävla gång när ma ska ha lite kul framför bobilen fucking d jävls pisshors sajt och sätt dig på mitt finger och rotera 365 varv vänligaste hjärnbedövade mäniska

  Svara

Avreagera dig så att du blir en bättre människa:

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *