Avreagera dig!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 570 avreaktioner kring ”Avreagera dig!

 1. Fuck the heat

  Skit ner dig din jävla cp-värme !!! Åk hem till Helvetet med dig, du ska inte vara här och sabba mitt liv !!! FUCK YOU !!!!

  Svara
 2. Patrik

  ja, vart ska man börja. Kan inte alla människor bara börja jobba. Litegrann om man inte orkar jobba för fullt. 2 jobb om man vill det. Jobba med vad som helst. Allt blir bättre med ett arbete. Då slipper människor fundera på om de är en man eller kvinna flata eller bög. gå förbi känslorna som väller fram när man möjligtvis känner sig otillräcklig och för mycket tid att ta ihjäl. Gör något konstruktivt. Använd fokus på någonting annat än er själva. Ut i skogen och njut. Lär er saker. Prata med människor och lyssna och lär er någonting i varje ögonblick. Reflektera. Släpp prestige och bitterhet. Bara var ödmjuk och arbeta och lär er hur världen är uppbygd. Släpp politik, religion, olika kulturers folk…bara jobba för en bättre plats, jobba för era barn. Hur kan hela världen blivit så galen så snabbt? Andra makter styr massorna, (fåren) = människorna som en bisarr lek. Fattar inte människorna väldigt snart, vaknar de inte nu så är det stekt.

  Svara
 3. Trött

  För helvetes jävla förbannade skithelvete vad jag är trött och less på allt jävla förbannade helvetes skit!

  Svara
 4. Anonym

  Hatar fucking allt! Alla människor, alla apparater, allt skit man måste stå ut med.
  Fy faan vad det regnar. Ingen sommar, inga pengar. Mitt liv är pung och trots att jag uttrycker mig som en mongo tonåring är jag 50 år gammal och vill dö.

  Svara
  1. Patrik

   vet ej vad som sker om jag svarar men tragiskt låter det som. Hoppas att du kan vända ditt liv och finna lite styrka och kämpa på lite. Vet ej vart ni bor eller bakgrund men man måste ju bara kötta på… Apparater och jävla telefoner håller jag fullständigt med om. men utvecklingen är oåterkalleligt irreversibel. De yngre med sina hönshjärnor förlitar sig 100% på sin telefon. Förmodligen kan de ej klara sig i vildmarken i 1 dygn. Svårt googla när det inte finns nät längre. el saknas.. Jag förstår din situation och hoppas allt vänder stort för dig.

   Svara
 5. kukklapp

  en 30 årig kvinna slet hjärtat ur bröstet på mig en gång.

  Sen gick hon in och knullade sin idiotpojkvän.

  Svara
 6. Arginay

  Investera för fan, investera för fan i känslor, i relationer, i sådant som är lika värdefullt som fastigheter. Du skämtar. Fuck.

  Svara
 7. Leffe

  Det är helt vidrigt att hederskultur ska begränsa, förminska, förvrida och förstöra människors värdighet, självkänsla och liv.
  Att hederskulturen dessutom leder till att människor tar livet av andra människor är bara det ett tecken på hur det är sprunget ur ondska.

  Svara
 8. Anonym

  Corona är bara jävla nätmaskparasitvirus,äckliga
  utsugare,värdelösa och helt onyttiga för människan och ModerJord !!!!!

  Svara
 9. Fuck you Svalövsbostäder och Svabo

  Alltså, om inte Svalövsbostäder slänger ut skithögarna på Norra parkvägen som bankar och galer och skriker hela dagarna på sin balkong, och därmed förstör för hela området, så vet jag inte vad jag gör alltså !!😈😈😈!!!
  DOM SKA UT, OM SÅ DET KRÄVS ETT BESÖK I TINGSRÄTTEN !!!!

  Svara
 10. Chaufför sen 20 år

  Fuck you din jävla gamla fitta som skriver arga insändare om näthandeln till lastbils-tidningen ” Trailer ” Vi vet att du aldrig använt en dator, och aldrig kommer gå in på internet, då du inte förstår det, det är ju inte lätt när man bor på ålderdomshem och inte har fattat att internet har tagit över helt och hållet, och att 98 % av det som köps på internet, inte finns i fysiska affärer längre, men hatar man, så hatar man, mitt tips är bara att du ska hålla käften, ditt pucko !!!

  Svara
 11. TV4 CAN FUCK OFF !!!

  FUCK OFF TV4 som ändrar tv-tablåer helt jävla fucking cp-plötsligt !! Fan ta era jävla as !!!

  Svara
 12. Trött

  När ska folk förstå att svensk är en etnicitet och inget man kan bli om man inte har svenska förfäder? Det är som att jag skulle flytta till Japan och bli japansk 🤦 … Nä jag är fortfarande svensk fast jag flyttar utomlands precis som ni behåller ert ursprung när ni flyttar hit. Ni kan bli svenska medborgare och få obligatoriska äran att betala skatt här och följa våra lagar men det är också allt.

  Svara
 13. Fixis

  MEN FÖR HELVETE FACEBOOK !!! FAN SYNS INTE BILDER MAN LADDAR UPP IFRÅN MOBILEN FÖR ?????
  INLÄGGET SYNS MEN INTE BILDERNA, JÄVLA MÖG-CP-SKIT !!!!!
  FIXA DET FÖR HELVETE !!!!

  Svara
 14. USCHHHHHHHHHGHHHHGH

  JÄVLA HOR UNGDOMSMOTTAGNINGEN SOM STÄNGT SÅ JA KAN INTE GÅ DIT O FÅ HJÄLP ASSÅ ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ
  ALLTING ÄR KATASTROF
  O SEN HAR JA EN SÅ KALLAD BÄSTAVÄN SOM STÄLLER IN WXAKT VARJE JÄVLA PLAN
  HON FRÅGAR MIG OM JA VILL GÖRA NÅT IMON, SEN NÄR DAGEN E KOMMEN HÖR HON INTE AV SIG FÖRRÄN PÅ KVÄLLEN ”Oj ja glömde ja har haft fullt upp hwla dagen” VA!!!!! SE TILL ATT DU INTE HAR FULLT UPP HELA DAGEN OM DU FRÅGAR MIG DAGEN INNAN DÅ!!!!! VA SÄGS OM LITE JÄVLA PLANERING ASSÅ HELT JÄVLA ÄRLIGT
  USCHHHHHH
  O SEN ALLA JÄVLA SLISKHÖGAR SOM SÄGEE TILL MIG HELA TIDSN HUR JAG ÄR, VEM JAG ÄR, HUR JAG FUNGERAR. BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ
  VAD FUCK!!!!!! VET NI!???????
  HELT JÄVLA ÄRMIGT
  VAD
  FUCK
  VET
  NI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  KOMMENTERA HUR NI SJÄLVA ÄR, ÖÄGG FAN ER INTE I HUR JAG ÄR.
  WHAT THE FUCK
  USCH PÅ ER ALLIHOPA
  JA ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ MIN OMGIVNING
  ALLA JÄVLAR SOM STÄLLER IN PLANER
  SEN BA
  FRÅGA JA DOM OM DOM VILL TILL EN STOR STRAND DÄR ALLA ÄR
  DOM BA ”neeeee :SSSS kan vi inte åka till nåt lugnare ställe”
  VADÅ LUGNARE STÄLLE
  ÄR DU 60 ÅR ELLER
  DE ÄR JU DE SOM ÄR POÄNGEN ATT DE INTE SKA VA LUGNT
  FATTAR DU VÄL

  FUCK CORONA OCKSÅ
  VILKET JÄVÖA SKIT
  DE ÄR SÄKERT PÅVITTAT OCKSÅ
  JA SVÄR
  ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

  KOM O SPÅRA UPP MIG DÅ
  VA FAN SKA NI GÖRA

  Svara
 15. Hatar insekter

  Om alla människor i hela världen hade dödat alla insekter dom ser, hade vi snart kunnat utrota dessa parasiter, vars enda funktion i världen är att terrorisera människan !! Så satans jävla trött på dessa terror-parasiter som kommer varenda jävla sommar, fan ta er, era jävlar !!!!!

  Svara
  1. Trött

   Om vi hade utrotat insekterna så hade vi också utrotat oss själva för insekterna ser till att vi får mat på tallriken…. Dags att öppna biologiboken valp!

   Svara
   1. jddhggsz

    Fuck off ditt jävla kuk-huvud !!! Hoppas du blir geting-stucken 10000 gånger ikväll !!! As !!!

    Svara
 16. Therese

  Jag hoppas du inser snabbt vem du är tillsammans med och att du rymmer så dina barn inte tar skada.
  Men du är nog redan nedbruten och manipulerad och van att bli behandlad illa av dina fd män.
  Jag försökte varna dig men du ville inte lyssna. Du vill leva i en låtsas värld och förneka alla varningsflaggor. Jag tycker så synd om dina barn. Och om dig. Samtidigt som jag tycker du är korkad o dum som inte lyssnar. Spring för allt vad benen bär. Du vet det innerst inne.

  Svara
 17. Regn

  Var fan är regnet som skulle komma i Skåne i helgen ? Är det i Norrland eller ? Hit med det för fan, här är snustorrt å varmt som fan, vi måste fan regn för helvete !!!!!!! 😈😈

  Svara
 18. Arg

  Välkommen till vårdcentralen vi har öppet mellan 9-17 idag, tyvärr tar vi inte emot drop in pga Corona. Välkommen att boka besök online…. Finns inga jävla tider att boka online, fan nerstängt i flera månader framöver. Satans jävla rövpiss, vill veta om mitt sår har blivit infekterat och om jag törs ta den jävla medicinen som gör att delar av ansiktet svullnad upp. Men skit i det då, får väll fan dra till akuten när det är försent. Men ”öppet” ska de fan ha, dvs komma till jobbet få sin jävla lön men behandla 0% patienter. Bra jobbat!

  Svara
 19. Lärare

  Blir fucking galen på elever som tycker de ska klara av hela läsåret på en vecka!

  Svara
 20. Narcisst

  Jag hatar att ha skaffat barn med en narcisist. Att jag inte såg vad du var för flera år sedan. Jag äcklas av dig. Jag avskyr ha dig utanför min uppfart bara och höra din röst vider.

  Svara
 21. Stallet

  Jävla bitch. Tror du att du har ensamrätt på stallet och hagarna eller? Jag har haft uppsikt över hästarna hela eftermiddagen och de har varit hur lugna som helst, gått och betat. JA sen blev det lite spring de sista fem minuterna (och vem fan har sagt att det var den hästen som började, de kan lika gärna ha varit dina!) och vad FAN gör det? Ska vi ta in hästarna så fort nån springer kan de stå inne dygnet runt för vet du vad? HÄSTAR SPRINGER! DET ÄR LEVANDE DJUR! Lagarna på storlek på hagar är till för att hästar ska ha möjlighet att röra sig fritt i alla gångarter! Fan börja med frimärkssamling om du e så jävla nojig Inte OK!

  Svara
 22. Nycklen

  Om ni råttor på SOS 112, hade vetat att den där där axlen som vi trodde var ur led, i själva verket var ett brutet nyckelben, då hade ni kanske skickat ut en ambulans, era fucking snåla miffon ???? Nu fick jag ta taxi och betala ### kr för att komma till sjukhus !!! Man hör historier om er, och nu inser man att allt är sant !!! Ni borde skämmas !!!

  Svara
 23. Mmh

  Det är verkligen orättvist att få se en människa som skadat en så.. Att få se den människan lycklig och glad. Jag önskar dig elände och misär. Vart är karma.. Finns det ens. Jag tycker inte du är värd att ta en ny familj och förstöra hennes liv som du gjorde med mitt. Och jag kan inget säga. Jag önskar dig elände och misär. Det är du värd.

  Svara
 24. Stor

  Var fan kan man köpa mörkläggnings-rullgardiner som är 180 cm breda och 190 cm långa ??? Finns ju fan ingenstans, kan inte mupparna på Ikea, Jysk och company fatta att alla inte har pygme’fönster ???
  Vissa har gigantiska fönster, fatta det era jävla pygme’er !!!!!

  Svara
 25. felle

  JAG VILL HA EN LKATT ANNARS DÖR JAG NU!!!!!!!! HEJDÅ JAG VILL HA EN FUCKING KATT SA JAG GE MIG EN KATTUNGE ANNARS BRÄNNER JAG DIG PÅ BÅL JÄVLA FITTKATTJAG VILL HA EN KATT

  Svara
 26. Ghdjbvd

  Sådärja, Tisdagsträffarna i Löddeköpinge : Nu när till och med Formel 1 har fått klart för start inom kort,.så har ni inga ursäkter att hållå upp med era träffar längre !!!
  Skit i vad snut-råttorna säger !! Dem bara saboterar världen !! Vi vill se bilar för fan, innan vi blir helt deprimerade !!!!

  Svara
 27. Gluko

  Till alla jävla Apotek i Skåne och på Internet : Hur fans jävla svårt kan det vara att ta in Atrox Glukosamin tabletter 625 mg ?.Jävligt skit-svårt verkar det som, in med det för helvete !!!!

  Svara
 28. Den där

  Det är nått med dig som jag inte kan släppa.. Dina ögon och dina fina ord och ditt intresse och genuina äkta dig. Det finns få av sånna som dig. Jag tror du är nått speciellt. Men vet inte om du känner samma för mig, vågar jag blotta mina tankar och mig själv för dig. Jag vet inte.

  Svara
 29. AOL MAIL

  Men för helvete AOL MAIL !!! Fixa för fan er jävla jävla mejl så man kan komma in på side-jävlen, och läsa sina mejl, nu bara laddar cp-side-jävlen om sig hela jävla tiden !!! FAN ALLTSÅ !!!

  Svara
 30. Smirre

  Faaaan!
  Fick brev från polisen idag att förundersökning nedlägges om dessa anonyma trollmejl. Är både ledsen och förbannad. Visst, polisen har begränsat med resurser och hårt styrda lagar hur de får agera.
  Det är fan så jävla slappt och nonchalant att byråkratmänniskornas personal och ansvariga på kommunen skiter i det eller skyllar det på mina furrykamrater.
  Är arg, ledsen och frustrerad och jag vet att man inte får ta lagen i egna tassar men man har mycket tankar om vapen, död, anlägga bränder och hämnas osv. Framförallt på personalen som skiter i det som byråkratmänniskorna gör eller lägger skulden på SveaFur och SpChan eller på veganer.
  Jävla bullshit och rena lögner!
  Fan, de skulle ha ett rep om halsen och hängas i lyktstolparna som mat åt kajorna!

  Svara
 31. Smirre

  Är så jävla bitter och förbannad!
  Chefen på omsorgsnämnden har bara en massa bortförklaringar till att det är byråkrat-människorna som skickar dessa jävla anonyma trollmejl med döda djur och furryhat till både mig, min Mor och till mina assistenter samt skickar satansgrejer i mitt namn till kyrkor. Jävla chefen på omsorgsnämnden insiunerar att det är andra furries som gör det bakom ryggen på mig. I helvete heller! Fy fan vilken jävla lögnare hon är!
  Frågade Vargen om han kunde skaffa en avsågad hagelbössa och hagelpatroner, så skulle jag fan gå upp på omsorgsnämnden och ge de jävla lögnarna ansiktslyftning med Gyttorp. Vargen förklarade att det tänker han inte hjälpa mig med för det är brottsligt och polisen kommer att sätta mig på anstalt. Men jag och min Mor och mina vänner ska tåla hur mycket jävla skit som helst! Fy fan! Alltså!

  byråkrat-människorna är så jävla sjuka i huvudet, de hatar djur och hatar furries! De sätter eld på katter, kör upp pennor i röven på kattungar, spikar upp kattungar på kyrkdörrar, sparkar ihjäl hundvalpar, knivskär hästar och de drev Gizmo till självmord med sitt jävla trollande! Han blev bara 19 år. De är så jävla störda och perversa så de vill knulla små barn! Alltså sådana jävla människokräk ska bara ha en kärve bly! Fy fan vad förbannad och bitter man är på detta jävla byråkrat-skitet!

  Svara
 32. Smirre

  Sätt skolan i brand, spräng kommunhuset till sand!
  Rektorn ska ha en kärve bly, gör en dörrmatta av hans hud!
  Med M-16 geväret i min tass, ska jag strida för den subkultur som jag håller kär!
  Jag ska strida för Djurs och Furrisars frihet, med M-16 geväret i min tass!

  Var hälsad Räv från Gamlaskogen!
  Ave Gloria Vulpes!
  Animal Right! Furry Pride! World Wide!
  Hell Vargguden Fenrir!

  Svara
 33. Smirre

  Ibland är man bara så jävla förbannad!
  Djurhatare som försöker tvinga på en detta jävla rasistskitet med att människor är mer värda än andra djur och försöker göra mig paranoid och vända mig mot mina furrykamrater! Snackar en massa skit och ljuger ihop saker om mina furrykompisar!
  Man kan bli förbannad för mindre!
  Finns något som heter AK5 och jag vet fan hur man använder en!
  – Ett automatvapen talar ett tydligt språk!

  Svara
 34. Smirre

  Hatar människor och älskar djur!

  Skulle vilja ligga på ett tak med en Barett M82 och skjuta skallen av människor när de minst anar det. Vill äta människokött och har skor, mattor och lampskärmar av människohud.

  Vill flyga en A-10 Warthog och släppa napalm och clusterbomber på människor. Vill bomba en skola och ett sjukhus med 900 kilos Jdam-bomber där det är mycket människor. Vill flyga en Apachehelikopter och skjuta raketer och Hellfirerobbotar in i människors hus och lägenheter.

  Vill skjuta människor i ansiktet med ett hagelgevär och blodigt och brutalt slakta människor med en machete. Spetsa människohuvuden på pålar så att alla Djur kan få spotta människorna i ansiktet.

  Vill mala ner människokött i en köttkvarn och ge som mat åt rävar, vargar och lodjur så de får äta sig mätta.

  Svara
 35. Smirre

  Hatar dessa anonyma idioter som mobbar mig, mobbar mina furrykamrater osv.
  Det är de som skickar de anonyma hatbreven fast chefen blånekar till det och hon ljuger både mig, min Mor och andra rakt upp i ansiktet. Fy fan vilken jävla falsk människa hon är. Dessutom vill hon insiminera att det är någon annan som skickar det. Jävla stolpskott.

  Skulle gärna åkt ner dit med en avsågad hagelbrakare och blästrat lögntruten på den falska horan och sen satt ut C4 Plastickladdningar och spräng hela fucking till en grushög!
  Jävla mobbare och djurplågare och pedofiler är de fan!

  Svara
 36. Lisa

  Vilken jävla tur att den här sidan finns. Annars hade det fan inte varit bra för mig alltså. Hade gått jävligt illa …

  Svara
 37. AAAAAAAHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  HAN E BRA EGENTIGEN. SÅ JÄVLA MYCKET BÄTTRE ÄN RESTEN IBLAND. MEN IBLAND SÅ E DU HELT FUCKING SJUK OCH KÄNSLOKALL JÄVLA DUMMA ENVISA EGOISTISKA JÄVEL!??!!?!? VA?!?!?!?!?!?!? VA?!?!?!?!?!?! MEN VAD FAN I HELVETE MENAR DU VA??!?! VAD FAN MENAR DU!!?!?!?!?! VA!?!?! VARFÖR GÖR HAN SÅ!!!!?!?!?!?! JAG FATTAR INTE E DU SJUK I HUVUDET JÄVLA IDIOT???!?!?! WTF!!!!!! SKÄRP DIG JÄVLA SKITJÄVEL INNAN DU FÅR EN BOX I FACET!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA O SEN FÖRSÖKER DU BLI AV MED MIG O GÖRA SLUT MED MIG 100 GÅNGER OM MÅNADEN MEN SEN SÅ SÄGER DU ATT DU ÄLSKAR MIG!?!?!?!? JÄVLA CP AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA HÅLL KÄFTEN FATTAR DU DET!!!!!! VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA?????????????!!!?!?!?!!?!?!? LÅT MIG ANDAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *