Avreagera dig!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 665 tankar kring ”Avreagera dig!

 1. NEJ!!!!!!!!!!!!!!!!1

  JAG E AAAAAAARGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 JAG BLIR ARG HELA JÄVLA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHH HELA JÄVLA TIDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN JAG E SÅ AAAAAAAAAAAAAARGGGGGGGGG FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN VARFÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHH ÅT HELVETE

  Svara
 2. SPELAR INGEN ROLL VAD JAG HETER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  VAAAAAAAAAD VILL HAN ATT JAG SKA GÖRA!!!!!!!!!!!!!????? VADÅ ÄNDRA PÅ DIG VAD FAN SÄGER DU VAAA!!!?!?!!?!!??!?! VAA!?!?!?!?!?!?! ÄNDRA PÅ DIG SJÄLV JÄVLA FKN GUBBJÄVEL VAAA?!?!?!?!?!?!!? AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH KÄFTEN MED DIG NU FATTAR DU DET FATTAR DU DET SA JAG ?!?!?!?!?!?!?! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHH SHIT JÄVLA HELVETE FAN AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH FAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Svara
 3. pms!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA HÅLL KÄFTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN JAG HATAR ER AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ALLA E SÅ JOBBIGA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN FAAAAAAAAAN KÄFTEN IDIOT

  Svara
 4. pms!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JÄVLA JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLA FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHH!!!!!!
  FÖR FAAAAAAAAAAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA JAG VILL SKRIKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Svara
 5. Skit i Det

  Funderar på riktigt att att köpa ny skrivare var 6e månad i prisklassen runt 500-lappen. Räknade ut att jag sparar både tid och pengar och skita i miljön i jämfört med om jag har som nu. Jag har en HP färglaser som är 3 år. Har inte hunnit byta laserpatron än. Men sen 6 månader tillbaka, spenderar jag ca 2 timmar varje månad att betala 7 räkningar varav 4 måste skrivas ut, först krångel med dubbelsidig utskrift och sen är den inte ansluten till routern. Allt detta efter en mjukvaruptdattring i skrivaren. Den fungerade utmärkt i 2,5 år med flera olika datorer. Nu vill den bara strula.

  Jag skulle kunna be alla företag att skicka ut räkningarna för ca 20-30 kr. eller gå till biblioteket och betala räkningarna samt skriva ut för en summa. Men det blir för ineffektivt då jag valt e-faktura i banken.

  Det effektiva skulle kunna vara att abonera på skrivare som kommer löpandes, slipper också att byta patroner. Bara att koppla in. Sedan ha nån kul ritual och elda upp den gamla på fyllan.

  Svara
 6. förhelvete

  Jag vill ha ett fucking jävla jobb förhelvete så man får sig en fucking jävla ekonomi och har råd att betala hyra och mat. kuuuuuuuuuk

  Svara
 7. kiiii

  Låt dem sjuka vara sjuka och punkt slut , alla andra kan dra åt helvete och ge fan i att lägga sig i.

  Spelar ingen roll vad du heter , jim , jill eller åke.

  Jag bryr mig helst inte om att ni har knullat och har ungar eller kör bil till jobbet varje dag.

  Jag bryr mig inte om att ni två träffats och att ni inte gillar mig.

  Faktum är att jag sitter hellre framför tvn eller kollar på en bra film utan att bry mig om er.

  Svara
 8. Skit i Det

  HP ska brännas i helvetet. Så mycket skit som miljöförstöring ifrån dom. Uppdatera skrivarens mjukvara. Den beter sig som om HP vill att jag ska köpa en ny. Problem med nätverk och värsta av allt. Dubbelutskriften sluta funka i ett halvår. Sen funka den plötsligt. Tillfällig lösning, Skriva ut två sidor och sedan kopiera till ett papper. För det funkade tydligen. För en dubbelsidig utskrift krävdes det alltså 3 papper, varav två slängde jag varje gång. Detta för att få så lite papper som möjligt i pärmarna.
  Hoppas HP är nöjd med sin miljöpolitik i sina produkter? Man får ju hoppas att all stadens råttor får överskottet av fjärrvärmen sen när all överskottspapper eldas upp.

  Svara
 9. trött

  Vilken ironi, senaste åren har jag bara dejtat/haft relationer med mussar och det har verkligen varit skit jobbigt så nu för en gång skull så tog jag en svensk i förhoppning om att det skulle bli bättre men det blev ännu värre….

  Svara
 10. FRÅGA INTE OM MITT NAMN

  varför e alla så fkkkkkkkkkkkkn jobbiga för, tänk innan ni gör nåt alls

  Svara
 11. Vulkan

  Ny kärring på jobbet inatt, bara swoper in och flörtar med mannen jag försöker få, 13 års jävla skillnad mellan dem!! Skitkass på att jobba var hon med, hoppas hon aldrig kommer tillbaka.

  Svara
 12. Corona

  Men Kuuukeeen!

  Skapligt trött på att vara Coronamomgosjuk! Fattar någon över huvud jävla taget att det är omöjligt att inte hamna i idiotgräl med frugan konstant, när man måste sitta ihop vid höftjävelen??!!

  FAN!

  Svara
  1. Fuck HP !!

   På min skit-HP-dator med Windows kommer inte ens skrivbordet upp, har hänt innan, dom där jävla drivrutinerna uppdaterar sig fan inte själv, å sabbar hela j#vla datorn, köp aldrig HP !!! Det står för ” HELLISH PROBLEMS ” ( HELVETISKA PROBLEM )
   SKIT-DATOR, SEG SOM FAN, ALDRIG FUNKAT SOM DEN SKA, SKA BRÄNNA SKITEN PÅ ÅRETS MAJBÅL !!!

   Svara
 13. Arga fånen !!

  Få fram nåt jävla botemedel / vaccin mot det jävla corona-viruset innan man inte ens kan gå från sovrummet till köket utan att sitta i karantän !!! 😈😈

  Svara
 14. palla

  jag har inte livs lust längre, det är nog att folk e fett dryga kaxiga och elaka mot varandra, men sen så får man fan inte ens öppna käften innan någon klagar på en, inte ens fucking jobba i fred, jag blir ledsen arg och besviken på mig själv att det tar över mina egna tankar och ideer, visst det är en grym värld och det finns många idioter. För mig blir allt större, det spelar inte någon roll om det bara är skämt eller dylikt, jag är ensam och har inte familjen närmre än 1timma, som jag aldrig träffar….. Jag känner mig ensam men när någon närar sig mig så hatar dem istället? fattar inte och allt jag gör är tydligen fel. jag bör gå till någon psykolog, men det får mig bara mer nedstämd, varför är det jag som mår dåligt över att ANDRA är elaka?? Jag kan ibland inte hålla käften och kanske försvarar sånt jag inte ens ska försvara.

  Svara
 15. Aaarg

  Fan vad jag hatar allt just nu!!!

  Jag hatar denna jävla värld, jag hatar alla idiotiska, egoistiska och äckliga jävla människor. Jag hoppas det jävla viruset sveper med sig så jävla många människor det kan. Jag hatar alla våra jävla meningslösa system, vi tror vi kan allt, men vi vet inte ett skit. Vad fan finns vi för?
  Så jävla meningslöst att gå runt på denna planet dag ut och dag in för att plågas till man ändå slutligen skall dö. Livet är bara ett jävla miserabelt, plågsamt och misslyckat försök. Inte till nytta för någon eller något. Man blir inpräntad sen födseln att man skall följa någon fucking orealistiskt dröm, så mår man bra. Det finns inte nån jävla dröm, vakna upp för helvette!!! Du tror att du är lycklig i någon millisekund för att det sedan direkt vänder till en jävla besvikelse. Samma gamla grå meningslösa vardag som alltid. Du får tamejfan aldrig vara lycklig, nåde dig om du skulle vara det. Då kommer det en händelse eller jävel som ser till att ta dig tillbaka till verkligheten. Hur är det meningsfullt så som vi lever idag? Som jävla robotar!!! Vi borde inte finnas. Jag hoppas vi alla dör. Och gör djuren och jorden en tjänst.

  Svara
  1. tyst

   manshatande? ursäkta mig? HHHHHHHHHHHHHHHHHHH trodde det va kvinnor som BLEV MÖRDADE O VÅLDTAGNA O MISSHANDLADE VARJE DAG VA!?!?!?!?!?!!?! ja.

   Svara
 16. Therese

  Känns som livet bara vandrar förbi. Och jag står och tittar på och inte kan ändra något. Hela livet varit hårt. Inte ett gott eller lyckligt barndoms minne. Jag orkar inte.. Min bror, jag är så orolig för dig så det gör ont i mig.snälla må bra och kom ur din svacka. Jag är så förbannat orolig att du inte finns där om några år och jag klarar inte förlora dig oxå.

  Mina barn är mitt ljus. Men jag är så trasig inombords. Ni vill ha en lycklig familj och inte en ensamstående mamma som sliter för hus lån och väldigt sorgsen inombords. Vilket jag inte visar upp för er. Men jag sliter och kämpar. Men så faller jag på kvällarna och mår så oerhört dåligt.
  Eran pappa var en lögnare och en mytoman och otrogen. En dålig kille för mig och förstörde mig totalt. Hur ska jag våga prata och träffa någon ny. Efter flera år så tar jag på mig springskor eller hittar sätt avsluta allt och vågar inte. Jag orkar inte bli ljugen för och sårad igen. Det gör för ont.
  Jag känner mig så ynklig och värdelös varje kväll. Men inget som någon av mina vänner vet eller familj. Jag kämpar. Så in i helvete.. Men hur länge ska man orka. Jag vet inte.. Helt ärligt,jag orkar inte snart mer. Det är jobbigt. Riktigt jävla jobbigt. Livet är en dans på rosor med jävla hårda taggar.

  Svara
 17. Fan heller

  AVGÅ FÖR FAN : ….. ….. från LSS Svalöv !! Alla hatar er !! Ni är fan helt sjuka i huvudet, fattar ni inte att anledningen till alla slutar, är ni 2 !! Ni borde sitta på psyket båda 2 !!

  Svara
 18. Hilapano

  Alla klagar på högerextremisterna, men dom försöker bara skydda Sverige mot det verkliga hotet : Vänsterextremisterna !!! Det är dom som är anledningen till nästan all kriminalitet i Sverige idag, rån, stölder, skjutningar, inbrott som deras älskningar och skyddslingar begår dagligen !! Detta är sant, inga filtrerad lögner som ni hör på nyheterna !! 😈

  Svara
 19. Spelar mer än du glömmer

  Tänk om nån jävla affär, som t.e.x Mediamarkt, Elgiganten, Webhallen kunde orka ta in det här spelet till Xbox one ? Finns ju fan ingenstans i Sverige, fattar ni inte att folk vill spela detta spelet ???
  IDIOTER !!! TA IN DET FÖR FAN !!! PÅ SKIVA !! INTE NÅN JÄVLA DOWNLOAD FUCKING SHIT !!!!

  Svara
 20. Fubiöö

  Ni muppar på Blocket som skriver att man ska skicka sms, och sen inte fattar att numret inte syns när ni kryssat i rutan ” dölj mitt telefonnummer ”, vad tänker ni med ? Tå-naglen eller ? Ta och tänk efter lite !!!

  Svara
 21. Oturen

  Jävla Blocket-svin som säljer sakerna och skiter i att ta bort annonsen !! Och fan ta dig som sålde skiten till nån annan fast att jag sa att jag ville köpa den, dra åt helvete båda 2 !!!!!!! 😈😈😈😈😈😈😈😈💪👎👿👹👺👺👺

  Svara
 22. Ja

  Tråkigt folk som jobbar och träffar varandra som avlar tråkiga individer som får tråkiga jobb.

  Svara
 23. Johanna Anonym

  Jag bli irriterade på att folk inte förstår mina problem. Som att ha mensvärk länge. Svårt för de sociala. Att bli irriterade lätt. Att inte kunna göra sig förstod även om man kan svenska för folk inge förstår en. Trötthet vissa säger att man är lat för man är trött sjuk. Av olika skäll. Att man inte kan vara så dum så trött. Att man överdriver att man inte kan ha så svårt för saker de är bara och tuta och köra.

  Svara
 24. Otrohet

  Jag är nog en elak människa men jag önskar verkligen du hamnar i samma sits som du satte mig i. Att du får ett barn och blir otrogen emot flertal ggr,att du blir ensam. att du blir slagen o förnekad o att hon pratar illa om dig inför hela din kommun. Jag önskar dig inget gott i livet alls. Rent av flera års olycka med misär och sorg. Du är värd det.
  Jag önskar du lider i flera års tid. Ordentligt och hårt.

  Svara
 25. K.

  Alla so daltar med dig kan dra åt helvete. Du sägeratt du uppskattar ärlighet men det är bullshit. Ingen kan säga ett skit av vad du behöver höra. Tror du inte jag vill skrika skiten ur mig och slåss när någon beter sig illa?Men jag gör det inte för det löser inte ett jävla skit. Nu gjorde jag det för att jag inte orkar vända kinden till igen. Jag orkar inte låta tiden gå och vi ska bara låtsas som att inget har hänt för att det är så vi kommer över saker och du ändrar inget i ditt beteende. Man kan fan inte hålla på sådär hela jävla livet du får fan skärpa sig annars orkar jag inge mer. Jag ska inte behöva leva hela mitt liv med en mobbare.

  Svara
 26. Den där demonen

  Hela ditt sätt och din personlighet äcklar mig.
  Vad såg jag i dig. Du är värd all olycka i världen.

  Svara
 27. MP

  Mamma tjatar om att hon ALDRIG kommer bli mormor. Hon tycker jag är för gammal eftersom jag är 28 och precis börjat få ett stabilt liv. Fattar hon inte hur jävla sårande det är3! 6jag vill ha familj men jag vill ha barn när mina demoner har blivit besegrade inte före!!! Jag vill välja pappa omsorgsfullt och inte vilken random pojkvän som helst! Fy fan för detta!!!

  Svara
 28. M

  Jag vill dö jag vill dö jag vill dö jag mår så dåligt och det gör så ont att jag vill dö. Jag kan inte säga det till dem andra igen för då skadar jag dom och det vill jag inte men det är så smärtsamt att finnas så jag måste skriva till någon att jag vill dö. Det här är fan en livs levande black mirror episod eller något för det här ödet är så sjukt jävla tragiskt och orealistisk. Jag kan inte hantera det här tillräckligt bra jag är inte stark nog. Jag vill återfödas till en växt som bara väntar och väntar tills jag dör för det vore ett bättre liv än detta.

  Svara
 29. Beatrice Larsson

  Så jävla trött på min ångest, ptsd, killar, obearbetad mobbning, obearbetad psykisk misshandel, medbereoende. Fuck it, nu ska jag leva, livet pågår ju förihelvete nu, god jul! ❤️

  Svara
 30. Hurbeso

  Hur svårt är det att logga in och svara på en Blocket-annons ??? Om du inte vill svara på annonser, lämna då sakerna till en loppis istället !!!
  SVARA FÖR F#N !!!

  Svara
 31. knäskiten

  Läk nu för fan ditt stela jävla cp-knä !!! Du hoppade ur led för snart 4 veckor sedan, och jag är fortfarande sinnessjukt stel i knäleden, och kan knappt gå, läk nu för fan innan jag opererar det, och drar loss skiten !!!!!

  Svara
 32. Mobiliffa

  Hur fan kan Samsung göra en telefon ( Samsung Galaxy J5 ) som det fan inte går och ta bort bakstycket på ? Det är fan helt jävla omöjligt, hur fan man än gör, fast man gör helt rätt !! 😈
  Man måste ju för fan sätta i simkortet ju för helvete, fattar ni inte det, jävla skit-Samsung ???!!!??? 😈
  CP:S JÄVLA SKIT-MOBBING !!!!

  Svara
 33. Dixi

  Alltså att konstant serva, täcka upp för och underlätta för sina kollegor. Lära dem tonvis med skit, sätta produktionsrekord varje halvår, göra underlag, ta hänsyn… men vad ser chefen? De mest inkompetenta slarvfjantarna, som inte ens bryr sig, dom är tydligen genier och ska bli chefer. Allvarligt. Nu satan du jävla horVD får du fixa din arbetsledning själv. 😂😂😂 kommer bli episkt! FITTA! Du fattar ingenting, men jag är så satans överkvalificerad och du begriper inte hur mycket jag gör. Jag, inte haschtomten och pseudomeken. Fatta att en nobrainer på allvar skulle lära mig copy paste! 2019! Och jag har en jävla master! Nivån på mitt jobb är tragisk.

  Svara
 34. Bara förbannad

  Din jävel, du undrar om jag vill ha nåt av mina grejer hos dig. Du vet vad jag vill ha, jag vill ha hälften av lägenheten. Men det tycker du självklart inte att jag är värt. Om du hade nån empati mot ditt barn, hade du inte gjort så. Men, oroa inte din redan tvångstyngda själ. Jag tar det som är mitt, inte lägenheten. Jag tar annat som är mer värd eller inte ens kan värdesättas. Jag tar det som är mitt som du tycker att du har också rätt till. Jag hämnas, men då kommer du gråta blod. Din dumma jävel, som inte kan uppskatta vad du har utan måste lyda din attentionhore syster. Ah, ja hoppas hon kan hitta dig nån likadan(som hon) bitch med hårig fitta, så kommer du störa dig på det under hela ditt skitiga liv. För att det du hade var det bästa du kunde haft och ändå valde du din bitchiga syster över din egen familj. Hoppas du en dag upptäcker hur jävla korkad du är.
  Men du kommer inte ens i närheten av den lyckan du haft med mig. Jag förbannar dig och din syster och hennes man som hotade mig. Jag kommer göra det till ni går under. Hoppas alla ni får ett skitigt liv, hoppas ni mår skit varje dag. Hoppas även era lyckliga dagar, även om ni tar droger, går i terapi och även när det är jul så mår ni bara skit och känner inget annat. För att det är det man får när man förstör en familj.

  Svara
 35. Jag suger

  Du var inget annat än bäst men jag klarade det inte. Under så lång tid höll jag på och gav dig hopp för JAG VILLE ÅH JAG VILLE VERKLIGEN! Men trots det sumpade jag allt som vanligt, var så osäker på allt. Ibland vill jag bara skriva till dig men jag låter bli för kan inte utsätta dig för mitt kaosiga jag igen. Det gör ont att veta att du kommer gå vidare. Fast samtidigt bra för att du förtjänar någon bättre efter allt du gjort… kommer det alltid vara så här? Kan någon snälla förklara varför jag gör så här? För det första gillar killar aldrig mig för är så in i helvetes ful och sämst fast nu när någon väl gör det så händer detta. Och inte bara en gång. Jag kommer aldrig hitta någon. Eller förlåta mig själv för hur det måste känts för honom. JÄVLA FUCKING SKIT!!! Orkar inte längre.

  Svara
 36. helvetesbajs

  JÄVLA LAS-KARUSELL !!!

  Du är tillgänglig alla dygnets timmar. Alla dagar i veckan.

  En JÄVLA SLAV ÄR DU!

  Trots att du ställer upp – kämpar; var dag, vardag, helg, natt, morgon, kväll – så slänger de dig till vargarna så snart du närmar dig den magiska LAS-gränsen.

  Mystiken tätnar. Tydligen så finns behovet av arbetskraft som alltid ställer upp.. Tills…du kör in i LAS-VÄGGEN…

  Svara
 37. Arg

  Jävla jobbig kollega som ska analysera allt man säger istället för att vara lite lättsam. Som skiter i sitt arbete så länge hon inte bryter mot uppenbara regler och VÄLJER att inte tänka själv.

  Svara
 38. Evve

  Allt känns så jävla SKIT! Jag har tappat all motivation till skolan och fritidsintressen..inget känns kul längre. Jag vill inte prata med någon om mna känslor..men det hjälper ju inte fan att vara yyst heller.
  Fyfan för livet..att gå i skolan är jobbigt..att jobba är jobbigt..att bara vara hemma funkar ju inte (och blir jobbigt i längden). Livet är gjort för att vara jobbigt och tråkigt.
  Fyfan för ALLT. HATAR känslor.

  Svara
 39. Den förbannade resenären

  Fucking jävla Skånetrafiken som inte kan köra tåg mellan Lund och Helsingborg, bara för att det är signalfel mellan Malmö och Lund, mellan Lund och Malmö ja, kan då för fan inte tågen vända i Lund och köra tillbaka norrut ? Och ingen kan eller vill hämta en heller, så satans störigt, fan ta SkånetraGiken och Trafikverket som inte fattar detta !!! Skulle sett röran, stod säkert 500 personer vid ersättningsbussarna som bara gick söderut, ingen gick norrut, hallå !! Alla bor inte i Malmö !!!!
  Kör norrut också era dumfånar !!!!

  Svara
 40. Ledsen

  Jaha nu har jag inte ens råd att fira min egen jävla födelsedag, fy fan vad jag hatar detta

  😢😢😢😢😢😢😢

  Svara
 41. Moset

  Jävla gubbhelveten och tantfittor som inte kan bete sig på parkeringsplatser. Cirkulerat i en halvtimme för parkeringsplats när vi skulle till systemet. Stått och blinkat under tiden när en kvinna packat ihop sina grejer och ska åka. En jävla gubbe eller tant, (vet ärligt talat inte, de ser likadana ut i den åldern, samma frilla liksom) KÖR OM OSS PÅ HÖGERSIDAN OCH TRYCKER SIG IN I PLATSEN VI VÄNTAT PÅ. Jag vill ju bara gå och smälla fittan på käften, skit ska skit ha. Och för att spä på ilskan kan ingen lära sig att högerregeln gäller på parkeringsplatser och att det inte är ett jävla gångfartsområde. Vissa människor ska omyndigförklaras. Gammeljävlar ska inte ha körkort, definitivt inte för att åka och köpa alkohol. Jobbat med äldre och det finns skrämmande många som har drickproblem och fortfarande kör. Vi snackar 80+. Jag blir ångestfylld när det är mycket folk och stressig miljö och när det även händer sånna här saker som gör mig så arg att jag blir illamående, darrig och vill gråta.

  Svara
 42. Myntet

  Fan alltså !!! Nu kan man fan inte växla in mynt på Sparbanken Skåne i Kristianstad heller !! 5 jävla timmar helt åt helvete !!! Åt helvete med det här jävla kontantfria skit-samhället alltså !!! LÅT OSS VÄXLA IN VÅRA MYNT FÖR FAN !!!!!!!!

  Svara
 43. Kukklapp

  Jag förstår inte vad du menar kan du säga det igen. Det är ju lite svårt att vara sig själv när du säger emot dig själv. Tycker det blir lite svårt att förstå att man ska förklara varför man bor på ett visst ställe , varför man är där. Varför är du där du är själv. Det är som att du säger en sak fast menar en annan.

  Svara
 44. Hat

  Jag hatar mitt ex. Jag avskyr dig o det du gjort mot mig till den grad att jag önskar dig ett plågsamt liv,med otrogna ljugande flickvänner som sviker dig o hugger dig i ryggen gång på gång. År efter år. Vill du ska få lida på samma vis som jag fått. Du är inte värd annat än tystnad från mitt håll.

  Svara
 45. Skördaren !!

  Jävla fält på Farming simulator 17 som tar 500 år att skörda !! Måste tömma tröskan flera gånger på varje rad !!! Så jävla störigt !!!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *