Avreagera dig!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 421 personer har avreagerat sig

 1. Ledsen

  Jag vill inte mer nu. Kraften är slut. Det enda som är i min tanke är om jag ska dö snabbt eller långsamt?

  Svara
 2. Leffe

  ”Vännen” som drog en nödlögn idag för att slippa träffa mig. Varför inte bara säga att du inte vill umgås? Jag hade låtit dig vara för längesedan om du varit ärlig och sagt som det var. Nu är jag mest arg på att jag lagt massa onödig tid på en realtion som inte visade sig hålla.

  Svara
 3. Så besviken

  Dina armar om min hals, mina armar runt din midja. Kropparna tätt ihop. Allt känns bäst i hela världen. Jag viskar i ditt öra att jag älskar dig. Du svarar: ”Älskar dig också vännen”. Vännen??? Hur kunde jag läsa av dig så fel? Vän? Verkligen? Var helt säker på att du kände som jag, attraktion och kärlek. Du sänder ju ut signaler hela tiden. Nu ger jag upp. Om detta inte var kärlek, vad är då kärlek?

  Svara
 4. Skit du i det ditt vänsterpack !!!

  Men vad fan har alla jävla Mp-pack för fel i huvudet ? Nu får inte ens vissa bilar säljas i Europa för dessa hjärnskadade jävla psykhuvudena, konstigt ingen har fått nog och satt en kula i svinen, tänker främst på fitthålet Annie Lööf !!! Gå och ditt jävla fubbeck !!!

  Svara
 5. Ilskan

  Fan, var där någon j-vla förbannelse över den där jävla Audi 100-modellbilen som man försökte fixa till idag ?? Verkar fan så för både dörr-jävlen, motorhuven och listerna krånglade så in i helvete ! Vad fan man än gjorde så bara cp:a sig skiten !! Hoppas den gillade hämnden den fick med hårda hammarslag och total förstörelse !!! Hoppas den fattar att man ska uppföra sig ordentligt här i världen !!!! Fuck off jävla modellbils-jävel !!! FUCK OFF ALLTSÅ !!!!

  Svara
 6. Trött som fan !!

  Så jävla trött på att min förälder vägrat hjälpa min morfar med hans bil-batteri sen i Aprl månad, och när någon annan vill hjälpa får den inte det. KOM IGEN FÖR FAN !!!!!

  Svara
 7. Nån som vet !!

  Varför blir alla som går emot invandrarna dömda för, medans invandrarna går fria från allt de gör ? 😈 Det är inte flyktingarna som blir diskriminerade här i Sverige, det är Svenskarna, och så ska det inte vara !!

  Svara
 8. Ledsen 28åring

  Jag ångrar djupt att jag valde att utbilda mig till tandsköterska. Borde ha insett detta redan i början men jag var så fyll av hopp om en chans till ett bättre till där jag faktiskt kunde leva och inte bara hanka mig fram. Lärare som trodde att man inte tog utbildningen på allvar på grund av att jag jobbade samtidigt (hallå jag pendlade tre timmar till skolan när vi skulle vara på plats är det inte att ta det på allvar??) jag gjorde mina uppgifter och arbeten och praktiker. Men pga skolans planering flyttades datum hela jävla tiden vilket gjorde att min chef försökte sparka mig trots att mitt jobb var fantastiskt utfört (deras ord och kundens inte mina). Blev ändå uppsagd i slutändan och här sitter jag nu. Får inget jobb som tandsköterska trots examen och trots personalbrist och inget annat jobb i sikte heller förutom sommarjobb. Räkningar på hög och ingen mat och säkert en jävla vräkning på väg också. Skit kul. Kan inte ens gratulera min pappa när han fyller 60 för jag har inga pengar (ingentin inte ens bespari har och soc får jag ingen. Och en mamma som ger mig dåligt samvete för att jag måste jobba förmiddagen och inte kan hjälpa till) jag ångrar denna jävla utbildningen!!!!!

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *