Avreagera dig!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 672 tankar kring ”Avreagera dig!

 1. Obama

  Jävla kuk-Google vill inte ge mig tips på vad fan jag kan äta till middag och DET ÄR SÅ HIMLA JOBBIGT FAN OCKSÅ

  Svara
 2. Förstår inte

  Jag förstår mig inte på dig alls.
  Du vill ses men sen hör du aldrig av dig eller visar intresse. Du är inte blyg. Bara ointresserad av mig.
  Jag orkar inte jaga dig längre eller skriva till dig. Vill du ha mig så visa det då.

  Svara
 3. n

  Jag orkar inte, jag byter ut min hälsa för att klara studierna. den andra tiden behöver jag för att reda ut mina jävla mentala problem så jag har fan inte tid till att tänka på kroppen. ska jag börja vänja mig med mindre portioner och göra en kostomställning kommer jag dem första veckorna misslyckas med ALLT jag måste göra för energi. så jag kan inte ställa om. jag kan verkligen inte. och jag är så stressad och jag kan inte släppa taget av något jag gör. det är för mycket men jag VILL inte skjuta upp på plugget jag vill bli klar med skiten jag vill ALDRIG PLUGGA MER EFTER DETTA. Jag orkar inte.

  Svara
 4. Alvinsi

  Vad fan är det för mening att installera ett spel på spelkonsolen Xbox one om man ända måste använda spelskivan när man ska spela ? Trodde meningen med att installera var att man skulle slippa skivan, men verkar inte som Microsoft fattar det 😈

  Svara
 5. Hemligt

  Jag hatar att jag inte kan släppa dig. Något med dig gör mig sådär pirrig och kär.. Du är helt fel person. Du är inte förhållande typ alls. Och du gillar inte mig. Men jag kan inte låta bli. Jag gillar faktiskt dig.
  Helvete. 🙈

  Svara
 6. Kär men mest galen

  Jag hatar att jag älskar dig! T.o.m. när jag är som mest arg har du mig runt lillfingret. Hur kan man bli så såld på en människa som inte förtjänar det?

  Svara
 7. KUK HORAN

  MIN KUK SKOLA SUGER BALLE, DEM LÅTER MIG INTE ENS GÅ UT PÅ TOA OCH BYTA TAMPONG ÄVEN JAG SA TILL LÄRAREN ATT JAG HADE MENSSSSSSS

  ps. ÄLSKAR DENNA SIDA

  Svara
 8. Anonym

  Du är den vidrigaste person i ett par skor. Hela din story om ditt rätta jag, kommer jag avslöja. Därför du är så förbannad på björn för han avslöja ditt rätta jag. Du spelat en roll i flera år. Nu ska du få lida som alla dina ex flickvänner gjort. Du är en hemsk person. Du skrattar du slagit ett ex så hon svimma. Du tycker det är komiskt. Du är en hemsk person.
  Karma. What goes around comes around.

  Svara
 9. äcklad

  Hur kan du ha mage att göra så mot mig? Man finns där i vått och torrt i flera år, man stöttar och tröstar gång på gång på gång trots att du aldrig tar in det man säger men inte har man gett upp för det utan alltid har man haft tålamod och stöttat dig
  och samtidigt som du gråter till mig över ditt ex och vad han gör o att han träffar nån ny och jag hopplöst tröstar, skriver långa texter om hur du förtjänar bättre än honom och hur tiden kommer läka såren så söker du också tröst hos ”min kille” (nyss gjort slut efter ett år tillsammans men lutar, eller iaf lutade, mot att vi skulle bli tillsammans igen)
  Skriver till honom att om du skaffar körkort så kan du ju köra till honom så ni kan ligga? Skickar bild på dina jävla myggbett som du kallar bröst till honom? Tror du verkligen han vill ha din svultna fucking kropp, tror du han vill se den skiten? Och sen har du mage att påstå att det var han som startade, han tycker inte ens du är snygg, har varit välkänt hur du dreglat över honom hela tiden han o jag varit tillsammans
  Och sekunden vi bara typ gjort slut blir han lovligt byte då? Är seriöst ditt enorma jävla fucking bekräftelsebehov viktigare än vår vänskap, inte som detta är det första du gör heller, utan du har också legat med killen som förstörde allt, han som söp ner mig, manipulera mig och fick mig att känna mig vidrig trots att jag bara var knappt medveten, han tar du o ligger med o tycker bara att det kanske var dumt för det var inte ett så bra ligg ändå och tänk om *gasp* ditt ex får veta
  JAG DÅ? NÄR SKA DU BÖRJA BRY DIG OM DINA VÄNNERS KÄNSLOR OCH SLUTA ÄLTA DITT JÄVLA EX
  Liksom när jag frågade dig om du skulle ta illa upp om jag tog upp detta med ”min kille” (jupp så artig e jag) så tänker du bara direkt på att min kille känner ditt ex o han kanske berättar det för honom??? OM DU INTE VILL ATT DITT EX FÅR VETA ATT DU SKICKAR NUDES TILL NÅN SÅ SKICKA KANSKE INTE TILL NÅN HAN KÄNNER? Och ta lite fucking ansvar, du har gjort det här nu, det är gjort, folk har redan blivit sårade för du inte kan hålla kameran och tangentbordet i styr, din bästa vän sedan år tillbaka har blivit sårad
  du vet jag har haft det tufft länge, jag har försökt reda upp allt – slutat dricka, slutat prata med personer som har dåligt inflytande, sökt hjälp för min ångest
  men har ju svajat på gränsen länge och nu är jag tillbaka i träsket av KONSTANT ångest, inte mer energi är för o bre en macka (om ens det), ingen aptit heller och fan klarar inte av att se framåt för ser bara ut som ett enda mörker
  och du får mig tveka på killen med, den som faktiskt alltid tröstat mig, som alltid reagerar när jag mår dåligt, känner mig bara så ensam nu, aldrig varit aggressiv, alltid försökt vara förstående men enda som gör att jag kan få förståelse för dig i detta är att jag vet att du har ett enormt bekräftelsebehov och dessutom är riktigt riktigt korkad (säger inte ens det som skällsord utan genuint, du är ju faktiskt riktigt korkad, inte illsint bara korkad), blir bara så trött på att man ger sin tid och energi men får bara skit i gengäld, känner mig så sviken
  och äcklad

  Svara
 10. Jävligt hemligt

  Du din feta jävla knarklangare som inte släppte in en på Eslöv dog show den 21 september, va fan är fel i ditt huvud ? Vad har du rökat för nåt ? Nåt är det för du är helt jävla störd i huvudet, du kan vänta dig en polisanmälan och en fet jävla stämning på ett mycket högt belopp, FATTA DET DITT KUK-HUVUD !!!!
  Jag vägrar gå ute på en landsväg där bilarna kör i 90 km/h och bli överkörd, men knarkar man så fattar man ju inte det ju !! 😈😈😈😈

  Svara
 11. M

  Nu vet jag hur det känns att va fast. Att du kan inte bara ignorera hur folk behandlar dig. har inte sovit lugnt på flera nätter. jag hatar ansvar och jag hatar livet. det är inte värt det. men jag kommer inte göra något för jag kommer förbli andra människors fånge. jag kanske är gjord att bli skrattad åt.

  Svara
 12. Vutasa

  Ni, min ljugande personal på daglig verksamhet, dom här raderna är till er : Syns tydligt på er instagram-sida att pucko-psykot nr 1, den mest hatande muppen på hela stället har börjat i gruppen som ni jobbar, och ändå säger ni att det inte är så, men jag är van vid era lögner i denna gruppen, inte konstigt att många slutar, cheferna är hel-vrickade och personalen börjar bli likadana, tragiskt.

  Svara
 13. Ravitamina

  Här ser länge fram emot att besöka lastbilsträffen Skåne truck show i Ljungbyhed, så backar du, min så kallade ledsagare ur, dagen innan, så man inte kommer dit, fattar du inte att jag blir jävligt besviken ???
  Du kan sätta innan syskons tavlor på söndan istället, eller varför inte nästa vecka ? Eller varför inte be dom göra det själv ?
  Grr !!

  Svara
 14. Piss vän

  Tror du ett förlåt räcker för ditt svek och dyka upp som gubben i lådan och leka duktig pappa när det passar dig. Nej du kan dra åt helvete.

  Svara
 15. Huvva

  Vad är det för jävla mening med att anstränga sig i det här rövballesamhället? Det spelar fan ingen roll att man gör allt rätt när en satans slump bajsar ut en i dyngrännan. HATAR alla medelklassfittor som tror att en fucking socionomutbildning är en jävla bedrift och att alla bara kan köpa bostad för fem mille. FATTA ATT NI HAR HAFT TUR!! Inte fan var det skicklighet och intelligens heller. Bara diarrekäften som gick. Happy finanskris på er era åsteluder, hoppas det går åt helvete för er. Och också alla inkompetenta arslen som en tyvärr råkar vara chef över. Just det, chef, men inte fan hjälper det. Lika bra att skita i att jobba. Röv. Punkt.

  Svara
 16. Töreboda skabb

  Du var helt värdelös som pojkvän.,som en pappa och nu helt värdelös som vän. Du är ingen förlust att helt ta ur dig ur mitt liv. Skämmes ta mig fan över hur du resonerar och är en sådan lögnare och vidrig människa. Tack och hejdå vännen.
  Häng du med Töreboda skabb, du är inte värd mer än så.

  Svara
 17. Eddie

  Jobbar på kommunen och har två olika 50% tjänster med två olika chefer. Jag håller på att bli sliten itu! De kräver bägge så mycket av mig och vill hela tiden att jag ska prioritera just de verksamheter som de själva chefar för. Håller på att bli galen. Skulle fn aldrig gått med på det här upplägget.

  Svara
 18. snehäst

  Hatar att vissa ska säga det man sagt och lägga sig i vad man gör , att alla är så jäkla dryga och jobbiga mot en. Om man är snäll så får man bara skit tillbaks , om man gör som man själv vill så är det fel. Att kolla på tv är värdelöst , tv suger med all jävla reklam och horeri , hatar att vissa gör vad som helst för att få vara med , hatar att samhället inte kan visa kärlek och värme , att bara vissa ska få allt dem vill ha , flickvänner , kompisar och allt dem önskar sig för att sedan se ner på dem som inte har det dem har. Hatar att tilliten till vissa institutioner gör att folk blir dumma i huvet , som att det är någon tro på en högre styrande elit. Att dem som inte får vara med blir utfrysta , det borde finnas en plats för alla oavsett kön religion eller annan bakgrund och alla borde få betalt för att dem är medborgare. Det som stör mig mest är att allt gammalt ska rivas och nya affärer byggs vilket gör att dem som hade jobb på dem gamla affärerna blir hemlösa och förlorar sina jobb. Förstår inte vad folk ser i dagens samhälle med allt statushoreri , social kompetens och allt som skapar så mycket hat istället för samarbete. Jag hatar det här samhället och det finns absolut ingen anledning att bry sig överhuvudtaget.

  Svara
 19. Spelaren

  Helvete !!! Här betalar man nästan 2000 kr för en begagnad Xbox 360 från ett postorder företag, och så funkar inte ljudet, hur man än gör, och så slår det ut ljudet på dom andra sakerna man har inkopplade på Hdmi-switchen, så nu funkar inte ljudet på dom heller, inte ens om man kopplar direkt till tv:ns hdmi-port, och tyvärr så fungerar bara en hdmi port på min tv, den andra tappar bilden hela tiden, så jag kan inte använda den heller, gissa om man är förbannad ?!?!? 😈😈😈😈😈😈😈😈

  Svara
 20. Kränkt

  Så arg på chefen! Mig skäller du på i tid och otid, även fast jag sköter mitt jobb men de som verkligen skulle behöva en åthutning är du mjukare mot än Lambis toarulle. Förstår inte varför du har ett agg mot mig. Mår illa.

  Svara
 21. Fantasten

  Varför måste det regna just den helgen när det är Vallåkra-träffen för ? Det har ett helt år på sig och regna, så var regna nu för ? VARFÖR ?? Regna nästa vecka, det ger jag F#N i, men inte nu, snälla !!!!!
  Årets näst största bilträff efter Power big meet, vad har den gjort vädergudarna ??? Det kan man undra !!! 😈😈😈😈😈😈😈😈

  Svara
 22. Förnuft men inte känsla

  Idiot! Fattar du ingenting? Det mest störande är att du inte är en idiot och förstår precis allt. Måste du vara så beräknande? Hatar leken du kör och vill inte vara med. Jag är en vanlig människa med empati och förnuft. Du bryter ner mig, sakta men säkert din elaka människa.

  Svara
 23. Ledsen

  Min älskade katt fick avlivas… Två personer som i te är familj har frågat hur det är med mig. Min bästa vän skiter tydligen i vilket….

  Svara
 24. Bor nånstans där friden försvunnit

  Att manninte kan ha fönster öppna eller vara på sin balkong pga sina störande grannar som bara måste banka och skrika hela tiden, bli inte förvånad om man får en hjärtattack snart pga detta !!

  Svara
 25. Hejdå

  Det är över, slut. Först kände jag ilska, tomhet och likgiltighet på samma gång. Nu bara irritation för att jag helt meningslöst längtat efter dig i 2 år. Du ville aldrig. Alla dessa uppenbara lögner och löften. Jag spyr!!

  Svara
 26. Kär

  Varför ska du krångla? Varför vågar du inte låta mig komma nära? Rör jag vid något i ditt hjärta som är obekvämt? Detta är ju löjligt. Titta mig i ögonen och säg att du inte älskar mig, då lovar jag att aldrig mer besvära dig. Men om du säger det motsatta så kysser jag dig. Som jag har velat göra i över ett år.

  Svara
 27. Sanningen om förhållande.

  Man duger ibland. Ibland inte. Man är som vem som helst. Människor är så vansinnes falska och fulla av lögner. Hur ska man våga lita på någon eller ens våga vara lycklig i ett sånt här samhälle. Enda gången du vågar säga nått eller ens prata är när du är tok bedövad i alkohol o snackar fylle snack. Så tragiskt.

  Svara
 28. Velsamina

  Borde inte Blocket försäljare ha svarat på 18 + timmar ? Jo det borde dom ! Kom igen nu, masa er in på Internet och sälj varor. 💤💤💤

  Svara
 29. People Power

  Det är helt otroligt att människor visar så lite empati för varandra. De tänker inte ens på hur deras barn eller barnbarn kommer att få det i framtiden om vi bara fortsätter med Business-as-usual och sabbar för framtida generationer!
  PEOPLE GONNA RISE UP!

  Svara
 30. Moder Jord

  Arrrrrrrrrgh! Jag är så jävla förbannad på hela skitsamhället som bara förstör allt för jorden!

  Svara
 31. Lite ledsen

  Jag drar ner på mitt engagemang pga stor frustration över upplevda brister.
  Till exempel mår jag inte bra av att ställa frågor – eller komma med förslag – som ingen behagar svara på.

  Svara
 32. Vägen

  Om ni kanske undrat varför Sverige har så dåliga vägar ? Jo pga alla skattesmitare som kör skattebefriade miljöbilar, det har inte regeringen tänkt på, men vi som är smarta har !! Hur ska det sen bli om alla kör skattebefriade fordon ? Hur ska då Vägverket få råd att laga vägarna ? Nej just det !!

  Svara
  1. Realisten2

   MMmmmmm…så…. ok.. Du menar att ALLA skattekronor som bilister/MC-förare/.m.m betalar in till samhället via skatt/moms/å vete gudarna allt – på sina fordon /bränsleinköp / underhåll m.m.mm..m går till vägunderhåll??? ojojoj…..googla och återkom med svar. Please!….

   Svara
 33. Köparen

  Nu får du fan i mig svara, din jäkla loppis-mupp !! Hur fan ska man kunna bestämma tid för att hämta saker om du aldrig svarar ??? SVARA FÖR HELVETE Å VA PÅ PLATS FÖR FAN !!! PS : DU HAR SATT DIN SISTA POTATIS HOS MIG, JAG SKITER TOTALT IDAG Å DIN JÄVLA SKIT-LOPPIS !!! FAR OCH FLYG !!
  😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈

  Svara
 34. Anonym

  Idiotjävlar alltså hela bunten dom kan fan dra åt helvete. Sug min feta kuk och skaffa dig ett eget jävla liv och sluta vara så in åt helvete otrevliga mot varandra. Fyfan vad less jag blir asså på dom idioterna där ute som tror att dom är så jävla duktiga. Dra – åt – helvete.

  Svara
 35. Anonym-nys

  Folk är fan dumma i huvet ibland. Det värsta jag vet i hela jävla världen är människor som gör en sak, och sen klagar på andra antingen för att dom gör vad dom tycker är fel, medans dom själva fucking gör samma jävla sak, men ser bara alla andra aldrig sig själv. Och då gnäller på dom runt dom medans dom sjävla gör samma jävla sak. Ibland är det som att jag skulle springa runt med folk i en å, och en av människorna helt plötsligt säger, med helt seriös ton ”ni måste ju fan vara dumma i huvudet som springer i den här ån!” MEN DURÅ DITT JÄVLA MONGO? Du gör ju för helvete samma sak hur fan kan du ha mage att kommentera vad någon annan gör som gör exakt samma jävla sak som dig ditt jävla råmongo. Det är så många gånger det här har hänt i mitt liv och min vardag nu senaste dagarna. Förstår verkligen inte vad problemet är. Finns det ingen jävla självinsikt kvar i vissa människor eller?!?!?!?!

  Det är som att man skulle dela en pizza med nån så säger han eller hon att ”fyfan vad äcklig du är som äter pizza” Man ba Hallå????? Du äter ju också ditt jävla cp. Fyfan vad trött jag blir på sånt skit alltså. Människor som helt totalt saknar all form av självinsikt och bara tittar på alla andra och gnäller på vad dom gör fel medans dom själva gör samma skit. Vilket blir rätt ironiskt nu när jag gnäller på folk som gnäller på folk. Men jag försöker vara snäll ute i livet. Försöker behandla folk med respekt.

  Vissa människor verkar bara helt skita i alla andras känslor och bara stormar och förolämpar och sågar folk vid fotknölarna som att dom vore felfria jävla gudar och alla vi andra suger kuk. Blir så less på det så jag blir fan trött på folk asså. Det finns bra folk där ute det vet jag… Dem träffar jag också ibland flera dagar i veckan. Men nu har det bara varit så mycket negativitet, taskigheter och inte bara mot mig heller, kan vara mot andra också. Känner bara att ”skärp er förfan”. Lär är lite artighet och respekt och sluta tro att ni är så jävla felfria och så mycket bättre än alla andra. Och se till din egen del i helheten. Sparka inte nån på smalbenet, varpå du får en spark tillbaka och utbrister ”VAFAN SPARKA DU MIG PÅ BENET FÖR??……..

  Tänk efter före för helvete. Jävla missfoster.

  Svara
 36. M

  Det känns som att hur mycket jag jobbar så slutar det upp med att folk ogillar mig. Vad är det för poäng med det? Jag har hållt masken i flera månader och jag blir den enda som inte får känna något. Jag antar att så fort jag brinner för något och ger min själ i det så ska jag plötsligt avskärma mig. Varför ska man vara en sån defekt människa då som inte kan säga ifrån när det blir för mycket då.

  Svara
 37. Ledsen

  Jag vill inte mer nu. Kraften är slut. Det enda som är i min tanke är om jag ska dö snabbt eller långsamt?

  Svara
  1. Agneta Jirevall

   Jag känner som du varje dag med..Du är inte ensam..Livet är så jäkla tufft..
   Men ge inte upp…

   Svara
 38. Leffe

  ”Vännen” som drog en nödlögn idag för att slippa träffa mig. Varför inte bara säga att du inte vill umgås? Jag hade låtit dig vara för längesedan om du varit ärlig och sagt som det var. Nu är jag mest arg på att jag lagt massa onödig tid på en realtion som inte visade sig hålla.

  Svara
 39. Så besviken

  Dina armar om min hals, mina armar runt din midja. Kropparna tätt ihop. Allt känns bäst i hela världen. Jag viskar i ditt öra att jag älskar dig. Du svarar: ”Älskar dig också vännen”. Vännen??? Hur kunde jag läsa av dig så fel? Vän? Verkligen? Var helt säker på att du kände som jag, attraktion och kärlek. Du sänder ju ut signaler hela tiden. Nu ger jag upp. Om detta inte var kärlek, vad är då kärlek?

  Svara
 40. Skit du i det ditt vänsterpack !!!

  Men vad fan har alla jävla Mp-pack för fel i huvudet ? Nu får inte ens vissa bilar säljas i Europa för dessa hjärnskadade jävla psykhuvudena, konstigt ingen har fått nog och satt en kula i svinen, tänker främst på fitthålet Annie Lööf !!! Gå och ditt jävla fubbeck !!!

  Svara
 41. Ilskan

  Fan, var där någon j-vla förbannelse över den där jävla Audi 100-modellbilen som man försökte fixa till idag ?? Verkar fan så för både dörr-jävlen, motorhuven och listerna krånglade så in i helvete ! Vad fan man än gjorde så bara cp:a sig skiten !! Hoppas den gillade hämnden den fick med hårda hammarslag och total förstörelse !!! Hoppas den fattar att man ska uppföra sig ordentligt här i världen !!!! Fuck off jävla modellbils-jävel !!! FUCK OFF ALLTSÅ !!!!

  Svara
 42. Trött som fan !!

  Så jävla trött på att min förälder vägrat hjälpa min morfar med hans bil-batteri sen i Aprl månad, och när någon annan vill hjälpa får den inte det. KOM IGEN FÖR FAN !!!!!

  Svara
 43. Nån som vet !!

  Varför blir alla som går emot invandrarna dömda för, medans invandrarna går fria från allt de gör ? 😈 Det är inte flyktingarna som blir diskriminerade här i Sverige, det är Svenskarna, och så ska det inte vara !!

  Svara
 44. Ledsen 28åring

  Jag ångrar djupt att jag valde att utbilda mig till tandsköterska. Borde ha insett detta redan i början men jag var så fyll av hopp om en chans till ett bättre till där jag faktiskt kunde leva och inte bara hanka mig fram. Lärare som trodde att man inte tog utbildningen på allvar på grund av att jag jobbade samtidigt (hallå jag pendlade tre timmar till skolan när vi skulle vara på plats är det inte att ta det på allvar??) jag gjorde mina uppgifter och arbeten och praktiker. Men pga skolans planering flyttades datum hela jävla tiden vilket gjorde att min chef försökte sparka mig trots att mitt jobb var fantastiskt utfört (deras ord och kundens inte mina). Blev ändå uppsagd i slutändan och här sitter jag nu. Får inget jobb som tandsköterska trots examen och trots personalbrist och inget annat jobb i sikte heller förutom sommarjobb. Räkningar på hög och ingen mat och säkert en jävla vräkning på väg också. Skit kul. Kan inte ens gratulera min pappa när han fyller 60 för jag har inga pengar (ingentin inte ens bespari har och soc får jag ingen. Och en mamma som ger mig dåligt samvete för att jag måste jobba förmiddagen och inte kan hjälpa till) jag ångrar denna jävla utbildningen!!!!!

  Svara
  1. Olatola

   Fifan ;/ Det där var riktigt jvla tungt att läsa! Kämpa på! Du är en kämpe utan dess like!

   -Ge inte upp!!!

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *