Avreagera dig!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 559 avreaktioner kring ”Avreagera dig!

 1. Hp är skit !!!

  Varför är allt nytt så satans jävla kasst för ? En Hp dator som är mindre än 1 år, måste ha sina drivrutiner uppdaterade manuellt, för att starta som den ska, och bara någon vecka senare, låser sig skrothögen 3 gånger på rad, och vägrar funka !! Fan alltså !!!
  Sen finns det ju inga datorer med större hårddisk än 265 gb idag heller ju, va fan då för ? Riktigt jävla cp när man behöver mer plats !! Ska man köpa en gammal dator på blocket då eller ? Eller koppla in en extern hårddisk och ha allt på eller ?? Fuck this !!!

  Svara
 2. Kumo

  Ni som bestämde att Daglig verksamhet i Svalöv bara får röra sig inom ett avstånd av 20 km från basen, måste vara riktigt sjuka i huvudet ! Inte konstigt att många har slutat pga dom här cheferna, dom är ju helt jäkla rubbade !! Det går inte att jobba på såna här ställen !! Dessa chefer har hamnat helt fel, och borde söka jobb på ett stålverk !!!!

  Svara
 3. Jess

  Varför är Outlook / Hotmail så sinnessjukt trögt när man andvänder Chrome på.mobilen ? Andra sidor är snabbare, men den.är superslö, och nu kan man inte ens skicka mail, händer ingenting när man trycker på skicka knappen. CP SKIT !!!

  Svara
 4. Janof

  Nu får fan i mig mina grannar sluta banka och skrika och banka hela dagarna !! Till och med en myra fattar att det stör grannarna !!!!

  Svara
 5. Besviken syster

  Tack din jävla fåne ännu en rolig plan inställd på grund av dig och ditt jävla planerande. Jag sa till dig att vara klar innan fem för vi måste vara där fem men neej då skulle du börja mura kl tre!!!!! Och du har mage att säga åt mig att ta mig dit själv när du vet att jag är utan körkort och ont om tid!!!! Fuck you din egoistiska jävla dkitstölvel. Hade sett fram emot detta som fan men nu blev det inställt för oss. JÄVLA FUCKI G RÖVHÅL. och i te går jag bli sur på dig nöbö för fu är ju så sköör och kan börja skära dig igen. MEN SÄTT DIG I NTE I SÅNA HÄR SITUATIONER DÅ!!! FUCKING DUMMA RÖVHÅL!!!

  Svara
 6. Komigen

  Vill du eller vill du inte? Har aldrig varit med om en människa som sänder så dubbla signaler. Blir besviken, arg, sårad, ledsen! Du säger en sak men agerar som du menar en annan. Vågar du inte? Får du inte? Vad är ditt problem? Vi hade kunnat få det bra ihop. Kom inte och säg att du inte känner något. Din blick avslöjar dig, du är kär och vet du vad? Det är jag också. Har varit i över ett år och jag har försökt visa dig, men du tillåter mig inte att komma riktigt nära. Som när jag kysste din kind. Du blev upprymd men vågade inte se mig i ögonen. Varför? Du vet lika bra som jag att vi alltid kommer älska varandra, så kämpa inte emot. Låt mig komma in, lovar att älska dig varligt och ömt.

  Svara
 7. Skitirriteradidiot

  Du skriver att du är inte är dig själv, massa saker händer men du vill inte säga vad. Du undviker frågan. Jag tycker det är pissigt gjort och det sårar mig. Du är kanske naiv ändå. Jag vill bara säga hatar det du gör mot mig just nu. Hatar det som in i helvete att jag vill bara krossa spänningen så den kan sluta sticka mig. Fuck you. Fuck you. Fuck you för att du ljuger för dina föräldrar, ljuger för mig och digsjälv. du vill för mycket. Var bara ärlig för helvete. Kan du inte det vill jag avbryta detta så fort som möjligt för att bespara mig tid och kärlek. Är du värd min tid, är jag värd din? Bevisa det då för helvete.

  Svara
 8. Less vill dö

  Tack jävla dåre. När jag en gångs skull inte tänkte på mina bekymmer så tänkte du vara snäll och påminna mig. tack så jävla mycket.

  Svara
 9. Anonym

  Det är inte jag som ska ta skit av mitt 15 åriga barnbarn en tjej som farmor Jag har hjälpt min son med 2 tjejer tvillingar storebror .De var 5 år respektive 10 år när deras mamma lämnade dem åt sitt öde för 10.5 år
  sedan Och nu blev jag kallad jävla förbannade karma Utan anledning .Jag har aldrig varit elak utan kanske för snäll Vad ska jag göra ??? Det är inte acceptabelt att bli kallad detta. Tacksam hur jag ska hantera det ..

  Svara
  1. Lars

   Rent spontant så är Ett par sju, snabba, hårda rapp med nån gammal elkabel en bra lösning.

   Otacksamma jvlar.

   Svara
 10. Trötter

  As less på grannens dryga unge som tar dig friheten springa in i våran trädgård för stå och bulta på fönster. Putta och lura i mina barn skit. As trött. Och föräldrarna var e dom????? Så less så jag planera flytta för den sakens skull. Fan ,vad less jag är på människor. Människor som ska på och dom ska si och dom ska så. Dan, låt mig vara!@! Är så inihelvetes trött på människor som inte kan ta hand om er själva. Skaffa sina egna pengar. Städa efter sig. HJÄLPA till utan att man ska behöva be om det. Trött på lata människor. Som har ursäkter på allt. Och sen har mage att skita på andra när man tröttnar och surar till och säger ifrån. Jag är sä trött på människor. Tex den här. Jag vill INTE umgås med mina grannar. Är man en komplicerad människa för det? Varit där och sett allt förr liksom. Min sambo tror vi ska låna bort mm av grannen
  Dra en gräns va fan. Inget är gratis. Det kommer alltid återkrav på allt. Jag vill INTE ha krav på mig för att han gör bort sig. Jag vill bara ha ett krav löst fritt liv när jag inte JOBBAR.
  Jag vill ha en zon där jag har mitt och inga krav finns.

  Som nu redan på dörren och knackar. För den dumma fan ska stå jola. Jag vill vara fred. Jag sa idag att jag är så här och jag har alltid varit så här. Mitt hem ska vara en fri zon. Så är det bara.

  Känner att inget fungerar oss i mellan. Inte nog med att han inte kan ett skit i hemväg. Utan nbsa han börja släpa hit folk oxå. Som ska stå och trycka på dörren som om det brann. Jag trodde först de var min bror.

  Men när jag titta ut stod grannen där. Båda två. Va fan. Vad sen jag blir hahaha. Alltså jätte Nice med snälla grannar absolut. Men nej ,snälla låt mig vara. Jag jobbar 24/7 och har bara ingen ork. Jag pluggar arbetar sköter hemmet m.m.

  Har redan ångest av att behöva ha en granne 20cm ifrån nyllet när jag går ut efter solen här i trädgården. Nu då. Ni tältar dom väl här utanför. Fy fan vad less jag är. Så jävla less.

  Svara
 11. Less

  Om jag kommer förbi en bro eller en hårt trafikerad väg idag så be till gud att det inte är du som kör.

  Svara
 12. Less

  Det går inte mer nu. Tårarna bara rinner och jag skriker rätt ut. Tomt. Är för utmattad för att röra mig vilket är bra. Men nästa gång detta kommer ber jag till gud att jag inte är vid en väg eller vid tåget. För få hoppar jag. Allt är bättre än denna känslan.

  Svara
 13. Antylia

  Visst är det något mer? Går det en stöt genom dig också när våra blickar möts? Att krama dig är ljuvligt, särskilt då du viskade i mitt öra att du älskar mig. Kan du inte bara ta steget? Jag vet inte hur man gör.

  Svara
 14. Fan också

  Blev uppsagd förra veckan. De sa jag kunde ta ledigt resten av dagen, men jag bet ihop och kämpade på. Plötsligt när jag sitter med en klient så kan jag inte hålla mig utan tårarna bara kommer strömmande. Klienten blir helt förbluffad, men ger mig en kram och säger att det inte gör något. Vi avbröt och jag gick på toaletten och snyggade till mig. Jag fortsätter jobba tills i november. Vad ska jag göra nu?

  Svara
 15. Less

  Nu räcker det. Händer det inte något mirakel så kommer jag dö. På ett eller annat sätt. Orkar inte mer nu.

  Svara
 16. olle

  skitsamhälle , är icke pålitligt , folk är dumma i huvet och blir aldrig nöjda men för ett par år sedan var alla så glada men som vanligt så hittar dem nåt att störa sig på , väx upp.

  Svara
 17. Fittcp

  Jävla fittuniversitet ska ruttna och förmultna.
  Blir så fittans jävla irriterad på mina lärares helt orimliga krav när man skriver tenta, hur fan tänker kukhuvudena när de väljer så jävla dålig och usel litteratur. Hur fan förväntar de sig ett piss av vad man ska förstå när all litteratur är på engelska och originaltexter från 1800-talet. Blir så jävla arg!! Varför kan de inte bara ge oss relevant litteratur som man förstår. Pågrund av den orimligt svåra jävla kuklitteraturen har jag dragit på mig 6 jävla omtentor detta år! Är så satans förbannad på datumen de lägger omtentorna. Hur fan tänker dom jävlarna? Hur fan ska jag fixa det? Är så satans jävla arg på universitetet. Hatar fan alla. Hur fan kan alla jävla idioter få godkänt när de skriver tenta som aldrig dyker upp på föreläsningar eller seminarier. Hatar er alla!!! Universitet är fan riggat för att man ska bli underkänd. Hatar fan skiten numer!!!!!!!!!!0

  Svara
 18. MARTIN

  VARFÖR. ÄR. ALLA. SÅ. JÄVLA. SEEEEEGA IDAG?
  Ni svarar så långsamt att jag vill slå in skallen i väggen så jag slipper vänta på era jävla svar.

  Svara
 19. så fkn trött på allt...

  Jag e så fkn trött för va så jävla osynlig för min partner jävla ass e han förstår inte varför ja bara inte lämnar han när han beter sig så här, hör FAN ALDrig fkn av sig bara på hans vilkor medans ja hör av mig är de tjatigt och jobbigt, fkn idiot e han han har till o med stängt av sin aktiv status för mig vem fan gör se. Han fkn älskar inte mig han kan fan dra åt helvetet så jävla trött på han och att vara osynlig men endå kan ja inte lämna kuken. FKN TRÖTT PÅ DENNA JÄVLA ÄCKLIGA HOR SKIT. Han spelar o väljer de framför mig hoppas hans dator går i sönder åt helvetet men den äckliga saken åt helvetet med han och detta förhållandet fast ja inte kan lämna fuck detta jävla liv

  Svara
 20. Less

  Jag måste bara gnälla av mig lite….
  Jag vet att det finns folk som har det värre än jag.
  Och jag vet att min hyra är högre än de flesta alla andras.
  Jg vet att det går att snåla bättre, men det har gått för långt nu!!!!

  Jag fan ha ett jobb!
  Är utbildad men får inget jobb för jag har ingen erfarenhet inom yrket förutom praktik. Alla har inte turen att få jobb på din praktikplats, så hur fan ska jag få erfarenhet då!! Puckon
  Jag vill kunna skaffa barn utanatt behöva oroa mig om jag kommer kunna ge dom BASBEHOVEN.
  Jag vill kunna köpa nya kläder utan att oroa mig om vad jag måste skippa, eftersom mina kläder är helt utslitna (delvis för att alla är begagnade, delvis för att de oftast är över fem år gamla.)
  Jag vill kunna köpa ett par skor så att mina fötter inte går åt helvete, men skippar oftast för att räkni gar går före.
  Jag vill kunna ha råd med läkarhjälp när jag behöver det…..tänk att behöva säga sånt 2019!!!

  Har snålat in på allt, de enda räkningar jag har är de som jag behöver. Jag snålar in på mat och allt möjligt. Går aldrig ut, undviker fester och födelsedagskalas eftersom jag inte har råd med presenter….

  Svara
  1. Jan

   Kanske finns något annat jobb du kan söka/ta under tiden du söker jobbet du har utbildning för?

   Svara
 21. Viola

  Är såå jävla trött på översittaren på jobbet som har mage att tala om för mig vad jag ska göra och inte göra! Sköt ditt jävla jobb själv latmask! Alla andra måste hjälpa dig de dagar du har vissa arbetsuppgifter för att du är så jävla långsam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Svara
 22. Joar

  Jag älskar henne och hon älskar mig. Så vad är problemet? Jo, hon ser mig som vän. Aldrig trodde jag väl att jag skulle bli sårad av att någon kallar mig vän…

  Svara
   1. Lucky

    Samma här. Planen klar. Dysterheter planerat. Fem svåra år. Men på nått jvla sätt ordnade det upp sig. Så här efteråt inser man att det var ren tur. Alltså både att allt löste sig samt att inte dysterheterna blev verklighet.

    Håller mina tummar jvligt hårt för att det ska lösa sig för Jdoe.

    Svara
 23. Ida

  Min så kallade vän tror att hon kan behandla mig hursomhelst, men nu har jag fått nog. Tänker gå utan ett ord. Mest arg på mig själv att jag inte brutit tidigare.

  Svara
 24. LISA

  HATAR ALLA! HATAR MIN”MOR” , HENNES MAN, HENNES DOTTER EN VIDRIG F#TTA SOMJAG ÖNSKAR ALLT HELVETE ÅT!!!!HATAR!!!!

  Svara
 25. Alla kvinnors dröm man

  Kvinnor bara hatar och hatar och hatar.

  Den där idioten lady dahmer som skriker högst om manshat framstår som smart för att hon spyr ur sig elaka kommentarer om män , hur dum får hon bli.

  Förmodligen inser hon inte hur jävla dum i huvudet hon egentligen är.

  Svara
 26. Suck

  Älskar dig så det gör ont och har gjort det i över 10 år, men för dig har jag alltid varit reserv, det erkände du till och med för mig, att det stod mellan mig och *** den gången. Så varför kan jag inte sluta?

  Svara
 27. Jonas W

  Hej! Jag fattar inte varför en tjej/kvinna ÄR manshatare för det första, för det andra:
  Varför inte PRATA om det med varandra istället för att flänga ur sig massa hat, ilska och idiotiska kommentarer högt och brett i mass-media och ute bland folk på stan!?
  Har dessa hatfyllda tjejer/kvinnor glömt att utan oss män hade de inte funnits?
  Utan sperma hade ni inte existerat.
  Det är så PATETISKT, fånigt och idiotiskt att vara manshatare, fattar ni inte det, ni som håller på med det? Jag har FÖRSÖKT prata med såna som er, men det är som att prata med en vägg. ni verkar vara helt blockerade och låsta i era förvrängda ego-bubblor, och i synen på oss män…
  Fattar ni inte hur dumt ni beter er?
  Dialog och Kommunikation fungerar ALLTID – prova det någon gång…

  Svara
  1. Aine

   Bli en kvinna så fattar du varför vi är så jävla trött på er. Prata om VAD? Rannsaka dig själv istället eller gå med i en feministisk grupp om du är seriös med ditt sökande

   Svara
  2. Viola

   Fast mashatare blir man ju av en anleding liksom……………………………………….

   Svara
 28. idiot

  Trött på det här jävla skitsamhället.

  Trött på allt jävla folk och det här massmediala skräpsamhället.

  Svara
 29. Trött på IQ-befriade mongo-kollegor

  Jag vill bokstavligt talat spy på vissa av mina kollegor… Eller förresten hellre tömma en hink spyor, skit och piss över deras huvuden, det är ju så äckligt att spy… 😉

  Svara
 30. Incest

  Du är den äckligaste person jag mött.
  Du var våldsam.
  Otrogen medans jag var gravid.
  Sedan var du otrogen flera gånger till.
  Du ljög gång på gång.
  Du raggade på mina barns släkting.
  Och dessutom ljög om det.
  Jag önskar jag aldrig träffade dig. Du är manipulerande och mytoman och helt vrickad i huvudet.

  Svara
 31. simon

  jag har inte teckning någonstans .
  går i väggen snart.
  kan inte spela browlstars 🤯

  Svara
 32. Kalle

  Din jävla fucking idiot motherfucker vad är det medd dig fucking ta ned datan lilla fucking idiot vill du inte att jag ska anteckna fåår paaaniiik jävla fucking gubbe tror du är så rolig men nej du är bara en fucking asist som vill känna sig ung igen

  Svara
 33. Äckel netflix

  NETFLIX DÄR DOM TAR BORT ALLT SOM ÄR BRA! HUR FAN KAN JAG VARA SÅ JÄVLA IDIOTISK OCH BETALA FÖR SKITEN! SNART HAR DOM VÄLL BARA 1 FILM KVAR OCH JA DÅ JÄVLAR SKA DE FAN I HANS MOSTER TJÄNAS PENGAR. SOM DOM ÄCKLIGA MORDMÖRDARHORER DOM ÄR, FYFAN SÄGER JAG BARA. SKICKA EN JÄKLA ATOMSPETS MOT SERVERHALLEN SNARAST FYFAN VA ILLA DE ÄR!!!!!

  Svara
 34. B

  #metoo – timanställd på 60%, vill ha mer jobb och det finns mer jobb men chefen sa bakom ryggen på mig att eftersom jag har barn kanske jag vill umgås mer med dem…. Mina barn är i skolåldern och där med skolpliktiga, jobbet är dagtid, dvs när barnen måste gå i skolan… Det finns män på jobbet som har barn i dagisåldern, de jobbar heltid….

  Svara
 35. Argsomettbi

  Huuur är det möjligt? Hur kan folk vara så korkade och rösta för höga skatter? En sak hade ju varit om höga skatter verkligen genererade bättre välfärd. Nu gör det bevisligen inte det eftersom vårdköer fördubblats trots höjt skattetryck. Usch och fy!!

  Svara
 36. T

  Dö i en eld, jävla fittdag. Hatar att slå in fucking julklappar blir förbannad!!! De är de tråkigaste som finns…vem fan bryr sig att göra de snyggt ens?? Ska ju bara rivas upp ändå!!? Helvete vad förbannad jag är. Dom jävla julklapparna kan dra åt helvete, vill inte ens fira skiten!! Varför firar man ens!!?? Så jävla löjligt ingen bryr sig…fan vad jag hatar mitt liv. Det suger att leva, allt är så jävla tråkigt. Finns inget som är kul! De va kul när man va liten men nu är man död inombords..känner ingenting längre…tomt kallt skal som går runt och låtsas att allt är bra men egentligen vill jag bara skrika rakt ut FUCK OFF!!!! och jag hatar allt jävla stress, folk ska bara HA hela tiden… SÅ JÄVLA TRÅKIGT ATT LEVA! JAG HATAR DET! HATAR MÄNNISKOR! HATAR ATT GÖRA SAKER! FÖR DET FJNNS INGET ATT GÖRA!!!!! SÅ ÄR DET!!

  Svara
 37. MARTIN

  AAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHH
  AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRHHHHHHHHHHHHH
  HELVETEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESJÄVLAKUKSUGAR-LAND!!!!!
  VARFÖR SKA DENNA KORRUPTA REGERING FÖRSTÖRA ALLAS LIV
  VARFÖR SKA EN BUDGET LAGDA AV MÄNNISKOR MED IQ MINUS 10000000000000000 GÅ IGENOM?
  SNÄLLA VAKNA NÖTSKALLAR NI GRÄVER INTE BARA ER GRAV UTAN MIN OCKSÅ JAG VILL INTE FÖR HELVETE!

  Svara
 38. Andra

  Hur kunde jag sumpa chansen? Världens mest underbara människa ville ha…mig! Men jag var en idiot. Kunde jag inte bara vågat vara sårbar och sagt att jag också var kär. Inte då, jag fegade ur. Är inte ens värd en äkta hälft när jag inte vågar låta kär. Jag måste växa upp, vilken mes jag är.

  Svara
 39. Furry

  Jag hatar människor! Människor är en jävla avart som skulle utrotas!
  Jag önskar att atombomben gör slut på mänskligheten!
  Vargar är däremot underbara och fantastiska varelser!

  Svara
 40. Björnsson

  så jävla fokking arg på de som tog bort min telefon! jävla förbannade mexikansk osäkerhet! och polisen bryr sig fan inte, och vill lämna råttan fri! vad fan! förbannade jävla idiot fittgris!

  Svara
 41. Anonym

  Måste man vara en dryg jävla skit för att få en tjej eller?
  Man är ingen jävla people pleaser för helvete!
  Man vågar knappt jiddra på krogen förhelvete med deras äckel päckel. Ååå o när man ska säga hora så kan man få väktare på sig eller dessvärre bli ”polisanmäld” för hot (khaaatfiiiii) på er . Eller det räcker att går in på krogen så ska vartenda jävel tro sig . Vad är det här psykopati eller kvinnorna klädda som biker clutch hora och ska kommentera mammaknullar kommentarer .
  Tjejerna jag träffar är alltid kuksugare eller männen ska komma filma för lite överreaktion … Vad fan tror ni om mig att jag ett handikappad jävel eller ?! Vad fan finns ingeting som heter skuldkänslor…
  Oo du ska bli polisanmäld för de eller när börjar uppvakta er . dem allra flesta behöver psykhjälp…. tyvärr. /Anonym södertälje kommentera gärna …

  Svara
 42. skattebetalare

  Låtsasbarn, desertörer och terrorister tar vi gärna emot men riktiga barn, sjuka och åldringar ska skickas iväg. Heja Sverige! Heja migrationsverket ni är bäst!! …. Seriöst vad håller ni på med? Låt lillgrabben stanna kvar för helvete.

  Svara
 43. ida

  Varför ska vi slita och arbeta ut oss så mycket som vi gör för att betala skyhög skatt som sedan går till ren skit? Om pengarna hade gått till rätt saker, tillbaka till oss själva genom tex vård, tandvård! Bra pension, skola osv så hade jag förstått det men nu? Nej tack. Och snälla kan ni sluta knulla fram barn efter barn efter barn? Max två barn per skalle, inte mer!

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *