Avreagera dig!

 

Gnäll

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 375 gnäll på “Avreagera dig!

 1. LISA

  HATAR ALLA! HATAR MIN”MOR” , HENNES MAN, HENNES DOTTER EN VIDRIG F#TTA SOMJAG ÖNSKAR ALLT HELVETE ÅT!!!!HATAR!!!!

  Svara
 2. Alla kvinnors dröm man

  Kvinnor bara hatar och hatar och hatar.

  Den där idioten lady dahmer som skriker högst om manshat framstår som smart för att hon spyr ur sig elaka kommentarer om män , hur dum får hon bli.

  Förmodligen inser hon inte hur jävla dum i huvudet hon egentligen är.

  Svara
 3. Suck

  Älskar dig så det gör ont och har gjort det i över 10 år, men för dig har jag alltid varit reserv, det erkände du till och med för mig, att det stod mellan mig och *** den gången. Så varför kan jag inte sluta?

  Svara
 4. Jonas W

  Hej! Jag fattar inte varför en tjej/kvinna ÄR manshatare för det första, för det andra:
  Varför inte PRATA om det med varandra istället för att flänga ur sig massa hat, ilska och idiotiska kommentarer högt och brett i mass-media och ute bland folk på stan!?
  Har dessa hatfyllda tjejer/kvinnor glömt att utan oss män hade de inte funnits?
  Utan sperma hade ni inte existerat.
  Det är så PATETISKT, fånigt och idiotiskt att vara manshatare, fattar ni inte det, ni som håller på med det? Jag har FÖRSÖKT prata med såna som er, men det är som att prata med en vägg. ni verkar vara helt blockerade och låsta i era förvrängda ego-bubblor, och i synen på oss män…
  Fattar ni inte hur dumt ni beter er?
  Dialog och Kommunikation fungerar ALLTID – prova det någon gång…

  Svara
 5. idiot

  Trött på det här jävla skitsamhället.

  Trött på allt jävla folk och det här massmediala skräpsamhället.

  Svara
 6. Trött på IQ-befriade mongo-kollegor

  Jag vill bokstavligt talat spy på vissa av mina kollegor… Eller förresten hellre tömma en hink spyor, skit och piss över deras huvuden, det är ju så äckligt att spy… 😉

  Svara
 7. Incest

  Du är den äckligaste person jag mött.
  Du var våldsam.
  Otrogen medans jag var gravid.
  Sedan var du otrogen flera gånger till.
  Du ljög gång på gång.
  Du raggade på mina barns släkting.
  Och dessutom ljög om det.
  Jag önskar jag aldrig träffade dig. Du är manipulerande och mytoman och helt vrickad i huvudet.

  Svara
 8. simon

  jag har inte teckning någonstans .
  går i väggen snart.
  kan inte spela browlstars 🤯

  Svara
 9. Kalle

  Din jävla fucking idiot motherfucker vad är det medd dig fucking ta ned datan lilla fucking idiot vill du inte att jag ska anteckna fåår paaaniiik jävla fucking gubbe tror du är så rolig men nej du är bara en fucking asist som vill känna sig ung igen

  Svara
 10. Äckel netflix

  NETFLIX DÄR DOM TAR BORT ALLT SOM ÄR BRA! HUR FAN KAN JAG VARA SÅ JÄVLA IDIOTISK OCH BETALA FÖR SKITEN! SNART HAR DOM VÄLL BARA 1 FILM KVAR OCH JA DÅ JÄVLAR SKA DE FAN I HANS MOSTER TJÄNAS PENGAR. SOM DOM ÄCKLIGA MORDMÖRDARHORER DOM ÄR, FYFAN SÄGER JAG BARA. SKICKA EN JÄKLA ATOMSPETS MOT SERVERHALLEN SNARAST FYFAN VA ILLA DE ÄR!!!!!

  Svara
 11. B

  #metoo – timanställd på 60%, vill ha mer jobb och det finns mer jobb men chefen sa bakom ryggen på mig att eftersom jag har barn kanske jag vill umgås mer med dem…. Mina barn är i skolåldern och där med skolpliktiga, jobbet är dagtid, dvs när barnen måste gå i skolan… Det finns män på jobbet som har barn i dagisåldern, de jobbar heltid….

  Svara
 12. Argsomettbi

  Huuur är det möjligt? Hur kan folk vara så korkade och rösta för höga skatter? En sak hade ju varit om höga skatter verkligen genererade bättre välfärd. Nu gör det bevisligen inte det eftersom vårdköer fördubblats trots höjt skattetryck. Usch och fy!!

  Svara
 13. T

  Dö i en eld, jävla fittdag. Hatar att slå in fucking julklappar blir förbannad!!! De är de tråkigaste som finns…vem fan bryr sig att göra de snyggt ens?? Ska ju bara rivas upp ändå!!? Helvete vad förbannad jag är. Dom jävla julklapparna kan dra åt helvete, vill inte ens fira skiten!! Varför firar man ens!!?? Så jävla löjligt ingen bryr sig…fan vad jag hatar mitt liv. Det suger att leva, allt är så jävla tråkigt. Finns inget som är kul! De va kul när man va liten men nu är man död inombords..känner ingenting längre…tomt kallt skal som går runt och låtsas att allt är bra men egentligen vill jag bara skrika rakt ut FUCK OFF!!!! och jag hatar allt jävla stress, folk ska bara HA hela tiden… SÅ JÄVLA TRÅKIGT ATT LEVA! JAG HATAR DET! HATAR MÄNNISKOR! HATAR ATT GÖRA SAKER! FÖR DET FJNNS INGET ATT GÖRA!!!!! SÅ ÄR DET!!

  Svara
 14. MARTIN

  AAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHH
  AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRHHHHHHHHHHHHH
  HELVETEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESJÄVLAKUKSUGAR-LAND!!!!!
  VARFÖR SKA DENNA KORRUPTA REGERING FÖRSTÖRA ALLAS LIV
  VARFÖR SKA EN BUDGET LAGDA AV MÄNNISKOR MED IQ MINUS 10000000000000000 GÅ IGENOM?
  SNÄLLA VAKNA NÖTSKALLAR NI GRÄVER INTE BARA ER GRAV UTAN MIN OCKSÅ JAG VILL INTE FÖR HELVETE!

  Svara
 15. Andra

  Hur kunde jag sumpa chansen? Världens mest underbara människa ville ha…mig! Men jag var en idiot. Kunde jag inte bara vågat vara sårbar och sagt att jag också var kär. Inte då, jag fegade ur. Är inte ens värd en äkta hälft när jag inte vågar låta kär. Jag måste växa upp, vilken mes jag är.

  Svara
 16. Furry

  Jag hatar människor! Människor är en jävla avart som skulle utrotas!
  Jag önskar att atombomben gör slut på mänskligheten!
  Vargar är däremot underbara och fantastiska varelser!

  Svara
 17. Björnsson

  så jävla fokking arg på de som tog bort min telefon! jävla förbannade mexikansk osäkerhet! och polisen bryr sig fan inte, och vill lämna råttan fri! vad fan! förbannade jävla idiot fittgris!

  Svara
 18. skattebetalare

  Låtsasbarn, desertörer och terrorister tar vi gärna emot men riktiga barn, sjuka och åldringar ska skickas iväg. Heja Sverige! Heja migrationsverket ni är bäst!! …. Seriöst vad håller ni på med? Låt lillgrabben stanna kvar för helvete.

  Svara
 19. ida

  Varför ska vi slita och arbeta ut oss så mycket som vi gör för att betala skyhög skatt som sedan går till ren skit? Om pengarna hade gått till rätt saker, tillbaka till oss själva genom tex vård, tandvård! Bra pension, skola osv så hade jag förstått det men nu? Nej tack. Och snälla kan ni sluta knulla fram barn efter barn efter barn? Max två barn per skalle, inte mer!

  Svara

Gnäll

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *