Avreagera dig!

 

2 513 tankar kring ”Avreagera dig!

 1. Bavadis

  4 års helvete till, när dom röd-gröna vann valet, jaja, bara att vänta sig mass-invandring, terrorhot, mängder av brott och annan kriminalitet. Rösta rätt nästa gång tack !!
  Håll Sverige Rent !!

  Svara
 2. Datan

  Att jag har världens segaste dator, som tar 50000000000 år på sig att göra världens enklaste sak, köp aldrig en HP med Windows 10 och Microsoft Edge, som dessutom öppnar flikarna i nytt fönster hela tiden, vilket är svin-jobbigt !!!!
  Håll er till Windows 7 om ni vill ha nåt som funkar !! Nya grejor är katastrofala !!

  Svara
 3. Gogaso

  Har alla som uppdaterar sidan gått i ide eller ? Här händer ju för fan inte ett skit !!!
  KOM IGEN NU !!!

  Svara
 4. Vlirto

  Att jag tappade en bit tandfyllning igår och måste få den lagad idag, och då kommer dom borra, spola och ha sig, och det komma isa och göra ont som f** ju !!

  Svara
 5. Köpochsälj

  Att meddelandena på Blocket inte fungerar, och meddelandena man sänder inte går iväg till säljaren. Fixa detta, det är ju helt klart något fel i systemet.

  Svara
 6. Tulibbi

  Åt helvete med alla kändisar som gör upprop mot SD !!! Vem ska rädda er när ni ligger där halvt medvetslösa, och rånade en mörk våt natt, och en massa invandrare bara står och hånflinar åt er ?
  Nej just det !!

  Svara
 7. Avistinä

  Att alla jävla vänsterpack hatar SD så jävla mycket !! När ska ni fatta att mer än 80 % av alla brott begås av invandrare ? Aldrig ? Nej just det !!! Tur det finns några få som lever i verkligheten !!

  Svara
 8. Ewa

  Vafan heter telefonjäveln Huawei för? Döp om skiten till nåt man kan uttala för helvete!

  Svara
 9. Junobana

  Att Autoropa inte tar kontanter, så man inte kunde köpa Ferrari-grejor på Autoropa Racing Days idag !! Diskriminerande, men inget annat att vänta sig från dom hjärntvättade paranoida monstren tyvärr.
  Bojkotta Autoropa Racing Days nästa år !!

  Svara
 10. Emelie

  Att det inte går och skapa en enda gratis e-post-adress numera !! Eller det går att skapa dom, men det är totalt omöjligt att logga in på dom, och inte får man inget mail till sin andra adress, så man kan bekräfta den, och på passagen.se blir det Internal server error, varje gång man vill skapa ett konto !! Fixa detta för fan !!!

  Svara
 11. TRÖTT TRÖTT SUPER TRÖTT

  Satans sjukt trött på att folk och familj underskattar mig hela tiden, vad är det för jävla fel på dem?!! Och när visar att man kan/vågar något som dom inte kan/inte vågar så blir de: ”oh kan DU det??!” JA det KAN jag, är det något fel på det eller??!

  Svara
 12. Arg

  Har varit ledig en vecka, hört av mig till folk och fråga om de vill ses men NEEJ då kan ingen. Messa och ringer men blir ignorerad. Ens ursäkt är att hon måste plugga men hallå skolan har inte börjat än. En ringer bara när han känner för det, så skit samma dra åt helvete allihopa!

  Svara
 13. A

  En blick, väcker en livslång lust, något som länge har legat i djupet, inget mer hinner hända, båda måste gå, 100 tals mil i mellan oss, kommer aldrig mer att mötas. Längtan måste begravas igen.

  Svara
 14. Fucking helvetes jävla skit

  Jag hatar den här jävla fucking skitplaneten och alla som har någonting att göra med den. Min chef är seriöst den värsta någonsin, hon har ingen koll på någonting och är så jävla slarvig. För ett tag sedan så skicka hon ett sms om när hon kunde ringa och diskutera mitt sommarjobb och vi kom överens om en tid men sedan ringde hon aldrig? Idag skulle jag till jobbet och då visade det sig att vi hade bytt arbetstider vilket jag var medveten om men jag trodde inte det skulle ske förrän om en vecka. Jag vaknade alltså kl 5 på morgonen helt i fucking onödan och nu måste jag gå uppför den där jävla fittbacken två gånger idag. Jag fattar inte varför jag alltid ska missförstå allt och hamna i extremt frustrerande situationer. Hela den här världen kan rent personligen dra åt det helvetet det kommer ifrån. Jag har dessutom förlorat allt och jag har absolut ingenting kvar. Jag sover för lite, äter för lite, skriver inte, läser inte (skriva och läsa var mina tidigare intressen) pratar inte med folk och spenderar majoriteten av min tid i frustrerande ensamhet. Jag fucking hatar allt och jag hatar allt som jag tvingats gå igenom

  Svara
 15. 👼

  TA ERAT JÄVLA ANSVAR era satans jävla fittluder!!!
  Jag hatar er så satans jävla mycket ERA SATANS narcissistiska jävla PISSVIN!!!
  Så satans jävla äckligt hur ni behandlar era barn och barnbarn.
  KARMA!!! era äckliga jävla idioter. KARMA!!!

  Svara
 16. Du

  Jag tycker nog om dig. Det är inte så bra. Du har ingen aning för jag tänker inte berätta det för dig. Fan jävla skit.

  Svara
 17. Ledsen krossad

  Fyra veckor in och nu får jag veta att alla tyckt att jag varit värdelös och vill att jag ska ge upp givetvis har ingen sagt detta till mitt ansikte…

  Svara
 18. Elin

  SPYR PÅ LIVET JUST NU! ALLA ÄR IDIOTER OCH TJEJER VET INTE HUR MAN BETER. KALLAR MAN VARANDRA BITCH? NEEJ

  Svara
 19. Elin

  Jag hatar teknik så HIIIIIIMMLA mycket så att jag håller på att svimma av. Varför ska vi programera 24/7 och ALDRIG ha blid. Jag vill bara slå sönder något och jag hatar alla människor just nu. Speciellt personer som säger att programering är mycket viktigare än bild. NEEEEEEJ Vissa vill inte bli programera. JAg kan gå med på att ha teknik och programering OM vi har bild också. FYYYYY för denna skola med 99% idioter i.

  Svara
  1. Ellen

   Ja det är ju så fint väder. Ibland undrar man om man kan få lov att sitta ute och jobba! Tänk på när du kommer hem och helgen och kämpa dig igenom veckan<33

   Svara
  2. b

   Fantastiskt väder och jag jobbar utomhus 😊…året om, vilket innebär också utejobb i full snöstorm och 20 minus grader 😁

   Svara
 20. TERMINATOR69

  DU SITTER SÄKERT DÄR OCH TROR ATT DU ÄR NÅT MEN DET SKA JAG TALA OM FÖR DEJ ATT DET ÄR DU INTE. DU ÄR BARA EN JOBBIG OCH VÄRDELÖS INDIVID SOM BLEV TILL AV ATT DINA FÖRÄLDRAR INTE KUNDE SLUTA VARA KÅTA PÅ VARANDRA OCH VAD DU ÄN GÖR SÅ KOMMER DU ÄNDÅ BARA ATT VARA EN SVAMP

  Svara
  1. Ellen

   Jag är något, och det kan du också bli när du ändrar ditt tänkande till något possetivt. Du behöver inte klanka ner på andra bara för att du har problem eller bara känner för det. Gå till en människa som du kan prata ut med och tänk på att vara snäll under samtalet. Vänlighet får man tillbaka om man sprider det själv.

   Svara
 21. Syfte med livet

  Vad gör vi människor på denna jord egentligen? Varför finns vi? Vad är vårat syfte?

  Svara
 22. Ledsen ensam med dåligt samvete

  Varför frågar ingen hur det är, hur jag mår? Jag är långt ifrån mig själv men det verkar ingen reagera på utan blir bara irriterade när jag måste avboka för att 1)jag orkar inte(när jag säger det menar jag VERKLIGEN inte orkar med någonting utom att sova 2) jag vill inte vara iväg och förstöra någons fest med att vara nedstämd och ledsen. När de väl övertalar mig att komma blir de bara sura på mig för att jag lätt blir nedstämd. De säger SÖK HJÄLP utan att veta att jag redan söker all hjälp jag kan få. Har slutat berätta utav rädsla för att blir ännu mer isolerad och tas för lögnare eller attentionwhore….

  Svara
  1. En tjej från 6.an, snart 7:an

   Jag vet exakt hur du känner dig. Har självt känt så hundra gånger. Jag undrar hur du mår. Hoppas du mår bra. Själv är jag väldigt irriterad just nu. Vissa människor är helt dumma i huvudet. Jag vet. Men om du har vänner försök att prata med dom hur du känner. Om du inte känner att dom kommer ta det bra och snällt mot dig. Byt vänner. Skolsystern på min skola sa till mig när jag mådde som sämst ”Byt kompisar” och jag sa bara, det går inte. Jag kan inte, jag kan BARA vara med dom. Men, jag började hänga med några andra som jag mår MYCKET bättre av att hänga med. Jag älskar dom och idag mår jag mycket bättre om man jämför med då. Så försök byta vänner om det handlar om det. När jag pratade med skolsystern för någon dag sedan sa hon att jag är en av dom få som lyckades byta gäng. Och jag är såå stolt över mig själv för det!

   Svara
 23. Nä livet blev inte alls som jag tänkt. Man tror man träffar killen i livet.. Sen slutar man vara kär.. Träffar en ny.. Tror han är den rätta… Otrohet och lögner och slag och nedtryckt… Nu vågar jag inte ge ut mitt hjärta igen. Jag vill inte. Det slutar bara i olycka. Jag var vant mig vid leva ensam.. Men det svider när alla verkar så lyckliga i sin tvåsamhet och firar jular och påsk osv ihop o myser på Instagram.
  Kan man inte vara lycklig ensam.. Är jag inte lycklig på riktigt.. Är det så här mitt liv skall vara… Ja tydligen. Starka kvinnor dör sakta.

  Svara
  1. friss

   Tjejer är så jävla korkade, de säger att de vill vara ihop med en men nästa dag så har dom en ny kille, asså krossar mitt hjärta så JÄVLA mycket

   Svara
 24. Bleh

  Känslan du får när du vet att hela din ungdom varit bortkastad på att jobba, jobba, jobba

  Svara
 25. Står tyst och skriker och du går förbi glad och varm

  Orkar inte. Är less. Finito. Vill inte dö, men Vill bara inte leva. Inte mer. De är bättre utan mig. Inget hade förändrats om jag slutat finnas, om jag inte funnits överhuvudtaget. Jag föddes som en buffert, en krockkudde, reservdel, bollplank, stark hälft för svagare syskon . Ensam i grupp, ensam i par. Aldrig i tvåsamhet. Inkluderad men ändå exkluderad. Lärd att fejka, va stark, sluta gråta, du är för känslig, varför ger du upp, lärd att ljuga för att få andra att må bättre. Nej jag gråter inte, sluta stirra jag gråter inte jag är arg jag svär. Lipsill. Sviken, utfryst, mobbad, inkluderad på nåder, överlevnad kickar in. Cynism, misstänksamhet, dödstankar avundsjuka illvilja mot glada, varma människor. Död, sjukdom allt faller. Ny chans äntligen vänner livet är svårt men med ljusglimtar. Studenten, livet fallerar sakta tills det händer igen sjukdom, lögner, myndigheter döende katt. Rädd ensam tillbakafrsgen vill visa vänner men vågar inte isolering ohälsa ensamhet, fejkat ansikte glada miner trevligt sätt döende inombords snälla kan ingen se. I ga piller ingen psykolog för frisk, fallerar snart VARFÖR SER INGEN, SNÄLLA KRAMA MIG GE MIG HOPP EN KRAM VAM SOM HELST.

  Svara
 26. Smilla

  Hej jag har blivit utsatt för nätmobbning!
  Vad ska jag göra?
  Denna personen skrev due såå Fkn äcklig jävla peddoalla kräks och spottar på sånna som dig och han har kallat mig fitta hora o.s.v

  Svara
 27. b

  Känslan när man förtror sina tankar till någon man tror sig kunna dela sina tankar med men det visar sig att person egentligen inte har speciellt höga tankar om en…. Man ska nog fan vara introvert fullt ut.

  Svara
 28. likuygloig

  Stör mig på folk som säger åt andra vad dem ska göra när dem själva bara sitter hemma.

  Eller dem som ställer den typen av frågor man bara kan svara ja eller nej på och sedan blir dem förbannade när dem inte får det svaret dem ville ha.

  Om du ställer ja och nej frågor så kommer jag till slut komma till den punkt då jag bara kan svara jag vet inte. Idiotjävel.

  Svara
 29. beck

  Hela människovärlden är som ett enda stort och långt avsnitt av lyxfällan, hade man fått se och välja innan man föddes här så tror jag majoriteten hade vänt i dörröppningen. Människorasen är tyvärr inte mogen för att ta hand om sig själv ännu, vi, homo sapiens sapiens är som att jämföra oss med barn i yngre tonåringen, vi är likadana.

  Svara
 30. J

  Jag orkar fan inte. Snart lägger jag mig bara i snön och förfryser, vad man än gör blir det fel i myndigheternas ögon, jag kommer inte kunna få reda på mitt liv förrän flera år och när jag väl öppnar upp mig för min närmsta vän så börjar hen prata om sina dejter efter tre minuter.

  Det är svårt att vara människa.

  Svara
 31. Jävla kaos!

  Jävla helvete! Nu är det måndag och jag har haft jätteont i min mage hela helgen! Spelar ingen roll vilken diet jag kör! Nu undviker jag massa grejer som min läkare sagt, men det hjälper inte! I går var jag träningsfri, och åt typ ingenting under dagen och det var ganska bra, men i natt började magontet igen och det bara fortsätter. Hatar när det är så här!

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *