Avreagera dig!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 467 personer har avreagerat sig

 1. Desperat

  Mina barn vet ingenting hur hemskt jag har det. Efter polisen kom till bråket har allt bara blivit värre. Jag är rädd hela tiden och polisen säger dom kan inte göra något. Barnen vill inte komma på besök för dom märker stämningen så klart men jag kan inte berätta för dom och min man låtsar att allt är bra. Jag känner mig så fruktansvärt ensam och oälskad.

  Svara
 2. Illa behandlad anställd

  Det enda jag kräver är att bli visad lite respekt och att de lyssnar när jag känner mig stressad på jobbet. Men nej, det är tydligen riktigt jävla svårt. Jag, som fan aldrig yttrar mig annars när jag har det jobbigt, för sedan stå i all jävla skit. Typ som om de tycker ”rätt åt dig”. Rätt åt dig vadå? Jag jobbar ungefär 3 gånger så hårt med 3 gånger så mindre lön. Vart finns all jävla rättvisa i detta, kan man fan undra. Och ibland undrar jag fan om de har autism hela bunten, med tanke på all förståelse man får. De kan ju inte vänta sig att jag ska vara kvar så jävla länge till med denna jävla fucking orespekt och särbehandling.
  Allt är så jävla ironiskt så jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Kommunikation, vad är det?
  Finns det? Njee, så jävla jobbit ni har det, aaaaw.
  Och du, din idiot.
  Ja, vi ser ditt krypande hårfäste, det hjälper med en annan frisyr.
  Rätt åt dig.
  Och du, din åliga korta. komplexfucking lillkuks apa.
  Må dina krukväxter aldrig frodas, och din hall stinka spya i all evighet.
  OCH DU, SOM JAG ÄNDÅ LITADE PÅ.
  Du kommer ångra att du svek mig såhär.
  Det var ett slag i magen minst sagt.
  Men, det är bra att veta vart man har människor. Man lär sig från sina misstag.
  Hoppas du går av på mitten, långbens bäver.
  EN ELEFANT GLÖMMER ALDRIG.

  Svara
 3. Fuckup

  Jag orkar inte gå runt och inte känna något mer. Det är svart och mörkt.
  Jag känner absolut Ingetting längre. Är som någon tagit mitt hjärta. Du högg mig i ryggen så jävla hårt att jag är helt död inombords nu. Fan för dig! Du sabbat hela min framtid. Om jag ens nu hade en framtid. De kanske ska vara så här. Vem fan vet.

  Svara
 4. KUSUGARFITTA

  JÄVLA FUCKING KUKSUGAR FITT HOR NETFLIX KUKSUGAREEEEE!!! JAG BETALAR HUR MYCKET JÄVLA ANUS KUK PENGAR SOM HELST Å VA FÅR JAG!! KAN INTE LADDA NER HOR SERIER ELLER NÅT JÄVLA PISS FÖRRÄN 2019!! SKA JAG VÄNTA I ETT HELT JÄVLA ÅR JAG KOMMER MÖRDA DERAS FAMILJ Å PISSA PÅ DERAS FETA ÄCKLIGA CP ANSIKTEN Å BRÄNNA DERAS HUS

  Svara
 5. jaggerfanuppsnart

  Jag är så jävla trött på att vara arbetslös, söker jobb fucking hela tiden och är inte kräsen. Sedan är jag helt jävla idiottrött på min JÄVLA bipolära diagnos, varför kan inte min hjärna bara chilla och sluta vända mitt liv upp och ned SKIT.

  Jag hatar Soc, fuck off. Och jävla horförsäkringskassan. INGENTING I SAMHÄLLET FUNGERAR. Snart blir jag bostadslös och jag kommer fucking frysa ihjäl mig, måste säkert börja hora igen och jag vill inte fyfan. kommer säkert hamna på psyk igen och så bara börjar allt om, ibland önskar jag bara att min överdos hade fucking dödat mig. Istället har jag leverproblem.

  OCH JAG ÄR BARA 25 DET HÄR TAR ALDRIG SLUT FÖR FAN

  Svara
 6. Tilda

  HÄR SKA MAN ÅKA BUSS I SJU (7) TIMMAR MEN SÅ FUNGERAR INTE DE JÄVLA FITTFOTSTÖDEN!!!!!!!!!!! VAD I FUCKING HELVETE?????????????? ALTERNATIVT VET JAG INTE HUR MAN LYCKAS STÄLLA IN DEM MEN JAG HAR FÖRSÖKT MED ALLT MEN DET FUNKAR ÄNDÅ INTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VEM FAN ÄR SÅ JÖVLA DUM I HELA JÄVLA HUVUDET ATT MAN INTE LYCKAS GÖRA EN MER ANVÄNDARVÄNLIG KONSTRUKTION?????? HUR FAN KAN MAN VARA SÅ JÄVLA DUM I HUVUDET??? JAG FÅR ONT I BENEN! JAG FÅR ONT I FÖTTERNA! JAG FÅR ONT I RYGGEN! DET HÄR KAN DRA ÅT H E L V E T E

  Svara
   1. oda

    Du har rätt, skulle fan aldrig köpa en iPhone ens till mig själv, slösar hellre upp pengarna på en solsemester istället 🙂

    Svara
 7. Tres

  Jag är helt dö inombords. Enda jag känner nått för är mina barn. Men alla andra.. Nä.. Inte ett skit. Undrar om mitt hjärta har fryst till is kanske.. Lika bra lika bäst.

  Svara
 8. MA

  Betalar nästan 500 spänn till skitbolaget (Bredbandsbolaget) för något som hos alla andra kostar ca hälften så mycket eller mindre! (<250 kr).
  Ringer till Bredbandsbolaget och får 5 val, första gäller abonnemangs frågor så jag trycker nummer 1. "Beräknad väntetid är ca 5 minuter", sneglar på den där jävla räkningen och blir ännu mer förbannad. Lägger på. Ringer igen och väljer nummer 5 (Uppsägning av abonnemang),
  Fitt kärringen i luren säger "Beräknad väntetid är MER ÄN 60 MINUTER"…. VAFAN!!!!

  FAN TA ER PÅ BREDBANDSBOLAGET! INGET FUNGERAR SOM DET SKA, NI ÄR DYRA SOM FAN OCH HELT JÄVLA OSERIÖSA!

  Tack för att jag fått skriva av mig….

  Svara
  1. MA

   Nu har jag lyssnat på kärringen som säger ”Du är placerad i kö men vi jobbar på att ta ditt samtal så fort som möjligt” i 1 timmer och 26 minuter och 42 sekunder!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   VAFAN!

   Svara
 9. arg svenne

  Varför genomgick vi den svindyra kontant makeovern när allt fler butiker/restauranger/badställen mfl tar bort alternativet att kunna betala kontant? Så sjukt jävla slöseri med resurser

  Svara
 10. Tres

  Jag är så över dig och klar där. Jag sågar hellre av mina fötter med rostig dålig såg än ger dig en tredje chans. NEJ DU ÄR INTE VÄRD EN CHANS Till VOLDEMORT!!

  Svara
 11. Anna

  Jaha. Sitter du där nu och spelar skivor eller är du ute och träffar någon ny???????????

  Svara
 12. ?

  Ambitiösa jävlar som orkar prega in stora sopsäckar fulla med skit i fel återvinningscontainer vars hål är ca 10×50 cm, jättefint att ni har massa med tid och energi till denna sorts sysselsättning en annan skulle ju hellre skjuta sig själv

  Svara
 13. Micke

  Hur i hela helvete kan man ge en tonåring ett urtrist påslakanset i julklapp?
  Den kristna jävla idioten lär brinna i skärselden för evigt, rätt åt henne.

  Svara
 14. Micke

  Hatar den där jävla häxan. Hon beter sig otroligt vidrigt men tror att hon är så jävla duktig. Det värsta är att det går ut över barnen.
  Kärringen är fan inte klok.

  Svara
 15. Sluta fucking GNÄLL

  Efter den här julen har jag fått det klart för mig att Sveriges nationalhobby fantemig är att klaga, gnälla, böla och allmänt vara negativ. Ingen riktig jul utan snö/Arne Weise/trillingnöt/rasistiska stereotyper i Kalle Anka!

  Käften! Sluta sura!

  Svara
 16. Frustrerand dotter

  Du tror att du kan bete dig hursomhelst bara för att du är min mamma. Och det värsta är att du kommer undan med det. Dra åt helvete.

  Svara
 17. smartare än du

  bittehorludret har förstört alla relationer i den familjen. med flit eller idioti. hon ska dö. likaså ryggradslösa fittludret som aldrig tagit mitt parti och fortfarande beter sig som ett push over svin

  Svara
 18. smartare än du

  varje gång luderhororna stänger ner min wifi tar jag ett steg längre bort från min familj

  Svara
 19. Orättvist behandlad

  Skäll inte på mig!!!! Skäll på de som är ansvariga ditt jävla fetto idiot till så kallat chef!!!! Du är fan ingen chef! Du är ett jävla skämt! Du är fan inte min chef! Du är bara min arbetsgivare! FUCK YOU!!!!

  Svara
 20. C. S

  Förbannade jävla fitt samhälle, hur jävla less ska man få bli, varenda jävla ytliga människa som fan inte bryr sig om annat än uppmärksamhet, finns det inte en vettig typ kvar, nån som vågar va sig själv.. FALSKA ÄCKLIGA DUMSATANSJÄVLAR, man ger äntligen ut lite tillit till en vän, och personen blir lika äckligt falsk och ytlig efter ett tag!!!!!!!!

  Svara
 21. karma

  Har kvar exets nummer men bytt själv, öppnade upp whatsappen och fick en ”känga” av hans status, fast det var så klart inte riktat mot mig utan tjejen han tog när vi var tillsammans. Det kändes riktigt jävla skönt 🙂

  Svara
 22. Avskyr

  Hackers igen.. Som dessutom använder privat information de slingrat sig fram till för maktutövning (tror de). De är egentligen bara betydelsefulla som skadedjur är det, dvs man gör vad som helst för att komma ifrån dem.

  Så jävla less på att det finns såna typer fria ute i samhället och det värsta är att man inte vet vilka de skyldiga är, jävla pissiga svin! Sjuka i huvudet, missbrukar-pundartyper säkert men man vet ju aldrig. Förruttnelse som inte syns utanpå.

  Usch vill aldrig mer tänka på dessa avarter, önskar att de försvinner allihopa. Privatlivsparasiter, de förtjänar verkligen ingen uppmärksamhet man måste bara börja se dem för vad de är – giftiga, hjändöda, omänskliga och otroligt sorgliga, hopplösa. Ingenting att bry sig om. Synd att de älskar gränskränkningar så mycket OCH är så dumma i huvudet och respektlösa att de inte förstår hur sjukt de beter sig. Hur ont de gör sina offer ändå, vilket de jävla missbrukshackarna säkert går igång på, sjuka jävla missbrukshjärnor!

  Vill inte hata dessa psykon mer, vill inte hata någon. Förstår bara inte mentaliteten som gör att man börjar med och fortsätter med hacking. Vill inte förstå, bara att de försvinner för alltid. Jag vill ägna mig åt det goda i mänskligheten istället. Tyvärr är ju inte hela mänskligheten god, bra att separera de onda på en sådan här sajt då. Will live happily ever after.

  Svara
 23. Avskyr

  Hackers är nog ta mig faan bland det absolut sämsta som finns i människoväg! Fega jävla kräk, missanpassade svaga förlorare! Idioter, dementa hjärnskadade nollor. Eller finns det ord att beskriva den typen av förfallen mänsklig existens egentligen? Synd att de finns, de förtjänar ingen plats i samhället eller ens på jorden. Förtryckaräckel, paranoida kontrollberoende sopor. Lömska, falska, passé i verkligheten, sorgliga, livlösa. Parasiter som suger liv/information från andra i lönndom totalt fullständigt otillåtet. Förbannade jävla ynkryggskriminalitet!! Hoppas framtidens polisresurser kommer att möjliggöra anmälan av såna här kryp/förbrytare på samma sätt som när det gäller annan sorts kriminalitet, mer synliga brott (sådana som kräver modigare, psykiskt friskare gärningsmän om man nu kan kalla någon brottsling det..)

  Svara
 24. oda

  20000 text första gången, 30000 text andra gången, 10 text tredje gången… Alltid!! Och det innan vi ens har sett varandra utan kläder.

  Svara
 25. Ledsen

  Jag saknar dig och tänker på dig ofta. Men jag måste bli fri från dig. Du skadade mig så många gånger o svek mitt förtroende och tillit för dig. Jag är så arg på dig för vi kunde haft det bra men du förstörde allting. Du fick massviss med chanser och du bara kastade bort allting. Hur kunde du vara så jävla elak mot mig och ljuga för mig så. Jag kommer aldrig förlåta dig.

  Svara
 26. Lisbeth

  Hur jävla ini helvete förbannat korkade får människor vara?
  Det verkar inte spela någon roll hur många gånger deltagarna får reda på webbadress, sitt användarnamn och lösenord; Samma personer gör lik förbannat fel varje gång! De gör alla möjliga fel som går att tänka sig!

  Vi kommer för fan aldrig vidare om varenda dag används åt att instruera hur de ska starta en webbläsare, få dem att försöka komma ihåg användarnamn och lösenord. Det spelar ingen roll att för de som alltid glömmer har jag skrivit uppgifterna på lappar som jag bett dem ta hand om i sina plånböcker eller väskor. Vissa deltagare minns jag nu deras användarnamn och lösenord – men de minns aldrig själva ….
  Det spelar ingen roll att jag försöker göra det så enkelt det bara går – en del verkar som experter på att göra fel.
  Inte heller spelar det någon roll att det går att återställa ett glömt lösenord via mejl. För det första ska de ju komma ihåg sina användarnamn, för det andra och tredje och fjärde ska de komma ihåg sin mejladress, lösenord till mejlen och var mejlen finns. Allt som kan gå fel går fel, enligt Murphy’s lag.

  Nu har jag bestämt mig för att skratta åt det hela 😀
  Men jag klickar ändå på ”Skicka kommentar” för det var faktiskt riktigt skönt att avreagera sig, tack!

  Svara
 27. Kukhora

  Stör mig på alla äckliga jävls människor på flixbuss som fan inte kan tvätta sig innan de åker offentligt blääääää

  Svara
 28. Joel

  Känslan när företagets chefer missbrukar sin makt för att dölja sina egna brister och tvinga personal att dansa efter deras pipa.
  Tror inte jag kan avreagera den känslan här …
  Fy fan!

  Svara
 29. arg och äcklad

  Kan vi inte skjuta alla jävla pedofil äckel, de har seriöst gjort av med all sin rättighet att leva och de tillför inte ett skit i samhället. Det finns fan inga värre än dem

  Svara
 30. Skit på dig

  Ditt jävla miffo din jävel. Jag ville smaka din jävla tomat räkte fram gaffel och du kasta iväg den jävla gaffeljävlen in i pesonen som satt bakom mig va fan

  Svara
 31. MR rövhål

  Jag skulle inte ens vilja vara med dig en sekund i mitt liv om du så var sista människan på jorden. Jag är äntligen fri från otrohet och lögner och egoism. Jag är ta mig fan lycklig och glad igen på riktigt. Du var orsaken till all olycka. Men jag har lärt mig en värdefull läxa. Människor är hemska och vidriga och gör allt bakom ens rygg.

  Svara
 32. Drunknad

  Jävligt schysst av er att åka ifrån mig med tåget era jävla morrhoppor. Tog för givet att jag räknades i gruppen,men tydligen bara som reserv när ingen annan ska mot samma håll. Fy fan för er. Ni har inte ens ringt och frågat om jag va med på tåget!

  Svara
 33. Fars dag

  Ville du sonen skulle ringa dig.. Buhuuu.. Mitt fel.. Nope.
  Du kunde bett få ha sonen en timme eller hela dan.. Gjorde du det. Nej.
  Du kunde ringt sonen själv o pratat med han. Gjorde du det. Nej.
  Skyll dig själv.
  Ledsen.. Tss.. Ja oj vad ledsen du måste vara. Rannsaka dig själv o se vilka personer du förstört o gjort ledsna innan du ens kan med och kalla dig ledsen ditt jävla sågspån till ego och otrogna rövhål.

  Svara
 34. Newbody-rasist

  Asså för i helvete, nu sitter jag här klockan tjugo över två på en söndag, dagen efter Newbody ska ha skickats in för mitt cheerleadinglag men inte fan hittar jag nån jävla stans på deras fucking hemsida vars man lägger in beställningen. Fan vad jag är less på sådant! Jag har fan skola imorgon och har redan sovit nog dåligt FAN JÄVLA HELVETES KUKFAN DRA ÅT HELVETE NEWBODY HATAR ER SKA FAN ALDRIG SÄLJA FÖR ER FRIVILLIGT NI SUGER

  Svara
 35. uttråkad

  90% av alla möbler man äger är fan ikeamöbler, sängarna, köksbordet, mattorna, stolarna, hyllorna pallen tom all textil förutom kläderna är där ifrån. Vilken jävla ikeamissbrukare man är

  Svara
 36. Idiot

  Jag hatar dig och din brist på visa respekt och kunna hålla ett enkelt avtal och schema för din son. Du visar noll respekt och noll hänsyn och noll prio för din son. Omogen skit farsa är du, du ändras aldrig! Så glad jag bestämde mig för det är över!

  Svara
 37. Drunknad

  Gör vad jag kan för att hålla mig uppe men känner bara hur jag dras djupare ner. Snälla ge mig kraft att klara av det här, bara lite till. Inte arg, bara så fruktansvärt trött på att gömma mig när jag bara vill skrika ut allt och bli av med tyngden.

  Svara
 38. uttråkad

  Jag vill packa ihop mitt liv här och bara dra ner till söderhavet men måste vänta i minst två år till…. Fan

  Svara
 39. Mhm

  Jag hatar min tråkiga och stela pojkvän! Han är snål och med världens fulaste klädsmak som bara blir värre!!!

  Den ändå orsaken till att jag är kvar är för att hans kuk är perfekt!!! Vilka jävla kukhora asså…

  Svara
 40. Valen

  Till alla er som säger till folk att du är perfekt som du är och det är insidan som räknas och allt annat gulligt och upplyftande kan jag bara säga så här::: JÄVLA LÖGNARE! JAG HATAR ER,JAG HATAR ER,JAG HATAR ER!

  Svara
 41. Amatör

  Jävla amatör! Leker gorilla och tror du är pappa duktig.. Nej du är en pajas i mina ögon. Likaså pajas i ett förhållande.. Trogen.. Ärlig.. Engagerad… De är sånna ord du inte ens kan stava till. Jävla amatör!

  Svara
 42. True Evil Wishes

  Jag tror jag ska mörda. Fy faan vad skönt att göra slut på alla parasiter för alltid och ingenting skulle kunna hjälpa dem att komma tillbaka till livet. För att fortsätta parasitera, suga ut all luft, vältra sig i allt överallt, förpesta tillvaron och göra mitt liv omöjligt. Slut på lögner, egoism, förtryck, förföljelse. Parasitism, försök till maktövertag. Okänsligt förståndshandikapp. Ryggradslös självförsköning på min bekostnad. I grupp t.o.m. Insiktslösa om sigsjälva, sin fascism, att det är krig de egentligen vill ha och trivs med. Mot mig och vem vet mot vem mer. Utvecklingsstörda häxor. Passiv-aggressiva karaktärslösa svaga jävla nollor. Falskspelande, manipulativa. Gruppbildningar, konfliktskapande. Förstörelse av livschanser, kvävning. Jag tror jag ska mörda. Alla jävla idioter då borta för alltid. Som aldrig borde ha känt till min existens och som jag hade gjort mycket för att slippa känna till också. Slita isär blygdläppar, sparka sönder blygdben, slita ut struphuvuden, tungor, sparka sönder käftar, hugga av händer. Borde räcka för att blöda ihjäl och plågas under tiden. Sant ljuvliga, trösterika tanke! Avslitna kukar för de manliga utvalda. Och sparkar kring roten till missbruket. Problemet är att hitta/skapa rätt tillfälle och risken att åka fast, få fler år förstörda av dessa typer som konkret inspärrad istället. Vet inte om jag vill ta den risken.

  Svara
 43. Joel

  Fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *