Avreagera dig!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 672 tankar kring ”Avreagera dig!

 1. Guess who

  Dra åt helvete jävla hor jävel. Jag hatar dig så jävulskt dra åt helvete och ta dig i röven

  Svara
  1. Kenneth

   Hej!
   Tråkigt att höra att du inte är nöjd med eran relation. Jag hoppas att ni löser eran konflikt och kan gå vidare.

   P.S
   Glöm inte att rösta i nästa EU-Val

   Med vänlig hälsning
   Kenneth

   Svara
 2. Jag vet nått som

  Inte du vet…
  Två kan spela det där spelet. Visar man inga känslor är det lätt att gå vidare.
  Hejdå ex, hej rebound.

  Svara
 3. Göra slut

  Ett av de jobbigaste jag gjort i mitt liv.. Men det har varit över sen du valde vara otrogen med ditt ex o krog ragget i februari… O alla andra gånger du betett dig så illa o respektlöst bakom min rygg.. Du älskar ingen mer än dig själv Dennis.
  Hoppas du får det dröm liv du strävat efter nu när jag är borta ur ditt liv. Hejdå!

  Svara
 4. Nolla

  Jag känner att jag är ditt andra handsval. Jag älskar nog inte dig eller faktiskt saknar dig längre på riktigt. Du gör mest ont att se o pratas med.

  Svara
 5. Jay

  Vårt barn är bort, vårt barn har dött. Och du är inte här när jag behöver dig som mest. Du säger att du är lika ledsen som jag, men du är aldrig här.

  Svara
 6. Namn? Har väl ingen betydelse -_-

  Äckeldag, vill inte, pallar inte, orkar inte, bryr mig inte…….fittmänniskor överallt, ORKA

  Svara
 7. Vad spelar det för roll?

  Jävla fucking Horbuss som alltid ska vara sen!!!! Helvete vad jag blir förbannad, dra åt helvete jävla fittaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! Ahhhhhhhhhh!!!!!! Blir så FUCKING trött!!!!

  Svara
 8. Din idiot

  Jag älskar inte dig längre, jag är inte kär i dig sen du tog första bästa krog ragg du hitta o sedan ljög om det med. När jag tittar på dig så ser jag bara ett tomt skal, en person utan hjärta och hjärna. Inga känslor för någon annan än dig själv. Egotrippad, snål, elak, självbelåten och anser dig aldrig ha fel men framförallt känslokall lögnare som kan med gott samvete vara otrogen och ljuga gång på gång. Vem var du de första året vi var tillsammans.. Ett fejk troll… Inget av det du gjorde eller sa var ärligt och du ljög hela tiden. Strax efter min dotters födelsedag knullade du med ditt ex på en toalett på en fest. Jag äcklas av hela din existens. Hur kunde jag tro det gick att förlåta dig. Du är inte värd mig, jag är inte något helgon eller bra på något vis men jag är värd man är trogen lojal o ärlig mot mig iaf.
  Hejdå D.
  Inte en minut sekund eller dag till ska du få förstöra av mitt liv igen. En gång otrogen alltid otrogen.

  Svara
 9. A.F

  Din jävla egoistiska själviska osympatiska och bitchiga jävla människa. Skriv inte på ett kontrakt om du inte är intresserad av att fullfölja. Du fick frågan klart och tydligt om det var något som du hade invändningar mot INNAN du skrev på. Ditt svar var NEJ. Men nu när situationen inte passar sig för dig – då tror du att det är bara till att häva kontraktet. Trots att det klart och tydligt står i kontraktet – kan man inte komma överens om en lösning om det blir problem – då får man stå sitt kast till avtalet går ut. Men nej istället ska du nu göra allt i din makt för att förstöra mitt liv. Fan ta dig din elaka jävel.

  Svara
 10. Therese

  Du kan inte förstå hur mycket skada du gör mig och hur ledsen o värdelös du får mig att känna mig. Varför tycker jag ens om dig fortfarande. Jag önskar jag aldrig träffat dig. Jag var glad och lycklig innan jag träffade dig. Du förstörde allt mellan oss och förstörde hela mig o min framtid jag såg med oss. Hejdå. Jag orkar inte prata eller vill mer.

  Svara
 11. Aktqmig

  Trump gör iofs dumma grejer varje dag, men de riktigt hjärndöda kan det gå några dagar emellan? Varför? Att äcklet är en sociopat utan varken empati eller verklighetsuppfattning är förvisso sant. Men bör inte fan själv kunna leverera komik varje dag? Den mest avskyvärda människan USA fått fram är inte bara en fjolla som inte kan jobba utan, spelar golf istället för att arbeta, utan även det sömnigaste kräket någonsin. Natti

  Svara
  1. Thompa Rompa

   Instämmer, den idioten är så fullkomligt din i huvudet så det blir sprängande. Men det värsta är ändå idioterna som röstade på honom.
   Var det andra alternativet verkligen så helt otroligt mycket värre?
   Må CIA eller någon annan inhemsk säkerhetsorganisation göra sig av med honom snarast möjligt innan hela skiten går åt skogen.
   Peace!

   Svara
 12. tyk

  Också kommer kvällen, tittar mot dörren, kommer min man inte hem snart? Nä ingen man går igenom dörren för jag har typ ingen!! Kryper ner i sängen och intar ”tycka synd om mig själv” mooden och knappar fram fejan, tar en titt på drömmannen (som befinner sig på en annan jävla kontinent och helt (nästan iaf) out of league) Han har gått å blett kär igen (för typ fjärde gången det här året) förlåt jag älskar dig men…. 😉 … Kan han bli kär i mig snart? Fast det e ju inte helt lätt längre för att jag officiellt tog bort min feja (ja, jag har ett jävla fejkkonto nu!) o nu kan vi aldrig prata mer …. Jaja tycker synd om honom också lite, han har ju fan varit singel ännu längre än jag!! … Jag vet inte vad jag vill få sagt egentligen, men det är på tiden att nån älskling kommer hem till oss båda!! Puss min vän långt långt därborta, ve laila tov

  Svara
 13. som om du bryr dig

  I början när allt blossade upp – så många människor som kom och visade empati, och erbjud hjälp o sa att skulle ordna sig. Men nu står jag här själv ändå, alla går vidare – nyheten har lagt sig – och folk går tillbaka till att bara bry sig om sig själva. Trots att alla är medvetna om hur min situation är – så är det ingen som innerst inne bryr sig. Att jag varken har mat eller någonstans att bo eller något alls. Hoppas jag kan lyckas få recept på fler sömntabletter så jag med hjälp av dem vågar ta steget och avsluta detta liv.

  Svara
  1. döden ä nära

   Tjena känner igen din situation har varit i den 2 gånger med ett försök att avsluta men kräk medel i dom sammla i några månader och tog en jäkla kombo. Säkert nån hjärn skada efter det men skit samma har ett par diagnoser som gör allt så jäkla svårt i livet. Men kämpar varje dag. Vad som räddar mig nu är att min bror ä lika mongo men yngre så får ta hand om han mer än jag tar hand om mig för jag bryr mig inte om mig själv. Och hatar nästan alla människor fast jag är för snäll men utbrott kommer och skrämt i väg alla mina grannar med mord hot så här fått nya och hyres värden vågar inte köra ut mig eller så bryr han sig inte. Men jag kan inte va nån annan än jag är och har vänner som jag kan flytta in hos men inte för länge. Hoppas du finner nått som håller dig i liv

   Svara
 14. Therese

  Varför är jag så olycklig hela tiden. Jag drar på ett fejk leende och står där dum o låtsas. Jag går sönder inuti o ingen ser eller hör eller förstår om jag skulle berätta. Jag vet inte hur länge jag orkar med det här skit livet. Varför kan det inte bara ta slut. Dagligen dör folk o andra anhöriga blir ledsna. När är det min tur? Jag kan ta någon annans plats. Jag har inget mer kvar här i livet att ge. Jag är färdig.

  Svara
 15. fantadigdittrövhål

  Riktig liten jävla fitta är du. Äcklig människa. Önskar dig inget annat än helvete din patetiska vidriga jävel.

  Svara
 16. Birgitta Stenson

  Varför i helvete ska vissa människor drabbas så hört. Mist son och nu sist den sjunde katten.
  Varför har inte katter samma status som en hund varför kör bilarna så fort varför stannar man inte och ser vad djuret tog vägen. Fy fan du som gjorde min katt så illa må du brinna i helvetet

  Svara
 17. Guess who

  Dra åt jelvete jävvla idiot du låter mig inte göra etg jävla skit och jag känner alla som är där. Dra åt helvete och ta dig i sklett och dö!!!!!!!!

  Svara
 18. pasta italia

  varför är det så jäkla svårt för mig och frugan att prata om de problem som uppstår. Känns som det bara är jag som skall lyssna och göra, göra, göra! Hur vore det om hon någon gång gjorde så kanske! När problemen uppstår så är det jag som ger med mig. Orka bråka eller va förbannad liksom. Men envis som hon är på den fronten så triggar hon igång ilskan i mig. O gud ska veta att jag älskar den människan men fan vad jag hatar henne när hon gör som hon gör mot mig. Då önskar jag att hon packade sina saker och drog så långt bort hon kunde från mig. Jag är ingen jäkla trasdocka som man kan behandla hur som helst.
  Har egentligen bara lust att skriva ut överallt hur jävla dåligt jag egentligen mår. Men då tror väl alla att jag ska ta livet av mig och vill att jag pratar med psykolog och hela faderullan igen. Sjukt att man inte skall kunna få vara sig själv.

  Svara
 19. pasta italia

  Känner bara för att lägga mig ner och dö. Varför är det bara jag som ska göra allt medan sambon lever som en parasit och gör ingenting. Känns sjukt jävla olustigt då man ändå älskar henne. Man ber henne om så simpla saker som att ta med ett viktigt papper från jobbet o ta med det hem men suckar och vräker ur sig ”varför ställer alla så jävla mycket krav på mig”.
  Över ett simpelt jävla papper. Hur jävla svårt kan de va o ta med. seriöst. Jag själv har vart ledig 3 dagar på 3 veckor och långa arbetspass varje dag. Och när jag kommer hem vill jag fan inte mötas av att behöva diska, städa, tvätta, plocka bort en jävla massa skräp och annat som sambon släpat fram. Inte ett jävla dyft. Då vill jag bara hem och ta det lugnt. Men gör jag det suckar hon och får mig att få dåligt samvete bara för att jag är helt slut och vill ta det lugnt efter jobbet. Hon fattar uppenbarligen inte. Jag funderar seriöst på att flytta isär vore bästa lösningen. Men ändå så vill jag inte leva på två skilda håll utan vill få det att fungera och att hon faktiskt kan göra något där hemma så att allt ansvar inte ligger på mig.

  Svara
 20. Currypasta

  Satan så förbannad o irriterad man kan bli när frugan är på sitt sämsta jäkla humör. Kör nästan sönder växellåda o koppling på nya bilen o vräker ur sig spydiga kommentarer om allt och alla. Fan då är hon inte rolig o ha o göra med o man önskar sig bara bort från henne när hon kommer in i det läget att hon spyr ur sig all skit på omgivningen. Men fan inte kul o önska sig bort från den man älskar mest av allt.

  Svara
 21. Orkar inte

  Varför blev jag kär i dig. Du som bara ljuger och är otrogen. Varför träffade jag just dig av alla människor. Vad är det för mening o öde med det… Har jag inte haft tillräckligt med elaka människor i mitt liv.. När ska mitt liv vända…

  Svara
 22. oda

  Jobbar timanställd på ett företag, verkligen slitit röven av mig i över ett års tid och in kommer nåt jävla mongo (ja han är sjukt efterbliven!) från arbetsförmedlingen och är gratis arbetskraft åt företaget och nu pga av det har han mer jobb än mig som nu har blivit nästintill arbetslös. Skitbra gjort jävla arbetsförmedlingen, var det såhär ni hade tänkt, göra mig arbetslös?!! – ensamstående tvåbarnsmamma (mongot har inga barn och för er jävla pk idioter så har han ingen cpskada, han har bara otur när han tänker)

  Svara
 23. Viktoria

  Jag hatar jävla fitt ämnet svenska blir så jävla medveten hela tiden på vad jag skriver och hur man ska prata på alla jävla tal och texter att jag stakar mig till och med nu när jag skriver, jag bli så förbannat arg. Arg på att jag inte ens klarar av att göra och hålla ett jävla tal fitt skit alltså varför ska man ens hålla sådana tal man kommer aldrig göra det senare i livet det är inte ett måste för mina planer inte på den jävla nivån så VARFÖR, får damp känner mig bara dålig och vill lägga mig och gråta i sängen, fy fan alltså. Blir å besviken på mig och mina kunskaper då jag inte ens känner att jag kan prestera på den nivån jag vill utan sen när jag läser upp det jag skrivit för mamma så låter allt ba som skit, varför varför varför ska jag utsättas för det, trycker bara ner mig själv för fan. Har sån prestationsångest att jag inte vet vart jag ska ta mig till. Blir ledsen och arg hur ska jag liksom kunna fortsätta jobba då? blir bara jätte svårt.

  Svara
 24. Orkar inte

  Jag hatar mitt liv. Inga vänner kvar eller tiden att träffa dom. Hatar mitt jobb. Hatar allt krångel. Hatar mitt familjeliv och mannen jag lever med ljuger och är otrogen och lever dubbel liv mot mig, men jag orkar inte ens säga jag vet om allt. Jag vet precis allt du gjort. Jag bara fortsätter dag efter dag och mår dåligt. Förstår inte hur människor kan göra så mot mig, men jag bara tillåter det gång på gång. När ska livet ta slut. Hur länge ska man orka.

  Svara
 25. Anonym

  Jag är så jävla trött. Ända sedan jag började min distans utbildning har det varit strul med allt!!! Jag har inte råd med kurslitteraturen jag behöver, jag har knappt pengar för att kunna ta mig till föreläsningarna, att jag är distans student i en annars ort gör att jag inte kan utnyttja studentmedel (tex biblioteket för studenter) i stan där jag bor, lärarna på skolan kan inte lära ut utan läser innantill från en PowerPoint så det känns som ett slöseri att vara där. Hade tenta nyss på en hel bok men provet var på mindre än hälften, dessutom delen jag inte fokuserst nämnvärt på. Nu rann det över när datorn bestämde sig för att det var helt omöjligt att spara mina dokument, där det fanns en inlämningsfil som ska in på måndag. Allt är puts väck! Jag orkar inte .. att min familj dessutom drabbats dubbelt upp av sjukdomar och annat för knappast allt lättare. Jag jobbar som en röv på det jobb jag har och jag snålare in så mycket jag kan för att inte vara en börda för familjen. Vet ni hur det känns att få ekonomisk hjälp från någon som lever på sjukkassa för att du saknar tusen kronor till hyran!? Inte så jävla bra ska jag säga dig …DESSUTOM saknar jag TRE högskolepoäng från sju år (!!) tillbaka vilket gör att mitt lån på CSN inte blivit godkänt. Ändå går jag runt med ett falskt leende och en positiv jävla attityd bara för att jag inte vill vara den som gnäller,när jag egentligen bara vill skrika och gråta av frustration över situationen. Dessutom verkar det som om jag är den enda i klassen som har dessa problemen.. känner mig så jävla ensam eftersom jag inte har tid med mina vänner eller de inte har tid med mig…..

  Svara
 26. Mohamed

  Så j-vla oseriöst företag jag arbetar för …
  Ledningen låtsas ha koll på läget, men har ofta ingen susning. Alltså agerar de på orealistiska fantasier.
  De lovar saker de inte kan hålla, både gentemot kunder och oss anställda. Det värsta är att de ofta inte ens försöker.
  Deras agerande leder till en förskräcklig brist på kvalitet, vilket givetvis innebär att alltfler kunder får upp ögonen för hur illa det står till.

  …. man blir så väldans less.

  Svara
 27. Någon

  Jävla piss!!!! Är inte på humör för o jobba idag. Ska man stå där och göra fejk smile för kunderna och låtsas som om allting är så jävla bra!!! NEJ DET ÄR FAN INTE BRA ERA JÄVLA KUKSUGARFITTHOROR! Hatar alla jävla stammisar också, så jävla fula, sitter där som några jävla fån varje dag

  Svara
 28. trädet

  DU är den sämsta j*vla chef som någonsin vandrat på denna jord. Du tabbar dig konstant, glömmer saker , skiter i saker, ljuger om saker, men kan ALDRIG stå för det.
  Men när VI gör något som inte gynnar dig så är det fel på oss, o du är minsann mycket bättre o när du gör ditten eller datten så går det mycket fortare och bättre. Saken är bara den att du gör ALDRIG vårt jobb. Du har ingen aning om hur lång tid det tar för du gör aldrig det själv. Saknas det personal o ingen har kunnat ringas in så säger du att du ska hoppa in , men det är ALLTID någon undanflykt till att slippa, plötsligt telefonmöte, plötslig läkartid och gud vet vad. Så i slutändan blir det ändå att en person får göra två personers jobb. Värsta ät inte att du skiter i att hjälpa till, utan att du kommer med lögner o undanflykter för att sliippa. Så falskt. Du kunde åtminstone sluta ljuga o försöka framhäva dig själv konstant. Du är inte ogillad för att du har brister/gör fel ibland, du är ogillad för att du ALDRIG kan erkänna dina brister utan hittar på lögner och/eller skyller på andra för att dölja dem.
  Att all personal är kortvarig här räcker tydligen inte för att lampan ska tändas – att det kanske är DIG det är fel på!!!

  Svara
 29. Guess who

  Fyfan dra åt HELVETE HAG HATAR DIG SÅNJÄVLA MYCKET DRA ÅT HELVETE DIN JÄVLA HORA FAN TA DIG I RÖVEN JÄVLA IDIOT JAG HATAR DIG SÅ JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLA MYCKET FICK YOU DITT JÄVLA ÄCKEL

  Svara
 30. oda

  Jag saknar dig din jävel, du ljög flera gånger om, jag är helt säker på att du var otrogen fast du skulle aldrig erkänna nåt, du slog mig en gång, jag slog tillbaka två gånger för ingen, inte ens du får slå mig. Du sa att du älskade mig och att du alltid skulle respektera mig vad som än hände, det var också en fet jävla lögn. Du lånade pengar av mig, det var ett helvete att få tillbaka, du smittade mig med könshepes, du visste att du hade skiten men sa inget till mig och du gjorde så att jag, som är riktigt jävla bra på att jobba förlorade jobbet, du som suger på att jobba å snackade skit om både chefen och dina andra arbetskollegor fick behålla jobbet. Sista gången jag var hemma hos dig tryckte du ner mig i golvet, du körde in dina fingrar i min anal och sa till mig att du skulle ha den sen, du brydde dig inte när jag grät, det har du aldrig gjort och du vet att jag hatar analsex, du vet att jag får ont av det skitet men du brydde dig inte heller om det, bara du fick vad du ville ha så var allt lugnt. Du har blivit så fucking störd av alla satans porrfilmer du glor på varje dag att du kan inte ha ett normalt jävla sex, du vet inte vad det är längre, du kanske visste en gång i tiden men fan inte längre. Jag både hatar och älskar dig så förbannat mycket men hur mycket jag än saknar dig ska jag fan aldrig komma tillbaka till dig.

  Svara
  1. STEAL

   HAAHA men gud det här MÅSTE vara mitt ex du pratar om . typ nästan.
   hög igenkänningsfaktor.
   Vad är det för brud du har förstört denna gång ditt svin?

   Svara
 31. Therese

  Det räcker inte med göra mig ledsen. Du ska leta fel och lögner som inte finns o försöka trycka ner mig. Men det finns inget och du borde bara inse du gjort fel och skulle tagit tillvara på din Chans med mig och boka möte. Men nej. För jag kunde varit vem som helst, du vill bara inte vara ensam och tar mig för givet att du kan ljuga bedra o såra mig gång på gång o jag jämt ska förlåta o vänta på dig. Du gör mig mer ledsen än glad. Hejdå d.

  Svara
 32. Målet för idag

  Bli full och ligga med någon idiot för att komma över ett vidrigt otrohet ljugande ex. Man är redan död inombords.

  Svara
 33. helin

  min cykel blev stulen inatt… uppklippt med bultsax, låset låg kvar på marken som tack för lånet eller nåt sånt… hittade den nu ikväll bara 200 meter bort, på grannarnas gård… min kollega som jag tror inte gillar mig så bra råkar bo där ….

  Svara
 34. Rebekah

  Jag gjorde det igen, felanalysering, utbrott från ingenstans, stängde av mobilen och inte skrivet ett ord mer. Jag trivdes ju för fan med den här killen, det hade kunnat bli nåt riktigt bra. Vilken jävla sopa jag är, förlåt mig. – Rebekah

  Svara
 35. Idiot

  Jag hatar verkligen din oförmåga att klara av en vecka utan planera ett skit. Du kan inte tvätta. Diska. För snål för att handla mat men länsar gärna mitt kylskåp o ett tack från dig får man aldrig. Varför skulle jag klia dig på ryggen… Du bara tar och tar. Men ger aldrig något tillbaka. Du oförmåga att planera, sen gärna skyller på andra för du sitter i skiten. Din oförmåga vara ärlig eller hålla ett löfte och knipa käft. Därav ingen har förtroende för dig eller litar på dig. Skönt när man kan skylla alla sina brister och fel på alla andra. Du kommer aldrig växa upp o stå för dina fel och brister. Jag har gett upp hoppet på dig!

  Svara
 36. andherewegoagain

  Alltså! Du kan ju inte bara kasta ut dem mitt i natten! Du är så sjukt drastisk i allting du gör! Konstigt att någon vill vara här överhuvudtaget.

  Svara
 37. EnLessJävel

  Din jävla surfitta!

  Ditt negativa helvete!

  Får fan KRUPP när jag ser att jag har ett arbetspass tillsammans med dig!

  Har aldrig hört att du sagt ETT gott ord om någon kollega. Någonsin.
  ———————————————-
  Snart går sommarvikariaten mot sitt slut. Du snackar skit om kollegor. Ljuger ihop historier till chefen så att de får sparken. Andra slutar för att de känner sig utmobbade på grund av dig och ditt gäng.

  Du säger dig vara omkring de tjugo. Men beter dig som en mobbare på dagis.

  – – – Klättrar på de avskedades axlar så att du själv får större chans till förlängning. – – –

  Det kryper under skinnet när jag under lunchen hör dig småprata: ”Aa, du då? Har du hört något? Får du mer tider?”(..underförstått att det ju nu blev tider över från den stackaren vars rygg penetrerades av dina fega falska anmälningar till chefen)

  -Undrat hur det känns att få en slö bajonett rätt in i ögat?

  Tränger den undan ögat och sedan vidare in i hjärnan? Om det istället är en vass bajonett? Antar att den då först skär genom dina förljugna linser och sedermera penetrerar din slöa gråa massa?

  Torkar av bladet.

  Smörjer in med vapenfett 101. Allt känns så rätt.

  Så förbannat svagt av mig. Vet. Borde ju egentligen tycka synd om dig för att du är den svaga fega jävla människospillra du är.

  Ingen vågar säga emot dig. Rädda för att de själva ska bli måltavlor för ditt förbannade ljugeri.

  Du känner dig obekväm med mig. Vet inte riktigt vart du har mig. Men du börjar förstå. Hummar aldrig med när du snackar skit. Bäst du ser upp. Eller bakom ryggen. Bajonetter e´ fan inga roliga grejer.

  I en dröm avlivade jag fega kräk. Du var ett av dom.

  Svara
 38. dgsdjsh

  ”Dom sköter sig verkligen super” – NEJ det gör dem INTE. De håller inte rent efter sig, skräpar ner och lämnar till oss andra att städa. Samt håller låda halva natten så man inte kan sova. Flytta du ner här så kan du se hur kul det är och hur duktiga dem egentligen är!

  Svara
 39. fönstertittaren

  ”var är du? du har middagspasset”

  JA DET VET JAG VÄL FÖR FAN. JAG HADE REDAN VARIT PÅ PLATS OCH JOBBAT
  I 20 MINUTER INNAN DU SKREV DET SMS:ET. PROVA ATT TA REDA PÅ FAKTA FÖRST?

  Var det enbart för att min bil inte syntes på parkeringen från ditt fönster?
  Sitter du däruppe och råglor/spionerar? Har du överhuvudtaget varit
  utomhus idag? Hade du varit det så hade du sett att min bil står
  precis nedanför din trapp i princip!

  Svara
 40. Hejdå

  Du förstår inte hur du sabbar allt…. Dina ord och handlande.. Jag ger upp. Du behöver hjälp. Ta itu med din adhd och din bristande förmåga att vara trogen och ärlig och snäll. Du saknar alla egenskaper jag söker hos en framtida pojkvän. Hejdå.

  Svara
 41. Mm

  Jag vet inte.. Vad vill jag.. Borde du ens få en chans… Som du säkert redan har sumpat..Eller kommer sumpa.. Är jag lyckligare ensam kanske.. Varför riskera bli sårad igen..

  Svara
 42. F

  Och förresten. Tycker jag alla fan är dumma i huvudet. Vet du varför jag inte frågar om din åsikt? Det är för att jag inte vill veta den. För att jag inte bryr mig om vad du tycker ditt jävla spån.

  Du, du, du och du är fan helt jävla inkompetenta i hela jävla huvudet. Inte undra på att man är ASlack i sällskap med alla er! NI TRÖTTAR UT MIG. Ni tröttar ut mig med allt vad ni tycker, anser och tror.

  Trattarslen.

  Svara
 43. F

  Jaha- så det är alltså JAG om är fittan säger du? Jag tänker lite så här, att det är DU som kan vara det.
  Så. Förbannat. Trött. På. ARLSEN.

  Helvetesjävlaskitfan!!! JAG VILL INTE LÅTSAT ATT ALLT ÄR BRA!!!

  Svara
 44. Guess who

  Dra åt HELVETE JÄVLA IDIOT FAN. TA DIG I RÖVEN, FUCK YOU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Svara
 45. Arne Weise

  ” – Tycker du att den ska ligga där, hm?”
  Ät skit och dö! Vi är väl förihelvete vuxna människor? Varför prata som en jävla fjortis? Om du vill att jag flyttar den – SÄG DET DÅ FÖRIHELVETE, och om du vill pröva på å va som folk; säg ”tack, snälla” förihelvete!
  ” – Nu plockar jag undan dina kläääder?”
  Jaaaamen grattis! En fakking jävla fanfar och en eloge till din ära!! Pröva och gör som en normal människa (jag), ta undan skiten, håll käften och va nöjd över att du gjort något för nån annan.
  ” -Vi måste spara pengar den här månaden?”
  – betyder; DU kan inte spendera DINA pengar, som DU tjänat in, den här månaden, för att JAG tänker spendera DINA PENGAR på krogen med mina tjejkompisar som vi hade planerat för lääänge sen.

  Kvinnor e fan dum i huvet. Själv har man endast ett problem – man är en jävla idiot.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *