Avreagera dig!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 559 avreaktioner kring ”Avreagera dig!

 1. Emma

  Min mamma lyssnar aldrig på mig! Hon köper alla saker till min lillasyster som hon vill ha! Men hon köper fan aldrig nåt till mig! Hon är störd i huvet! Fattar inte hur cp hon får lov att vara!!!! Önskar att hon var död! Då skulle jag fan slippa henne!!!! Elr / eller att jag var död! Och att hon ALDRIG fått mig!!!!!!!

  Svara
  1. Hans

   Retroaktiv abort? Varför är abort tillåten endast till vecka 21 plus sex dagar?

   Vi vet väldigt väl När livet tar slut.

   -Men NÄR börjar livet? Emma? Vad har du får åsikt i frågan?

   – När spermien träffar ägget?

   Eller? Är det kanske först i 30-års åldern när man börjat få lite perspektiv på tillvaron?

   Så? Tillåt abort tills fostret är, hmm.. kanske 20år?`(För att vara på den säkra sidan.. vi vill ju inte legalisera mord…!)

   Svara
 2. Trött

  Jag är så jävla trött på allt. Hur vårt samhälle är uppbyggt, hur människan är så sjukt fokuserad på allt det ytliga och utnyttjar andra för att få vad de vill ha. Jag är så in i helvete jävla less på hur vi människor (både män och kvinnor) behandlar varandra utan respekt och utan tillstymmelse till att försöka förstå. ”Sug ur russinen i kakan som nån jävla vampyr och fortsätt sedan med nästa” verkar vara enda sättet att leva. Fy fan.

  Svara
 3. broke ass

  jag är så jävla lack på att va pank de är så hårda tider för mig att jag äter mina flingor med vatten.

  the struggle is real!!

  Svara
 4. Liveforlove

  Orättvist! Jag vill så gärna oxå uppleva kärleken och tvåsamheten och tryggheten. Hur kan jag snart 31 år gammal aldrig fått uppleva det? Jag kan bara inte fatta det. Jag får så många men inte en endaste seriös eller nån jag kan falla för. Jag känner igen sex sökarna direkt och avvisar dom med min seriösa hand. Det blir inget sex förutom för min man…ÄNDÅ tar det aldrig slut. Eller så kan det va sa att jag har kontakt med en snubbe man pratat länge och djupt med om livet och intresset börjar öka och så vips så försvinner han bara ekker fegar ur eller så hönder det nåt oförklarigt skit. Eller så har jag funnit nån jag tror var min vän och så får man ett ”jag är kär i dig” men det finns ingen attraktion nånstans någonsin på något vis.
  Och så är jag kär i en man som lever med en annan som han inte ens vill leva med men som han måste stanna kvar hos för att dom har barn och han vill göra henne nöjd. Hon vet tom med om att vi haft en relation i över ett halvår ÄNDÅ ska hon ha honom kvar för hon har bönat och bett och blivit tokigt förtvivlad och gud vet vad hon villa göra av sig själv . Jag hade fått ha honom kvar (och delat honom med henne) om jag velat men det var jag som bröt…hela 8 gånger har jag brutit med honom men han bara skulle ha tillbaka mig hela jävla tiden och sen började det om igen att få vara ”den andra kvinnan”. Varje gång jag bröt var som att ramla in i ett mörkt hål och varje gång han kämpade för att få tillbaka mig så var det som att han hämtade upp mig från det mörka hålet till ljuset med en ros i munnen och satte mig på hans vita häst och vi red iväg i solnedgången. Sen gjorde jag till sist slut på det sättet att jag ringer hans tjej och berättar allt allt allt. Om våra resor och om allt vi gjort tillsammans och aTT vi varot nåt fint..inget jävla random tjafs. Där äntligen skulle jag få bli fri och han skulle hata mig och inte komma efter mig nåt mer..Han gjorde det…I 3 veckor sedan ville han vara med mig igen. En sista gång träffades vi och då sa jag nu är det verkligen nog. Lova mig att om vi ska ha kontakt så är det JAG som ska höra av mig(men jag visste att jag aldrig kommer höra av mig)Han lovade…tror ni han häll det? NEJ! SÅ KLART INTE!!!
  När allt känns bra några månader senare så bara måste han höra av sig och ska tycka massa saker om mitt liv och skit. Fan jävla älskling. Älskar din fantastiska kuk och vår attraktion som vi hade som var som att vi skakade och blev varma och ihopklistrade så får vi såg varandra och gjorde vi det i bilen så blev d fan imma i fönstrena. ÅÅÅÅÅÅÅÅ VEM FAN SKA JAG FÅ DET DÄR MED?!
  Försökte med en annan mest för att komma bort från det sköna vi hade med det gick bara inte så har gett upp det och ska bara ha sex av kärlek hädan efter. Jag vet att jag kommer över dig. Har tom gjort det i perioder. Ibland betyder du ingenting men ibland så döööör jag inombords av saknad över din hals och lukt och smak och din fina näsa och jag saknar det när du var så snäll och omhändertagande och gjorde typ allt för mig. Ingen innan och ingen efter har varit som du. Dina ord: ”du är oemotståndlig för mig” ekar ofta inom mig.
  Fan att jag ska falla för dom omöjliga och att jag ska vara omöjlig för dom som faller för mig. Jag har velat vara gift och levt ett lyckligt familjeliv för typ 10 år sedan. Det räcker nu. Jag som har så mycket kärlek att ge ska inte vara så här ensam och singel och inte ens fatta hur en långvarig relation till en man fungerar eller känns. Min största sorg i livet är att inte fått uppleva den fina trygga rena kärleken.

  Svara
 5. MMMMOOA

  Hur jävla svårt ska det vara att förstå att livet handlar inte om dig, jorden snurrar inte runt dig. Alla viär värda lika mycket. Varför ska det då vara så jävla svårt att bry sig om någon annan. Jag tar mitt, säger du. Men skiter fullständigt i hur mycket vi andra har att göra. HUR SVÅRT SKA DET VARA ATT VISA NÅGON JÄVLA EMAPTI? Att ta sitt jävla ansvar och göra något för någon annan. Men nej, du tar ditt lilla och vi andra tar vårat egna plus allt annat. För vi bryr oss. För att jag vill underlätta för någon annan, därför tar jag inte bara mitt, utan jag hjälper de andra att ta deras med. SÅ hur svårt ska det vara att plocka undan allt från bordet?

  Svara
 6. HOMO ÄR RÄTT

  Jag känner att jag måste skriva av mig lite! DET ÄR FAN INGET FEL PÅ HOMO! VAFAN TÄNKER NI MED SOM TYCKER ATT DET ÄR FEL!!!!MAN FÅR FAN ÄLSKA VEM MAN VILL!! ÄR SÅ JÄVLA ARG, INGEN FATTAR, ALLA TYCKER DET ÄR ÄCKLIGT OCH FEL, NI SOM TYCKER DET, GÅ Å DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ

  Svara
  1. Emma

   Min lillasyster är lesbisk, jag bryr mig inte om hon är less elr inte, bara hon är lycklig med den hon lever med 🙂 <3

   Svara
 7. manne

  jag vann över mina förra grannar , dem trodde att dem kunde jävlas med mig men chi fick dem, jag tröttade ut dem , he, he , he

  Svara
 8. Ghmmmm

  FAN I HELVETE vad jag är less på att rätta tentor skrivna av IDIOTER!! Och konstruera omtenta efter omtenta till dessa FÖRBANNADE BEGÅVNINGSBEFRIADE AMÖBAHJÄRNOR!! Kan ni inte bara DÖ, alla ni som går universitetsutbildningar som ni är totalt underkvalificerade för? Hoppa åtminstone av och gör något annat av era värdelösa liv!

  Svara
  1. M

   Detta måste ha varit en person med fel yrke…
   Jag hyllar dim som går och gör tentor och faktiskt åtminstone FÖRSÖKER. Och hur fan ska man veta ibland vad man vill i livet om man inte gått pröva sig fram lite först.
   Vad vet du om deras liv? Är man allmänt dum i huvudet för att man inte klarar en tenta? Är man bara smart om man är allmänbildning och skolsmart? Den smartaste människan är den som visar djup förståelse för andra och lyssnar till sitt inre, sitt hjärta. Att du inte fattar att du inte hör hemma där du är och rättar tentor. Är du då verkligen smartare än dom? Varken eller enligt mig. Men du är ju inte lycklig på det stället du är på. Och det vore osmart att stanna kvar på ett ställe och göra ett jobb man blir så olycklig av.

   Svara
 9. Karolin

  Varför får jag fan aldrig vara lycklig för?!? Varför måste jag sakna mitt skitex och vara okapabel till att hitta någon ny! Ett år har gått och ändå saknar jag honom, sexet, diskussionerna, humorn, hur han tog i mig, hur han alltid backade upp mig , allt! Samtidigt vill jag inte ha honom, han respekterade mig aldrig, han trodde att jag ljög för honom trots att jag aldrig någonsin ljugit för honom. Aldrig! När anklagelserna om otrohet kom sa jag du kan kolla med alla mina vänner, du kan läsa alla mina konversationer på mobilen – vad sa han? Han sa nej jag tror inte på vad du säger eller gör! Och ändå saknar jag honom. Försöker gå vidare men det är ju så jävla lätt när falskanklagelserna satt spår och jag inte ens kan ligga utan att känna skam. Så på ett år har jag knappt haft sex. Han hatar mig, han vill inte veta av mig. I hans värld kunde jag inte vara mera obetydlig. Ibland vill jag höra av mig och be om att få snacka men jag törs aldrig. Han skulle bara bli svinförbannad på mig. Jag skulle vara dum och trög och sen skulle han blocka mig. Förra veckan sa dessutom min bästa kompis upp kontakten med mig. Och jag känner mig bara så oerhört ensam. Jag vill inte ens ligga jag vill bara att någon ska hålla om mig och tycka om mig för att jag är jag. Jag gråter knappt ens när jag är ledsen längre det blir bara ett tillstånd av att ja det är såhär livet är. Så less på att sakna människor, så less på att sakna just dig. Om du bara kunde prata med mig som en normal människa och inte hata mig för något jag aldrig ens gjort mot dig. Men du fattar inte. Och på grund av det kan jag inte gå vidare…

  Svara
  1. Nicke B

   Jag förstår dig Karoline! Jag är på exakt samma plats…. Jävla skit känslor som ska styren en hur man mår hela tiden.. Att man kan sakna en person så mycket även fast man inte funkar ihop är helt vridet.
   Jag har inte kommit över mitt ex ännu heller och det har snart gått ett helt år.
   Jag har inte varit med någon alls sen henne och jag känner inte för att varken träffa någon, ha en relation igen och jag har ingen sex lust alls…. Jag känner mig bara som ett förlorat fall när det kommer till kärlek. Jag hatar det här med att ha känslan att få leva resten av mitt liv själv för det är precis så det känns..

   Svara
 10. Adolf

  CDON, VAD FAN HÅLLER NI PÅ MED?
  Ni skriver att ni ska ha en rea lika stor som black friday men så blir det det här?
  Är ni helt jävla borta eller? I och för sig liknar den väl eran black friday sale eftersom den sög lika mycket kuk . Var snälla och avhandla er själva långsamt och smärtsamt genom att hänga er i ett par 5 meters cat 7 kablar.

  Svara
 11. Lars

  Jag lyfter inte på ögonbrynen för något och inget intresserar mig. Jobba, äta, sova, dö. Fml!

  Svara
 12. Korpen

  Hur gör man med en psykopatjävel som inte lämnar en ifred???? Som redan har en ny men ändå måste hålla kontakt med en massa lögner. Håll dig till din ”relation” en konst i maktutövandet av en annan människa. Jag höll god min idag endast för din dotters skull, gud vet hur hon kommer påverkas av ditt horribla sätt, hon har redan fått ljuga för att hålla pappas olika affärer hemliga. Skäms!!!! Och LÄMNA MIG IFRED!!!!

  Svara
 13. Bosseberit

  satans jävla helvetes skit piss!
  Hur fan kan man vara så jävla dum i huvudet att gå med på att slänga skit över personen man älskar och värdesätter mest på denna jord! Så jävla dum i huvudet! va fan tänker man me när man e så jävla förbannad. mår mer dåligt över att jag sårade henne än att hon sårade mig. va fan håller jag på med! jag älskar ju henne.

  Svara
 14. Sara

  Jag är så JÄVLA förbannad över att jag är helt jävla låst till hus och barn och alla helvetes jävla projekt. Det är för fan jag som lagar all mat, städar hela huset, har koll på allt som har ned barnen att göra, sköter trädgården och dessutom RENOVERAR PISSHELVETET. Va fan!!! Jag kan för fan inte ens skita ifred och ibland hinner jag inte duscha på en hel dag. Så jävla äckligt. Och så håller min man på och jobbar sent, kommer hem när barnen sover i princip alltid, och dessutom tränar han fotboll eller går på andras matcher eller jävla workshops och skit. Vad fan hände?! Det här är liksom inte min grej, att passa upp och gå runt som en jävla sur skurkärring. Jag vill fan leva livet medans jag kan. Och så alla jävlar som säger ”…ja, men det är ju bara att ta MED sig barnen..”! Det är fan inte kul att ta med sig barnen. Jag är förälder när jag är med barnen, jag är inte bara jag. Och ungarna gnäller och ska ha grejer och uppmärksamhet och hjärnan känns som att den kokar men man ska vara så jääävla tålmodig och kärleksfull. Och det är väl fine, om man bara någon jävla gång fick lite jävla avlastning. Jag älskar mina barn och jag älskar min familj och min man, men shit vad jag är glad att jag hittade den här sidan!

  Svara
  1. Hmmm

   Vad jag är glad att jag hittade dig! Sjukt trött på mannen på att han inte orkar göra nåt och värst är det när det ska göras nåt då börjar han att ställa massa frågor. Det är överhuvudtaget jobbigt med en negativ, hopplös, orkeslös partner som tom har humöret nere hela tiden. På vintern tror jag att det är vinterdepressionen, för han blir nedstämd och går aldrig ut. Men det känns mera som han är deprimerad året runt! Och äta godis varje gång han inte blir mätt, alltså ät en macka!
   På köpet har jag hans jobbiga familj också! Mina bitchiga svägerskor som talar alltid genom nån annan när de ska säga nåt till mig. Jag ångrar mig så jävla mycket att jag är med den här familjen 🙁

   Svara
  2. Mia Siöwall

   Åk (med ingen eller kort förvarning) på semester själv till okänd ort lämna över allt till din man ett tag så kanske han inser hur mycket du gör hemma (och du hamnar i ett bättre förhandlingsläge om fördelning av arbetsbörda) är mitt spontana förslag.

   Svara
 15. therere

  Jag är så jävla horarg just nu min fkn mamma ska alltid höja rösten till mig heeeeeeelt i fkn onödan från ingenstans och hon vet att det förstör mina dagar och allt är fkn skit nu och jag hittar inte min jävla ögonbrynsfärg heller som hon säkert har tagit från mig!!!!!! hatar när hon tar saker ifrån mig eller städar undan dom så jag inte hittar dom så säger hon alltid att det inte var hon som slarva bort dom utan att det var jag men det slutar alltid upp med att jag hittar det nånstans bland hennes grejer!!!!!! hatar skolan så jävla mycket hatar fkn läxor och uppgifter vad fan ska jag kunna och fkn antikens grekland när jag går stylist linjen när faaaaaan ska jag ha användning för det?!??!?!?!? Jag är så jävla trött på att bli utnyttjad av alla hela jävla tiden!!! det är alltid jag som får anpassa mig efter alla andra för att det blir ”lättare för dom” som dom alltid säger aaaaa klart det blir lättare för dig din jävla fitta men du tänker aldrig på mig eller???? bara för att det är jag som bor längst bort ifrån stan så betyder det inte att det alltid att jag ska behöva åka lika jävla långt hela tiden men jo det ska jag fan få göra ändå!!! men bara för att jag är en sån jävla snäll människa och aldrig säger ifrån på det sättet så skiter dom ju i det!! självupptagna horungar!!! är så jävla arg på min mammas ex, jag saknar honom så jävla fkn mycket men han har förändrats så sjukt mycket, han var den som fkn uppfostrde mig jag hade levt med honom från och med att jag var 5 år och 11 år framåt, men nu beter han sig som att det aldrig har hänt, okejjjjj bara för att det var mitt fel att dom skilde sig så betyder det inte att jag inte fkn älskar honom men han fattar inte det!! han ser inte att hans son (mitt halvsyskon) börjar bli överviktig men han ger fan in det och knör i honom mat ändå!! sen ser han inte att han mår dåligt heller han bara låtsas som att allt är så jävla bra men han borde ju fatta själv att det inte är det!!! hatar också mammas ”nya” pojkvän, även fast jag snart är myndig och snart kommer flytta hemifrån så tycker jag väl att det är viktigt att ha en bra relation med sin flickväns barn????? mamma bryr sig inte om det hon tror att jag inte bryr mig men hade hon lyssnat på vad jag sagt som hon aldrig gör så hade hon fattat att jag faktiskt bryr mig!!! kul att dom ska gifta sig också jaaaaaaaaa vilken lysande jävla bra ideeee!!! kul att mamma ska gifta sig med en kille som jag knappt känner som har sagt typ 5 ord till mig under 1 helt fkn jävla år åååh jaaaaaaaaa va kul detta ska bli!!!! vill ni höra en till rolig sak?!?!?!? för ett år sedan ungefär på påskafton började jag argumentera med min familj om en grej och så frågade dom varför jag beter mig som jag gör och då berättade jag att jag mår psykiskt dåligt och har haft ätstörningar till och från i typ 3 år och att jag är självdestruktiv och dom fortsatte ifrågasätta mig och då fick jag nog och bad en i familjen helvete, gissa vad??????? FYFAAAAN för mig då så kan man ju fan inte säga till sin familj!!!! näää det kan man inte men fortsätter man skrika åt en person som nyss erkänt att hon har skadat sig själv??? så det är okej säger du?!?!?!?!?!?????? fyfaaan asså….. denna jävla datorn har ingen fkn capslock knapp så det låter inte lika argt som jag är just nu!!! fuck allt och alla jag hade kunnat skriva minst lika ycket till med dee skitsamma allt kan dra åt hekvete nu så haddeeeee !!!

  Svara
 16. ddeff

  HORVOLVO KNULLA ERAN MAMMA NI VÄGRAR TA IN MIG KMR SNART GÅ UNDER VAFAN SKA JAG GÖRA DÅ SKA JAG SÄLJA KNARK O VA KRIMINELL PITT SVERIGE HAR ITNE FÅTT ETT JOBB SEN JAG VA 18 12 FUCKING ÅR HAR BÄST BETYG AV ALLA JAG KÄNNER SMUTS SKIT

  Svara
 17. Mormor Gunilla

  NU BLIR JAG SÅ JGÄVAL GITT ARG JÄVLAV GAAAAAS HELIUM PIZZARULLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SÅ FORT MAN FUCKING SKA GÖRA NÅGOT PÅ SIN JÄVLA PITT DATOR SÅ FUNKAR DET INTE,M DET SKA ALLTIF VARA NÅGOT JÄVLA PITT GUBBE PROBLEM SOM GÖR ATT MAN MÅSTE SÖKA UPP HUR MAN FITT FIXAR DET PÅ JÄVLA SKIT INTERNET FIHBJROFPDÄSGJHIRJFODIRGSDB ÄR DEN HELT JÄVLA DUM I HUVVÖ EELER!? SEN NÄR MAN HAR SUTTIT FÄR I EN JÄBLA PITT SKIT BAJSKORVS TIMME OCH FÖRSÖKT OCH LETAT EFETER NÅGOT SOM KAN FÅ SKTEN ATT FUNKA SÅ (Ännu störr caps bokstäver efter denna parantes) FUNKKAAAAAAAAR DET FUOIITT ÄNDÅ INTE JAG BLIR SÅ JÄVLA HOR ARG JÄVLA SAMJÄLLE VI LIIVIR I NU JAG BLIR SÅ FÖRBANNAT ARG JAG VILL GÅ CH BROTTAS MED MIN KUDDE NU HEJDÅ

  Svara
 18. klara

  Fan kan du lägga av för i helvete. Jag blir så jävla irriterad när du lägger dig i saker du inte har med att göra som jag inte kan förklara, så sluta lägga dig jävla näsa i blöt. du har ingen som helst rätt eller möjlighet att bestämma över mig och du ska ge fan i det. Det värsta är att du skapar massa ångest, rädsla och oro inom mig så nu tänker jag totalt ignorera det du precis sa, inte bry mig ett skit. Jag bestämmer över mitt eget liv, jag bestämmer vad som är viktigt i det och du kan skita på dig med ditt jävla snack

  Svara
 19. Adam

  HELVETE VAD JAG HATAR DEM

  VARFÖR I HELVETE HAR VI ETT VIDRIGT JÄVLA ÄCKELPARTI SOM INTE FATTAR ETT SKIT OM NÅNTING ANNAT ÄN ATT SITTA OCH HETSA FCKING IDIOTER TILL HAT!? JAG PALLAR INTE ENS ATT FOLK FORTFARANDE TROR DEM ÄR BRA, FINNS INTE EN JÄVEL I HELA LANDET SOM JAG IN KAN SÄNKA I DEBATT OM HEN STÖDJER DEM, JAG SVÄÄÄÄÄÄÄÄR.

  Svara
  1. Henrik

   ”HELVETE VAD JAG HATAR DEM”
   ”DET ÄR ETT PARTI SOM SITTAR OCH HETSAR IDIOTER TILL HAT!”
   HAhahA! Jag ser det!

   Svara
 20. Män är äckliga.

  Varför är killa äckliga jävliga svin? Hur jävla svårt skall det vara att vara MONOGAM va! Varför har ALLA jävla killar behovet av att ragga på allt och alla och titta på allt som har en snippa mellan benen? VARFÖR! Vi tjejer klarar oss utmärkt med EN person, varför gör inte ni det? Vad är det för FEL på er! Om ni nu har sånt jävla äckligt svinigt behov av att ragga och knulla och flörta med alla kvinnliga varelser varför ÄR NI INTE BARA SINGLAR DÅ ELLER DUMMA JÄVLA FANHELVETESSKAP. Ni killar är så jävla EFTERBLIVNA.

  Svara
  1. Nicke B

   Jag håller inte alls med dig och det är inte för att jag är kille själv.
   Det finns bra killar som inte alls är sådana som du påstår, problemet med er tjejer är att det ni finner ”attraktivt” hos killar är oftast sådana beteenden som skriker SVIN i andra killars ögon, vi vet när ni väljer ett svin och inte och tyvärr är det nästan alltid svinen som vinner upp raggningen för ni är inte tillräckligt observanta. Om du nu bara har träffat svin varje gång, kanske det är dags att leta någon annanstans och kanske ändra sättet att se på killar. Vi är inte födda till svin, men det är inte ni heller men det finns fruktansvärt elaka tjejer som beter sig som riktiga svin med, det har jag fått erfarna så jag vet exakt hur du känner för så har jag känt. Men man kan inte utgå från att alla är sådana eller hur?
   Mitt ex. visade sig vara otrogen mot mig och ett långt tag hatade jag både henne och alla andra tjejer för ni vet verkligen exakt hur ni kan framkalla det värsta i oss och vise värse. Men alla är vi också människor med olika identiteter och personligheter oavsett kön.
   Uppenbarligen så har du aldrig träffat någon kille som verkligen har uppskattat dig för dig utan bara för va du har mellan benen, fruktansvärt må jag säga men tappa inte hoppet, vi är kanske inte lika många men vi bra killar finns också. Jag vet att jag är en grym kille med hjärtat på mer än bara rätt ställe, lojal, snäll och omtänksam men det är sällan killar som mig får chansen för ni finner inte dessa egenskaper attraktiva även då ni påstår det. Så här är det och det vet alla killar (speciellt på krogen) att ju mer en kille beter sig som ett riktigt svin, dvs. bry sig så lite som möjligt om tjejerna helst inte ens bry sig om att dom existerar, ju mer chans har han på alla tjejer på stället, och det här vet alla killar. Ni tjejer väljer alltid jävligt konstiga killar kan jag tycka, är ”bad boys” alltid så himla attraktiva, och ifall dom nu är det så är det väl inte så jävla konstigt att det nästan alltid går åt helvete?
   Du frågade ” varför är ALLA män äckliga jävla svin?”
   Låt mig då fråga dig, varför blir alla kvinnor så förbannat attraktiva av korkade och egoistiska män som alltid behandlar dom som skit och vi bra killar bara sitter och tittar på och undrar hur fan tänker ni?
   Att tro att saker och ting ska bli på ett annat sett när man inte gör någon förändring kallar jag korkat… jag säger inte att någon är korkad bara beteendet.. Poängen är att du vet inte vad du pratar om och att kalla alla killar och män för äckliga jävla svin är både naivt och dumt. Jag tycker du ska börja öppna ögonen på riktigt och verkligen se vad som finns runt om kring dig istället för bara klaga. Ändra syn och tanke settet när du träffar män och kanske inte låta dig luras av det uppenbara varje gång?

   PS. bara för att du ska förstå att vi faktiskt finns så ska jag berätta vad jag vill ha utav ett förhållande och det är en trygg och omtänksam tjej som jag kan skaffa familj med, kanske köpa ett rad hus eller en gård på landet å leka med barnen hela dagarna skulle vara min dröm. En tjej som faktist älskar mig som jag kan kalla partner och som jag får lov att vårda och ta hand om. Men detta är väl alla tjejers värsta mardröm, ni verkar ju faktist gilla killarna som är svin, varför väljer ni alltid samma killar för annars? Är ni rädda att så fort en kille faktist är snäll påriktigt så tror ni att han kommer att sitta på er som ett plåster och inte ha ett eget liv eller något annat naivt?

   Svara
  2. Livet är ironiskt

   Nästan alla kvinnor jag haft förhållande med, om inte alla, har varit otrogen. Jag har aldrig varit det själv så far åt helvete.

   Svara
 21. Blodbad

  Kan vi inte, alla gå ihop och starta inbördeskrig?
  Ta det vi vill ha, ta det vi förtjänar.
  Och släcka alla de där dumma människorna?
  Varför inte bara släcka alla bankmän och politiker.
  Rika äckel som bara tar och tar..
  Tänk den där som har allt och ser ner på dig!!
  Varför inte bara snabbt skära halsen av den!!
  Bara så där, fort och rättvist.
  En sån förtjänar inte att leva.
  Och det är upp till oss att ränsa bort dem.
  Så att vi kan trygga en framtid för barnen.
  Revolution, blodbad! Och rättvisa!

  Kom igen!! Leta do it!!! Du vet att det är den enda vägen nu!

  Svara
 22. Ano

  Jag sliter och svettas. Tungt jobb på 75℅ med lönebidrag och funktionshinder kod.
  Jag har 11000 efter skatt.

  Jag orkar inte mer.
  Jag har varit god och öppen mot alla.
  Under hela min uppväxt.
  Och bara fått skit…

  Jag blev våldtagen när jag var runt 6 år gammal.
  En fritidsledare, pedofil.

  Jag är så trött på den här skit världen.
  Men klarar inte av att ta mitt liv.
  Ett litet jävla ljus av hopp som inte går bort.

  Så jag fortsätter att kämpa..
  Men jag vet att det aldrig blir bra.
  Och jag vet att det är självmord som gäller.

  Jag har alltid ont i kroppen, efter en uppväxt med mycket våld.
  Depretion, ångest, oro, sover dåligt..

  Ingen bekantskapskrets.. Ingen flickvän..
  Inget umgänge..

  Jag är körd.. Fyller snart 30.. Och åren bara går.
  Jag är psykiskt handikappad.. Klarar inte av nya relationer..

  Jag är så trött… På allt.

  Svara
  1. smt

   fan ge inte upp!!!!!!!!!!!
   Varit i samma sits!
   Byt jobb byt stad byt liv!!!
   Det gåår!
   Jag hamnade själv på värsta lökstället…..lyckades fly…..nu ….bättre….
   lycka till

   Svara
  2. M

   Jag har oxå haft piss liv. Självhjälps böcker är det bästa som jag tagit till mig och youtube klipp på inspirerande tal. Bästa jag lovar men det tar tid och du växer sakta sakta men hellre det än ingenting. Det har tagit mig år men det e fan värt det. Livet är allmänt piss det e bara att acceptera men du kan finna lycka mellan piss stunderna. Jag lovar. Självhjälps böcker. Leta leta nu!

   Svara
   1. Max Dahl

    Jag vet inte om böcker behövs, men att ta itu med smärtsamma, pinsamma och plågsamma tankemönster må vara jävligt smärtsamt, men efter en lång stund får man betalt i form av mental sundhet. Alla som lever i enlighet med något som de innerst inne vet är främmande för deras natur, drar på sig lån. Och ju mer förljuget man lever, desto större blir lånet. Det ska betalas tillbaka, och har man lånat mycket, förlorar man på knockout. Hade jag inte ogillat konnotationerna skulle jag kunna benämna det karma. Men det är självbedrägeriet som sakta leder mot katastrof. Att bete sig illa mot andra är moraliskt tveksamt, beroende på omständigheterna, men om beteendet överensstämmer med ens natur lånar man inget. Möjligen är man en skitstövel ibland. Då är en med samvete utrustad människa, som vet att det är rätt, stor nog att svälja stoltheten och erkänna att den felat, och be om ursäkt för det. Jag har stor erfarenhet av att leva felaktigt och betala dyrt för det. Jag behövde inga böcker för att till sist inse vad som skulle göras. Jag behövde vissa erfarenheter, för att förstå hur man undviker neurosskapande beteende och tankeverksamhet. Man blir aldrig fullärd, men alla utom människor som saknar ett samvete, kan göra det. Det gör ont, men det är definitivt värt den smärta det för med sig. Skiter man i det, riskerar man att vakna upp en dag, och känna att man inte kan leva med sig själv. Där har jag inte hamnat, men det måste vara det värsta tänkbara, i min värld: fånge i sin egen kropp, utan karaktär nog att ta kål på sig själv. Det är nog mardrömsexistensen, par excellence. Mvh/Max Dahl

    Svara
  3. Så jävla less

   Jag förstår precis hur du känner för jag lever ett likadant liv. Trauma sedan jag var liten. Men jag har alltid varit snäll. Lagt mig på gatan så andra kan gå över utan att bli skitiga. Jobbat, slitit och lidit helvete varje dag. Har trott jag måste vara den dummaste på denna jord. Sen fick jag diagnos och förstod. Men tyvärr är det ingen annan jävla normalstörd som förstår hur det är. Och de jävla normalstörda äger uppenbarligen rätten över vad jag ska känna,tycka och tänka. För de vet bäst, oavsett vad alla jävla fina lagar och regler säger,de vet alltid bäst och hotar om jag protesterar. Om jag står upp för mig själv vilket jag kallar civilkurage, blir jag tillsagd att så kan jag inte säga. Så kan jag inte göra. Så kan jag inte tycka. Så blir jag utfryst och nonchalerad tills jag stått tillräckligt länge i skammens vrå och ber om ursäkt för att jag inte är som alla andra, normalstörda. Jag hatar det. Jag hatar detta jävla samhälle som bara är fint på ytan och helt sjukt därunder.

   Svara
 23. Fanny

  Denna värld är överbefolkad och många bra människor lever fattigt eller dör fattiga, och många människor som förtjänar så jävla mycket bättre lider, lider i ensamhet, dem är osynliga.

  Samtidigt som det finns människor som är korkade, giriga, elaka, våldsamma, lata, som har det så jävla bra, dem förtjänar inget av de.

  Jag skulle inte må dåligt om några miljoner idioter ramlade ihop döda på gatan och lämnade jorden till de snällare, smartare människorna och djuren.

  Intelligens borde styra världen, inte pengar och popularitet.

  Svara
  1. Nicke B

   Underbart skrivet Fanny, jag håller helt med dig.
   Tycker bara att det är hämskt att det är såå många människor som inte är beredda att stå upp för vad som är rätt.

   Det är INTE rimligt att det finns rika familjer som sitter på flera penthouses, villor och lägenheter som dom använder någon gång per år och även sitta på hur mycket pengar som helst när det dör kring 20 000 barn av svält och fattigdom världen över VARJE dag.

   Det är heller inte rimligt att vi har fotbolls spelare som Zlatan som drar in Miljontals kronor varje år på att sparka på en jävla boll när vi har poliser, läkare, brandmän som både sätter livet till för andra och dessutom jobbar skiten ur sig varje dag för en så dålig lön att många har ett extra jobb på sidan av bara för att få vardags ekonomin att gå ihop.

   Snälla världen, vakna upp och börja tänka. Vi måste alla gör en förändring där vi börjar ta hand om varandra, djuren och planeten.

   Vi vart väl satta på den här jorden med intelligensen nog att förstå att vi måste vårda och ta hand om allt liv…
   Inte låta pengar, girighet och idioti fullständigt förstöra allt vi rör vid?

   Vi var visst ändå inte så intelligent ras när allt kommer om kring?

   Svara
 24. Fanny

  Du är dum! Om du är dum som i korkad eller dum som i elak det vet jag inte, men något av det är du, det är jag säker på! Du är min syster, du ska ju hjälpa mig när jag ber om det! Inte säga ”nej, jag kan inte idag, jag är trött” Trött!? Okej du är trött, men jag då? Jag vill bara lägga mig i en liten hög och gråta. Jag kräver inte mycket från dig! Jag vill bara inte vara ensam! Men nej du kan inte låta mig komma hem till dig och sitta i din soffa några timmar för du är trött.. Okej trevligt. Hoppas karma kommer och biter dig i arslet, då kanske det är min tur att vara trött.

  Svara
  1. Max Dahl

   Tips: ibland är det bra att avreagera sig. Men när det gäller mänsklig kontakt är det bättre att vända sig till personen ifråga och förklara vad man tycker. Att inte säga något till din syster, utan prata med en skärm är ohälsosamt. Det är jobbigt, men man undviker neuroser, om man vågar säga det man innerst inne känner, till alla människor, istället för att bunkra upp ilska och aggression inombords. Ta det från en som bunkrade skit och serietillverkade neuroser en gång i tiden, och som åkte på en jävla smäll av den anledningen. En sån vill du inte få. Det lovar jag. Ut med skiten, ta konflikt om det behövs. Skanna av din inre kompass. Alla, utom möjligen sociopater, har en sådan. Följ den. Annars går du kanske under. Bitterhet gör inte saken bättre, och du blir en sämre människa än vad du har möjlighet att vara, av den. Vänligen/Max Dahl

   Svara
 25. Korpen

  Ditt sjuka jävla svin!!!! Tro, att du ska få ha kvar mig som nån jävla intellektuell vän nån gång ibland när det passar in i ditt egotrippade liv! Kukjävel! Och vännen (jag) sitter kvar och lyssnar på skiten. Hur den enda drivkraften är sex och ditt ”program” framöver och hur jag ska tycka synd om hur du ska få det att gå ihop. Inte låter mig gå vidare och kommer krälande tillbaka och ”vår vänskap betyder mer än allt det andra jag gör vad som helst…” Och hur sexet försvann mellan oss och hur du inte orkade ”jobba” för det. Idiot!!! Och jag är den största jävla idioten som tror jag betyder nåt, seriously!! Kräk!!! Fan! Helvete! Din nivå ligger på finlandsbåten, den senaste resa du gjorde med ditt nuvarande knullobjekt. Där sjönk väl dina författardrömmar din uppblåsta narcissist! Författare????? Flytta ut till hennes hus i bushen, bli plastpappa till hennes tre, and live happily ever after!!!!!! Och framförallt- VIsa ditt engagemang mohahahahah……..You cant even spell the word-Asshole!!!!!!!! DIE!!!!!

  Svara
  1. Max Dahl

   Ytterligare ett exempel på hur feminism rimmar illa med feministers handlingar. En kvinna väljer ett praktsvin, du valde honom en gång. Alla kvinnors handlingar styr hur vi män blir. Ni tänder på farliga män, som är otrogna skitstövlar, och väljer de 100% av gångerna, när ni vet inombords att det du upplevt är en risk med sådana män. I 0% av fallen föredrar ni en töntig plugghäst. Hur tror ni att män anpassar sig efter de signaler kvinnokollektivet sänder ut, genom sina val av män? De ser att det går hem att vara en av självförtroende fylld macho-man, och att ni tänder på maskulina drag. Då väljer män att bli sådana. Allt som ger en så vacker kvinna som möjligt, kommer män att vilja ha. Välj bort dem då, och klaga inte i efterhand. Ni kan forma oss till vad ni vill. Det är genom era handlingar som män förstår vad som gäller. Inte genom era ord, eller meningslösa symbolhandlingar av feministiskt slag. Jag vet att du visste ungefär vilka möjligheter och risker den här killen innebar. Sånt känner man. Bädda bättre, så får ni ligga bekvämare. Det är mitt råd. Vänligen/Max Dahl

   Svara
 26. AMEEN VAD I HELVETE

  JAG ÄR SÅ JÄVLA FÖRBANNAD!!! HAR LUST ATT SLÅ HANDEN GENOM DATORSKÄRMEN OCH SPRÄNGA JORDEN!!!! JAG ÄR DESPERAT FÖR JAG HAR HAFT FUCKING NONSTOP MENS I FUCKING 2 MÅNADER OCH DET SLUTAR INTEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ASSÅ DEMDÄR JÄVLA FITT LIBRESSE SIDAN Å FAMILJELIV SÄGER: du måste ha ett konto för att kommentera! AMEN DET GR JU INTE ATT GÖRA ETT KONTO FÖRIHELVETE!!!! JAG SKA BRÄNNA LIBRESSES BINDOR PÅ ETT FUCKING MAJBÅL!!!!!!!!!!!!!!!! DRA ÅT HELVETE ERA JÄVLA CP FITT KUKAR!!!!!!!!!!!!!!!!! DÖ Å BRINN I HELVETET MED ERA JÄVLA BINDHELVETETN

  Svara
 27. anna

  ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ ALLA JÄVLA ANTIFEMINISTER OCH KORKADE BRUDJÄVLAR OCH KILLHELVETEN SOM HELT BLINDA GÅR OMKRING OCH STÖDJER DEN HÄR JÄVLA PISSKULTUREN! VILL GÖRA ETT HÅL I SKALLBENET PÅ ER OCH KNULLA SÖNDER HJÄRNAN PÅ ER FÖR NI ANVÄNDER DEN ÄNDÅ INTE.

  Svara
  1. Nicke B

   Feminism betyder jämställdhet vilket borde inte ens vara en fråga i vårt ”morderna” samhälle. Året är 2016 och fortfarande tror folk att män och kvinnor är olika… Vi är alla människor och vi bör bete oss som det också. Alla kan göra allt, oavsett kön.
   Dags att se på varje människa som en person, inte som en kuk eller fitta.. Ursäkta språket. Vi är en ras, ett team… Tänk om alla, verkligen alla människor var enade om vad som behövs här i världen vilka underverk vi som ras skulle kunna utföra.
   Blir sjukt ledsen av att se hur vi behandlar oss själv, djuren, alla växter och planeten i sig. Vi bara förstör…

   Svara
  2. Max Dahl

   Du verkar iallafall konsekvent. Som jag nyss skrev: om de vackraste kvinnorna valde män som godkänns av feminist-lagen, så skulle alla män bli precis som feministerna säger att de vill att män ska vara. Problemet är att samma kvinnor är biologiska varelser som väljer män som de,i tal och andra handlingar, säger sig vilja bli av med. Ni väljer: vi anpassar oss. Så antingen försöker vi vara de macho-testosterongubbar som de vackraste väljer. Eller så blir vi utan, alternativt får nöja oss med någon mindre attraktiv kvinna. Så alla kvinnor kan kollektivt, genom handling, inte prat och klagomål, forma mannen till vad de vill. Det får mig att tro att man förnekar naturlagarnas existens, men naturligtvis måste följa dem. De går inte att välja bort. Därför är det förljuget att kalla sig feminist och samtidigt, för att man faktiskt gillar maskulinitet välja bort män sim man säger sig vilja ha. Det är inpräntat i oss heterosexuella vissa koder, som styr vår natur. Så om politiken och ideologin verkligen är så viktig för kvinnor, får de leva därefter, och välja män de inte tänder på, men som passar en feministisk agenda. Då förändras männen. Men att klaga, och leva tvärt emot det man lär, är ohederligt, elakt, kontraproduktivt, och farligt. För det skapar förvirrade och frustrerade män, som hör en sak men upplever en annan. Hur ska de tolka det dubbla budskapet? Väljer kvinnor den spinkige och töntige plugghästen, istället för killen som ser bra ut, och har gott självförtroende, och tar kommandot över allt, inklusive kvinnor. Samma kille som sedan rappar upp henne kontinuerligt, för att hon ska hålla käft. Ja, då försvinner de coola männen, och plugghästarna kommer att regera världen. Ni väljer. Vi anpassar oss. Vänligen/Max Dahl

   Svara
 28. CP

  Jävla fitt cp jävla biltema’s jävla fitt solfilm som man skall sätta fast som en jävla cp fitta jävel! Det går ju fan inte att sätta fast den jävla fittan på rätt sätt utan att hela jävla fittan cpar sönder!

  Svara
 29. Mathias

  Jag är så jävla spyless på jävligt många idioter. Men just nu är jag mest så sjukt jävla trött mitt ex, hon är så snål, lat och otrevlig att det är löjligt. Kräver så mycket av alla andra men vägrar att lyfta ett jävla finger för någon annan. Självupptagen och självgod in absurdum.

  Snor pengar och prylar, utnyttjar varenda jävla tillfälle hon får. Hur i helvete kunde jag skaffa barn med den där människan.

  Hon beter sig så jävla illa, men blir samtidigt själv kränkt för minsta sak. Allt ska diskuteras och bråkas om. Det är pinsamt och idiotiskt. Hon har max två hjärnceller, hon kan fan inte ens multiplikationstabellen. Sitter och räknar på varenda krona men räknar alltid fel. Som att diskutera med någon sim tror att jorden är platt. Fy helvete.

  Svara
 30. Lindah

  Jag är så jävla trött på min så kallade ”fästman”. Han tror så jävla mycket skit om mig och trycker ner min självkänsla i botten. Det senaste är att han är med mig för att han tycker synd om mig eftersom jag inte har så många vänner. Go and fuck yourself! Jag avskyr dig ditt jävla äckel. En dag kommer jag att dra och sedan kan vi prata om vem det egentligen är synd om!

  Svara
 31. Hej94

  ÄR SÅ TRÖTT PÅ JAG FÅR ALDRIG EN TJEJ SOM VILL ÅTMINSTONNE TYCKA OM MIG FÖR DEN JAG , FAN FÖR ER JÄVLA KVINNOR BLIR ALDRIG OMTYCKT DET ÄNDA JAG FÅR TILLBAKA ÄRNEN AVVISNING . KAN NI INTE TA MIG FÖR DEN JAG ÄR , ÄLSKAD FÖR DEN JAG är , hedrad för den jag är , vem fan sicken vill vara en toffla för er…..

  Svara
 32. Hej94

  ÄR S JÄVLA HELVETES OTROLIGT JÄVLA TRÖTT PÅ ATT FÅ KÄMPA MER ÄN ALLA JÄVLA VIDRIGA SVIN MÄNNISKOR SOM FÅR ALLTING PÅ ETT äckligt jävla fat. Skulle dock krossa alla rika och attraktiva människor med svinig empatilös makt och upphöjt upp de svaga och fattiga och gett bättre än dem någonsin kommer förtjäna gjort de lyckligare än alla jävla rikemansjävlar speciellt kvinnor som är väldigt vackra och attraktiva och tror att de har makt över en män . SKÄMS FÖR ER SLYNOR , NI FÅR OSS ATT KÄNNA HEMSKA OCH VÄÄRDELÖSA killar som ger oss hopplöshet .

  HAR TRÖTTNAT PÅ ATT MÄNNISKOR KAN VARA TACKSAMMA BARA FÖR ATT DE HAR SÅ JÄVLA MYCKET I SITT LIV. Vad skulle de säga när de fick vara fattiga , ledsna och maktlösa ? Iväg med er giriga skit!

  Rika & vackra människor blir mättade medan fattiga kämpar mer och hungrar mer .

  Vill ha rättvisa och jämställdhet i denna värld!

  Svara
  1. Hej94

   Så jävla avundsjuk kan man bli , jag än kämpar mer än andra människor ändå får jag både pekfinger tillbaka och få äta grus som mättar inte mig alls .

   Svara
 33. ARG TJEJ SOM HAR FÅTT FUCKING NOG AV HOMOFOBER!!

  ibland blir man så JÄVLA SUR PÅ SIN TELEFON NÄR DEN FUCKING INTE FUNKAROCH FÅR ETT PMS/DAMPANFALL AAAAAAAAAAAGGHHH!!!!!!!!!!!!!!!!

  Svara
 34. ARG TJEJ SOM HAR FÅTT FUCKING NOG AV HOMOFOBER!!

  Jag snackar offentligt med mina vänner om att jag är gay… vad gör folk? JO!! DEM MOBBAR MIG, SPOTTAR PÅ MIG, BITCHBLICKAR MIG, KRÄNKER MIG, KALLAR MIG JÄVLA EMO HORA!!!!!!! SKA SVERIGE VA SÅHÄR TYCKER NI?! NEEEJ!!! OM INTE DET BLIR NÅN ÄNDRING SÅ FLYTTAR JAG FUCKING FRÅN DETTA JÄVLA MONGO FITT LANDET!! FUCK!!

  Svara
  1. Fanny

   Jag är ledsen att du upplevt detta…. Själv har jag aldrig möt den typen av homofobi någon gång. Det mest irriterande jag har mött är väl heterosexuella killar som är på och vill ha trekant och ”får jag kolla på”? kommentarer

   Svara
 35. Ledsen

  Är så jävla förbannad och ledsen, besviken och arg! Vi var extremt bra vänner, umgicks näswan varje dag. Men ett litet jävla bråk och ett stort jävla missförstånd gjorde att den jäveln låtsas att jag inte existerar! Umgicks vi inte så hördes vi av åtminstone. Och nu vägrar dumskallen ens svara i telefonen! Jag har bett om förlåtelse, fastän idioten borde gjort det Först. Men tydligen är jag inte värd ett jävla skit för inte fan ber den där om ursäkt inte! Vi har delat sjukt mycket och jag har hjälpt puckot med hur mycket som helst. Men när Jag behövt en Vän, tillexempel någon att prata med, då har svinet kunnat svara, då det behagat svinet att överhuvudtaget svara, ”är det något viktigt?” Ja, det är viktigt för Mig, din bästa vän! ”Jaha men jag äter, hejdå”. Ungefär så! Jag Borde insett för längesedan att vår vänskap bestod i att Jag Alltid finns där och Alltid ställer upp. Jag har väl haft det lite på känn men mitt hjärta har för mycket empati och lilla svinet har inte mått så bra, så klart jag hjälpt till med verkligen allt och haft i tanken då svinet tidigare haft humörsvängningar och varit väldigt otrevlig mot mig, att det är för att människan mår dåligt. Men nu är det hemskt när jag plötsligt inte ens existerar! Var jag fan inte värd så mycket som du påstod?
  Nej, du är Inte en Idiot, pucko och svin. Du är/var(?) min bästa vän men jag är arg och ledsen och behövde skriva av mig. (Jag skulle Aldrig säga/skriva de orden till dig. Du har däremot kallat mig mycket) :'(
  Jag har varit för snäll och för svag. Inte sagt nej när jag inte har velat men har gjort det för att vara snäll mot dig. Jag bryr mig självklart om dig fast vi bråkat men just nu hade jag bara skrattat om du snubblat, inte frågat ”hur gick det?”
  Saknar min vän. Känslan är att du ej kommer igen fastän du behöver hjälp med mycket. Du är för stolt. Och tydligen inte ett dugg rädd om mig eller vår vänskap.

  Svara
 36. Catrin

  Jag hatar människor och framförallt tjejer. Varför ska nästan alla tjejer vilja se ut som alla andra och tycka som alla andra? Stå och puta med sina fake läppar och se osäkra ut i hela ansiktet. Jag hatar blåst beteende. Jag tål det inte!

  Jag blir så jävla arg på människor som ser osäkra ut i ansiktet.
  Main stream personer blir jag också jävligt irriterad på!

  De flesta människor har ingen själ och inte heller någon stake!

  Svara
 37. Lars

  Jävla idiot människor. Jävla alkoholist svin äckel människor. Jävla människor som ska borra precis när ungen somnat! Jävla idioter till chefer jävla empatilösa äckliga brat, jävla idioter punkt och slut

  Svara
 38. I'm not a robot

  Hur ska du ha det? Är trött på att ena dagen få komma nära ditt hjärta, för att nästa bli behandlad som ytlig bekant. Du vågar inte ens säga att du känner något. Innan har du bara kört spelet, men nu känner du något o blir rädd. Jag menar allvar med vår kärlek och det skrämmer dig. Du är van att inte släppa in någon människa för långt. Men det ska jag säga dig, jag är inte nöjd förrän jag når dig. Tänker inte ha någon intim relation utan känslor, som du förväntar dig. Du kan sex, på ditt sätt. Men jag tänker inte vara någon i mängden. Har högre krav på en relation än så.

  Svara
 39. Anonym

  Fucking idiotiska mamma. Som inte förstår. Hon förstår aldrig hur mycket jag lider. Hur mycket jag gråter varje natt pga min ångest. Hon låter inte ens mig låna 5 kr utan att hon dömmer mig. Förklarar för alla hur dålig jag är. Tack mamma, tror du inte att jag hört det nog? När jag satt där på Bup, tror du att jag var lycklig. Varför tror du att du är så mkt bättre en alla andra. Förstår du inte att folk har känslor. Jag vill bara vara lycklig. Fuck you.

  Svara
 40. Ahhhhhh

  Har sagt upp mig och tänker aldrig mer ta en anställning så att man måste interagera med alla jävla dårar, mitt liv på mina villkor och jag träffar och pratar bara med de jag vill ha kontakt med. Alla snillen som man alltid kan motbevisa sakligt, så avslutar de med ”du förstår inte dig på detta” eller ”det är ju så det är”. Bara en massa BS.

  Svara
  1. IseeU

   Fyhelvete.

   Många med mig förstår dig så jvla bra.

   Har själv tänkt ”lastbilskort” ett tag. Men det kostar en slant.

   Ah. Att bara få sitta där helt själv på vägarna. Leverera ditt skit till kunderna. Åka hem. Slippa all jävla socialkontaktshelvetetsskit.

   Svara
 41. Livet är ironiskt

  Jag blir så satans less på denna värld. Hur i helvete kan man behandla folk som den där människan.

  Varför ska livet vara så där satans orättvist mot en del människor. Världens finaste, underbaraste människa, ständigt motarbetad av diverse jävla rikspuckon. Och sedan dessa jävla sjukdomar, satans helvete.

  Allt är ju åt helvete, men ingen verkar fatta det. Hela jävla världen går åt hålvete. Låt en människa vara glad någon gång för helvete.

  Tack för mig era jävla avskum.

  Svara
  1. Willi Wahili

   Tack själv (ditt dystra jävla as) 🙂

   Ibland blir allt bara skit. Fattar ibland inte själv hur fn man å rkar. Bara att håålla i tömmarna och försöka hålla ekipaget på vägen så gott de´går. Håller tummarna på att det löser sig med sjukdomar o allt annat jvla helvete.

   /Keep going strong!

   Svara
 42. Krigsstigen

  I dag höll jag på att bli ihjäl körd av en stockholmare!!!! Som vanligt som alla stockholmare skulle den jäveln vara stor i käften !!!! Eftersom dom är några sorts jävla överbefälhavare här i världen!!!!! När dom kommer till Norrland så kan dom tydligen köra bil som gudar!!!! så också i alla vinter väglag !!!!!!! Jaaadå!!!!!! Jag har haft körkort i trettio år och ALDRIG krockat. Det säger en hel del va!!!! Men När jag ska hämta mina barn mitt på dagen i sportlovstrafik då jävlar kommer mördaren. Dessutom har han mage att stanna mitt ivägen och skälla på mig!!! Poängtera att det är mitt fel !!!!!! Fast det är mig han håller på att köra ihjäl den jäveln!!! Han kör garanterat mer än 80 km/Tim som står på skyltarna men som sagt är det råder vinterväglag. Jag tror att han har familjen med sig i bilen. Jag kör 10 mil om dagen i alla väder på hemma plan. JAG ÄR VAN FÖRARE!!!!!! Jag är en skicklig förare det vet jag efter många bedömningar. Ingen skit stövel ska komma och tala om för mig att jag inte bemästrar vinter väglaget i Jämtland. Jag har jobbat i hemvården här och vet vad som krävs. Oplogade vägar mm. Tyvärr är det allt som oftast stockholmare som missköter sig mest. SÅ FÖRSÖK INTE MED MIG Sthlm !!!

  Svara
 43. Dedu

  Jag är less på människor man tror är ens vänner och bemöter dem med respekt sen beter dem sig som antingen häxor eller djävlar. Fett less på allas jävla klagande här. Man lever bara en gång så ta er i kragen och va glad. Jag blir också förbannad ibland och hade nog varit en friskare person om jag gått på min känsla att döda vissa människot men inte hade de blivit bättre i längden. Vad ska man göra när man blivit hunsad som en hund och förlorat all respekt för sig själv. Till alla er därute som har tankat på att besöka psykvården, passa er för mobiler och kameror och tänk på vad ni säger. Säg helst inget alls. Såvida de inte är pedofiler, mördare då får ni skyddad identitet och kan va lugna

  Svara
  1. Ola

   Bäste vännen pekade i smyg mot brandvarnaren på gruppboendet:
   ”Någon har installerat en kamera där”. ”Jobbigt när jag går på stan, verkar som om alla tittar på mig”

   Fan i helvete vad jag saknar dig grabben. Du led. Men.

   Var du verkligen tvungen att avsluta i förtid.

   ?

   Vi är här.

   Blott ett ögonblick. Sedan spinner universum vidare.

   Psykvården. Har du tur råkar du på en medkännande individ som verkligen kämpar för att få dig på rätt köl igen, men, med alla besparingar så är det troligtvis risken överhängande att man istället får hjälp av någon som är helt slutkörd själv samt vars medkännande för längesen tynat bort.

   Hoppas du kan stödja dig mot familj/släkt/vänner.

   Svara
 44. smt

  Fan jävlaskitsenaps arbetsplats????först jävla skitlönen sedan ännu sämre arbetsmiljö va fan har hänt ??????nu har jag ont i ryggen också pga snåla jävla chefer jävla anal fistings toffel bajsar på varann på kontoret medan vi jobbare står i sj- pallar o slipar fucking meningslösa järnbitar varsegod o jobba helvetet finns : Här!!!jag vill fan inte va kvar på detta utedassverkstads lökhål

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *