Avreagera dig!

 

2 725 tankar kring ”Avreagera dig!

 1. ok

  Jäääävlar vad 95% av killarna i min klass spelar över och tror sig kriminella men vi vet ju alla att deras morsor fortfarande köper kallingar åt dem

  Svara
 2. s

  sluta kalla andras barn för tumörer äckliga jävla rabiata abortförespråkare. man borde ta bort abortmöjligheten (det är en MÖJLIGHET; INTE EN RÄTTIGHET) helt tills folk kan uppföra sig normalt

  Svara
 3. explosion

  J-a manipulativa svin!!! Varför inte erkänna att du är en sexmissbrukare och sök hjälp. Sluta att förstöra så många människors liv!!!

  Svara
 4. clifF85Burton

  men man kan ju inte dra alla över en kam/kant men dem bönder jag har stött på där jag bor , har varit helt dumma i huvet ialfal som gör allt för att försvara sin hierarki .

  enda problemet är bara att dem själva kommer falla i sin grop.

  Vad har dem väntat sig att få tillbaka när dem har varit taskig emot en och snackat skit bakom ens rygg under ett helt år och tror att man är död och dessa bondtölpar som ska försvara tjejerna och läxa upp den som är taskig emot dem , och den blir avstämgd på livstid, man får passa sig jäkligt noga LOL.

  Svara
 5. clifF85Burton

  Kan dem inte bara ta alla bönder och placera dem någonstans där det finns mycket åkermark så att dem kan vara där och leva resten av sina liv där , samt bygga en affär och en stormarknad som dem kan åka till , transportera spannmål , mjölk och kött med : båt , flygplan och tåg och lastbilar och så att dem kan fortsätta sina generationer där så att ingen kommer utifrån och inkräktar på deras TRYGGHET.

  Sen kan dem ha sina jobb på gårdarna och sitta och ruttna bort i sina hytter.

  Så slipper man alla korkade idiotbönder.

  Skulle bli lönsamt att ha storproduktion.

  Sen kan dem ta alla fruntimmer också och låta dem vara där , så slipper man dem också:)

  Svara
 6. hyampus

  Jäkla helvetes skit-tisdag kan inte bara den här jävla fittveckan vara över så ja kan åka på kryssning! hur jävla kukballe svårt kan det vara att veckan ska ta slut så jag får supa mig packad tillsammans med alla jävla finnar på den där jävla siljafinnekryssningen! Jag blir så jävla förbannad! helvetes jävla fittjävlar!

  Svara
 7. Helena

  Matematik är fan det vidrigaste jag vet. HATAR det så jävla mycket, sliter fan hellre i kolgruva varje dag man pluggar matte istället för att sitta där med x^43043-xyz-sincos3iri i kvadrat och all jävla bullshit som man ska räkna. AAAAAAAAAAAAAAAAAAARHHGHHHHHHHHHHHHH. Man fattar principerna men sen så smäller de på en MVGuppgifter som är sjukt mycket svårare än grunderna man får lära sig — hur FAN ska jag kunna gissa mig fram till ett svar till något jag ALDRIG LÄRT MIG FÖRUT?!??! det är som att förvänta sig att ens spanskaelever ska kunna berätta utförligt om WWII på spanska på första lektionen… Kommer ALDRIG läsa matte igen när jag är klar, ALDRIG!

  Svara
 8. K

  SÅ FÖRBANNAT TRÖTT PÅ MITT LIV. BOR UTE I SKOGEN FÖR DET FINNS INGET BOENDE JAG HAR RÅD MED. ORKAR INTE GÅ NÅGONSTANS FÖR DET TAR 2 TIMMAR ENKEL VÄG ATT TA SIG TILL CIVILISATIONEN. FUCK ME. HATAR UNIVERSITET. HATAR KALLA, JANTELAG-SVERIGE. SÄGER UPP MIG FRÅN DETTA YTLIGA EKORRHJUL!

  Svara
 9. Marcus

  Jävla piss vad dålig anledning – jag tror inte det är sant. Här har jag lagt ner själ och hjärta och blod och svett men bara skit får jag tillbaka.
  Tror jag ska börja ett helt nytt liv!

  Svara
 10. Sune

  Jävla skithuve, en sån människa är inte värd att leva. I alla fall inte i min värld. Lär dig. Gör mig inte illa din jävel.

  Svara
 11. Åh ta mig!

  Efterblivna neandertalare som försöker samtala med en jävla duracellkanin. Gå och stoppa upp dildos där solen inte lyser och stoppa in huvudet i braskaminen. Strippa på gatan också, det blir säkert så jävla bra. Polisen kommer bara och läxar upp om ofredande, de äckliga små jävla griskultarna. Åh åh åååhhh jag älskar att dippa mig själv i sås, ojoj! CHIPS ELLER DILDOS! HAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAH AHAHAHA HAHAHAHAAAAAAAAAAAAÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄHHHHHHHHHHH ååååhhhhhhh åhhhh håhåhh mmmmmhhh läppstift

  Svara
 12. Fredrika

  Helvets jävla piss dag, så helvetes jävla skit dålig. Skit idiot pojkvänn som aldrig aldrig aldrig kan komma i tid till något. Varför ens komma över om du ska komma så djävla sent? Har automatiskt börjat räkna med att du kommer en timme försent men visste inte att det var dags att flytta fram gränsen till 2 timmar. Fuck you. Du var det enda positiva på denna dag och nu förstörde det. Att vara ledig en dag i veckan är ju för fan helt ovärt om det är såhär min lediga dag ska se ut. Fuuuuuuuuck this skit liv

  Svara
 13. Lola

  Jävla skit matteprov…får göra om jävla skiten jävla satans helvete bajs matte vem uppfann matte jävel skit jobbigt

  Svara
 14. ClifF85Burton

  Amen det här är det värsta jag har varit med om .
  Vad är det som är så hemskt förklara det innan du börjar glappa med käften din grannhora.
  Har varit inne och inte gått ut så mycket på ett år typ därför att jag lider av schizofreni
  Går inte det in i ditt huvud så har du inte fattat någonting överhuvudtaget.

  Svara
  1. Vanföreställningen

   Tänkte på nåt sätt prata med dig. Men vet att det är svårt. Jag har själv åkt in och ut på psyket sen jag var 19, nu är jag 35. Har diagnosen vanföreställningssyndrom som väl är som schizofreni light ungefär. Det brukar vara som värst när jag isolerar mig och inte har någon riktig kontakt med övriga världen. Haft hörselhallucinationer och svåra verklighets förvrängningar. Nu för tiden äter jag medicin, Invega, och det har verkligen hjälpt mig. Just nu är jag frisk från mina vanföreställningar men vet att det inte krävs mycket för att ramla ner i hålet igen. Just isoleringen som du beskriver är mycket av roten till nya symptom. Vet att det är svårt men du måste söka hjälp. Steg för steg försöka komma in i ett socialt sammanhang. Den här känslan som du verkar ha att alla är emot dig stämmer säkert inte och om du kunde se utanför dig själv skulle du nog märka att de inte är ute efter dig eller ens vet om vad du är för människa. Det mesta av det här som du beskriver pågår inuti dig själv. Jag vet. Jag har varit där. Ring psykvården om du inte redan har kontakt med dem. Det finns ett bättre liv, med rätt medicin och ett socialt sammanhang som passar dig. Skaffa dig ett skydd mot dina tankar på förföljelse och utsatthet. Hitta någon som älskar dig, det är bästa medicinen.

   Svara
 15. ClifF85Burton

  Ja nej ja nej ja nej ja nej a han är galen ja han är galen.
  Jag läser på komvux a han är galen a han är galen.
  Det är ju omgivningen samhället som har gjort mig till den jag är och sen bli spottad på och hatad för den man har blivit desseutom. Vadan ska jag bry mig om er för? Jag kommer gå min egna väg och alla som har problem med det bryr jag mig inte om utan ni kan leva era liv som bara är en illusion.

  Svara
 16. clifF85Burton

  Han har ju inte ens
  Vad är det jag inte har?
  Jag har kommit fram till att folk ser till sig själva och att dem skyller på någon som inte borde ha mer än sig själv och det är just därför dem gör det
  för att dem gör det
  det är anledningen.
  Sen att jag inte är som andra folk skiter jag numera i.
  Om ”dem” vill ha en anledning att jävlas med mig så ger jag dem en anledning.

  Svara
 17. clifF85Burton

  Det finns folk som tar varje tillfälle som dem har att utnyttja ens svagheter och vända dem emot en när tillfälle ges.
  det kan vara bra att veta det.
  Jävla idiotfitthuvudkukvittoaaaaaah

  Svara
 18. clifF85Burton

  Ska man gå runt och vara förbannad hela tiden , det verkar ju vara vad folk vill.
  Aldrig mer att jag flyttar till en liten jävla fittby på landet där allting är så mysigt och inavlat och att desseutom bli igenkänd som byns psycho.
  Det är röda hus med vita knutar och det är vit mjölk med bullar och allting går spikrakt framåt , det finns inga hinder utan alla är lyckliga som någon jävla Karl Larsson Idyll och om man inte passar in så blir man utstött där alla vet allting om varandra samt vet var man bor.
  Allting är svart och vitt :
  Han är knäpp va
  aaa
  Han som bor där är helt dum i huvet , det kan ju vara bra att veta det
  ahahahahahahahah

  Ni kan ta era jävla bullar och vit mjölk o sätta er i någon mörk grotta med tända ljus och kvävas i eran jävla incest idylliska håla.

  Svara
 19. clifF85Burton

  Det jag fruktade har drabbat mig, det jag bävade för har nått mig.
  Jag har blivit ett psykfall som alla hatar.

  Jävla skitsystem

  Svara
 20. SIV

  SLUTA SÄG ATT JAG SLÖSADE MINA PENGAR. HELVETES JÄVLA SKIT JAG VILL INTE TA KÖRKORT!!! JAG HATAR MIN ÄCKLIGA KÖRSKOLLÄRARE. ALDRIG VILL JAG GÅ TILL HONOM MER. LÄGG ER INTE I MITT LIV MER! JAG VILL BARA VARA IFRÅN ERRR!

  Svara
 21. clifF85Burton

  so i fly
  take me
  i can not fly
  people hate me

  PLEASE TAKE AWAY
  PLEASE TAKE AWAY MY P.A

  PLEASE TAKE AWAY
  PLEASE TAKE AWAY MY P.A

  PLEASE TAKE AWAY MY P.A
  PLEASE TAKE AWAY

  PLEASE TAKE AWAY MY P.A

  Svara
 22. clifF85Burton

  Hoppas att den person som har gjort mig illa mest ska få bli invalidiserad så får dem se hur det är att bli hatad , spottad på och lämnad och får känna på hur det är att bara kunna ha sig själv och må skit.

  Svara
 23. clifF85Burton

  amen den dumma jäveln.
  aajajajajajaja
  ärthjärna
  svag och förtvivlad röst :
  pucko
  pucko
  amen ärthjärna
  Vad är det för fel på honom
  Vad är det för fel.
  Man kan faktiskt inte svälja allt utan om folk uppmanar en till saker så måste man se till sig själv och sätta en gräns.
  Man är ju inte någon tillfredsställande hora/dörrmatta som kan trampas på och utnyttjas hur som helst.
  Det är bara att se till sig själv och vara ignorant sen kan dem stå där med sina öppna gammunnar och gapa för det är faktiskt så att eget ansvar inte finns idag samt att det alltid är någon annans fel bara det blir bra för en själv så spelar inte det någon roll hur man beter sig.

  Svara
 24. clifF85Burton

  Just det jag glömde säga att grannhoran öppnar LAGÅRDSDÖRRARNA med HELA slidamren.

  Svara
 25. clifF85Burton

  Förresten är jag så jävla less på att grannhoran som har varit otrevlig och skrikit åt både min morsa och mig när vi sitter och äter sedermera ska hon bara hålla käften den skrikika horan för hon vet ingenting om hur det är att uppfostra ett barn själv och som har blivit sjuk slutligen så blev hon gravid och fick barn men när hon har uppfostrat barnet till vuxen ålder så kan hon ha en åsikt om ens då om hon inte lämnar bort sin nyfödda unge till morsan sin så att hon ska få uppfostra slutligen så har jag all rätt i världen att vara sjuk och vara hemma , det måste man tolerera samt så har jag bott själv i 5 år innan jag flyttade hem igen.
  Eller ska jag skämmas för att jag är sjuk samt lite tokig och är socialt inkompetent?

  SLIDHUVUD

  Svara
 26. clifF85Burton

  Varför tycker alla nästan att jag är en jobbig jävel. det är det första folk säger som ser mig när dem pratar , det finns ett undantag och det är mina närmaste men dem har börjat vända hälen till dem också.
  Att leva som psykiskt sjuk skulle jag helst vilja slippa men det har tillfört så otroligt mycket också.
  Vad är det man förtjänar efter att man har skött sig tagit , medicin och läst på komvux i ett år snart , tydligen så verkar det vara att grannhoran på gården där jag bor skriker jävla psykfall det första hon gör när hon öppnar dörren på morgonen samt går ut med hundarna för att ställa upp koner vid mitt fönster för att sedan skrika ”Tjohoo jag fattar ingeting , tjohoo tjohoo tjohoo. men det är väl sånt man får acceptera men dem tolererar inte att man är otolerant samt ska få bete sig hur dem vill gentemot mig

  Det verkar vara så att ett psykiskt handikapp idag är inte högt prioriterat , det finns ingen plats kvar åt oss som är sjuka samt att ”dem” kan göra precis vad dem vill på bekostnad av våran förlust men testa och se vad som händer?
  Då kanske den som är riktigt dum i huvudet får bita i det sura äpplet till slut och får ett handikapp för livet:)
  Through your face my fist will plow

  Svara
 27. Less som fan

  ÄR SÅ JÄVLA LESS PÅ ALLA JÄVLA IQBEFRIADE MÄNNISKOR! ETT JÄVLA TJATANDE OM SAMMA JÄVLA SKIT DAG UT OCH DAG IN.
  FITTCHEFER, FITTVÄNNER, FITTOR SOM BARA STÖR HEELA JÄÄÄÄVLA TIDEN

  HUR FAN SKA MAN KUNNA SLUTA TYCKA ATT ALLA ÄR HELT JÄVLA EFTERBLIVNA NÄR VARENDA JÄVEL FAN BETER SIG SÅ

  Svara
 28. fittkuk

  Men hej ditt jävla fittluder asså fyfan vad jag fucking hatar dig du ska alltid veta så jävla bäst, alltid tro vad som är fucking bäst för mig, jamen jaja kompisarna finns ju kvar denna bla bla bla horan finns här bara en gång, men asså FUCK YOU DU ÄR SÅ JÄVLA FUCKING FUL TA EN JÄVLA GET I RÖVEN FUCKING HORFAN DU ÄR EN RIKTIG JÄVLA LUDERBITCH OCH HOPPAS SATAN VÅLDTAR DIG, NÄMEN JUST DU ÄR JU FUCKING SATAN NÄNEB OJSAN HA HA SÅ JÄVLA FUCKING PISSROLIGT, ELLERHUR? SLUTA GRÄMA DIG SÄGER DU JÄVLA HORA, JA MEN SLUTA KNULLA DIN EGEN MAMA SOM OM HON ÄR DITT EGET JÄVLA LUDER

  Svara
 29. kgvkg

  har det så jobbigt på mitt arbete just nu. är stressad. fast jobbet i sig är inte stressigt. det är inte så att jag kommer till jobbet och har så mycket att göra så jag inte hinner klart, tvärtom. men däremot har jag börjat känna att jag KLARAR bara inte PRESSEN…. ANSVARET…… det är som att jag har för mycket på mina axlar som jag bara inte klarar av att bära upp. jag har inte tillräckligt mycket mental styrka och kapacitet för att klara av att rodda i allt. jag klarar det inte. jag blir överrumplad. det gör att jag får ångest. och gör ett litet fel. får kritik. får ännu mer ångest av kritiken. känner ännu mer press. får ångest av att behöva jobba. tänker på jobbet när jag är hemma. drömmer om jobbet. får ångest av att jobba fem dar i rad fast jag precis vart ledig. känner ännu mer press. mår illa. har nära till gråt. orkar ingenting. hela livet känns förjävligt. självförtroendet och självkänslan har körts i botten. snälla snälla jag, kan jag inte bara rycka upp mig? har dessa känslor av ingen jävla anledning. ändå läser jag om utmattningssyndrom och känner att det är dit jag är på väg. vad fan ska man göra

  Svara
 30. arg som fan

  Jag är så jääääääävla pissed på människor som förstört mitt liv. Dom har kommit i omgångar och trots att jag försöker börja om på nytt för varje människa så väljer dom ändå att behandla mig som skit. Fan vad jag hatar dessa människor. FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN. Jag hoppas verkligen att karma existerar och att dom får igen med samma skit. Jag hoppas verkligen det. Man borde inte så behandla någon så pass illa utan att komma undan med det. Och jag hoppas att efter allt skit jag gått igenom så kommer det snart att vända och att saker och ting i mitt liv börjar att gå bra. Och fortsätter även på så vis. Tack och hej och amen på det!

  Svara
 31. explosion

  Gör fortfarande så J-a ont. Tar bara en sekund att svika men så lång tid det tar att läka. Vill bara bli fri från smärtan. Våga känna tillit igen. F-n.

  Svara
 32. jakjglsgfhl

  FAN vad jag hatar människor som gör sig jättesjuka. Här har ni fakta: du är INTE jättesjuk när du är förkyld. Huvudvärk är ingen anledning att sjukanmäla sig. Sluta tycka synd om er själva och ba ”ååh jag har skitont i hela kroppen och tryck i huvudet och ba känner mig helt orkeslös och jätteont i halsen och är snorig” NEJ!!!!! DET ÄR IN

  Svara
  1. jakjglsgfhl

   TE MÖJLIGT!!!!!!!!!!! DET ÄR FYSISKT JÄVLA OMÖJLIGT! Jag FÅR NOLL EMPATI för en person som kommer och är lite småsnorig och ba hela dens uppsyn är typ ”åhh fyfan va sjuk ja är” Nä DET ÄR DU INTE TA DIG I KRAGEN. ligger du inte i sängen och har feber så är du inte ”JÄTTESJUK” du är KNAPPT ens ”sjuk”. vad gör jag när jag har huvudvärk? jobbar, lever mitt vanliga liv, utan att klaga. vad gör jag när jag är förkyld, har ont i halsen, och snorar? jobbar, lever mitt vanliga jävla liv, klagar inte. vad gör jag när jag har feber? JA DÅ kanske jag lägger mig i soffan och tycker synd om mig ELLER SÅ gör jag som sist och UMGÅS HOS DIG MED VÄNNER FAST ENERGIN TRYTER och inte fan sitter jag och ser död ut då sjukanmäler så fort man känner nåt i kroppen. MAN DÖR INTE. och sluta medicinera så fort det kliar i halsen eller man börjar ha lite snuva på morgonen. man behöver inte. lägg ner. bara lägg ner. vakna och inse att du inte är sjuk på riktigt för i helvete

   Svara
 33. Kenneth

  Du är ett manipulativt kontrollfreak och ett hycklande as! Jag är glad att du inte hör av dig och jag hatar mig för att jag ibland saknar dig! Du är ett svin och hade synpunkter på alla mina vänner och min familj. Titta på dig själv istället din jävla apa, hur länge kommer du att vara het när du fortsätter som du gör? Sexigt med ärr? Kanske något enstaka, men du är snart helt nedsliten. Inte så hett när det gäller någon va? Sluta dissa andra för fan och se på dig själv, jag vet väl för i helvete att jag inte gör allt rätt. Men jag FÖRSÖKER, jag vågar, tillskilnad från dig. Det kallas utveckling lille vän, kliv ur din bubbla för i helvete och sluta dömma andra så jävla hårt och testa och faktiskt göra nåt själv istället för att vara snacka!

  Svara
 34. Jag

  sluta kalla alla för lilla gumman och lilla gubben. du borde kanske inse att det är du som är en FLODHÄST och inte alla andra som är små!

  Svara
 35. Explosion

  Sånt J-a svek!!! Sex med 10- tal 20 år yngre tjejer. Hur gubbsjuk får man vara??? Jag måste hämta kraft och anmäla min oro till soc för hans dotter. Vet han var gränsen går om man hela tiden tänjer på den? Fy fan för sexmussbruk! Så destruktivt.

  Svara
 36. 88

  Jag hatar att jag sitter här och väntar på att du ska svara på mitt meddelande. Du har läst det, det vet jag. Du har alltid datorn eller telefonen nära till hands, oavsett vad du gör. Så jag vet att sannolikheten att du har en tjej hos dig är stor. Ska du svara mig sen om och när hon åkt hem? Ska du ligga med mig då, direkt efter din k*k varit inne i en annan brud? Jag hatar dig ditt falska svin. Påstår att du har blivit en bättre person än du var förut. Eller hur! Dra den om rödluvan med! .. Varför skulle du nästla dig in i mitt liv för? Jag hade ju kontroll innan! Nu får du mig att låta min moral gå upp i rök. Du har redan brutit mig en gång, för så länge sedan. Nu upprepar sig historien. Hur kan du vara så elak?

  Svara
 37. Ledsen som fan

  Fan FAN FAN FAN. Jag är fan 100 % säker på att jag har fått herpes. I underlivet. Fan i helvete. Kunde inte haft sämre tajming. Känner mig så sjukt äcklig. Vad fan ska jag säga till min pojkvän när han vill ha sex i morgon kväll? Hmm nej älskling jag kan inte, jag har fått herpes. Fuck.

  Svara
 38. Något underbart

  Jag ogillar Nässe från Skogen sätt att kommentera på varenda inlägg här. Löjligt att angripa människor för att få ut sitt eget missnöje.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *