Avreagera dig!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 715 tankar kring ”Avreagera dig!

 1. såjävlaförbannad

  det finns så jävla många snubbar som behöver sättas på plats så det inte är sant. Det är en sak som är så jävla säker, så att om vi inte drar till drastiska åtgärder snart, så får ni fan skylla er själva sen när världen är åt helvete! Bete er för fan, så man slipper behöva ens tänka på att man borde slå in trynet på jävla idioter!

  Svara
 2. såjävlaförbannad

  Jag blir så jävla förbannad på gubbjävlar så jag får cp-damp. Vad fan är det dom håller på med? vad FAN är det dom vill?! Vad fan har dom haft för jävla morsor och farsor egentligen? Vad fan har dom för jävla folk omkring sig som inte kan säga åt dom hur fan man BETER sig! Jävla vider går omkring och tror att dom har nån form av intelligens och värdighet. -seriöst, vilka är det som har orsakat mest skit i världen?! Nej, juste det var frugan som tutta i gubben allting i sängkammarn om hur jävla cp i huvudet gubbjäveln ska bete sig.. jaa justetee! FÖR FAN, DOM FÅR VÄL FÖR FAN – TA ÅT SIG DET SJÄVLA!!!! kritiken! Eftersom det är DOM som tog alla jävla keffa beslut i historien. ELLER HUR!!!! Vilken annan kan man skylla på, än gubbjävlarna som tog på sig ansvaret att få bestämma än massa jävla skit!!? Aa kanske man har en förklaring om man är en jävla idiotjävel jaa!! det är en sån jävla tur att vi går åt bättre tider.. FY FAN VILKEN TUR!!! dra åt helvete och gå och dö alla jävla idioter som står på gubbjävlarnas sida och suger deras äckliga gubbpung!! Ni är så jävla äckliga, och jag hoppas ni TRÖTTNAR nån jävla gång på ELÄNDET!! hur jävla svårt ska det vara!? …FY FAN!

  Svara
  1. carina

   det är inte så att jag tex. kan skylla på dessa ungdomar utan anledning. det finns alltid en anledning till vad vad som händer, varför en människa gör som den gör. även dej vad det anbellangar, du kanske inte gjort någon illa under ditt liv. fint i så fall men tveksamt. vissa människor föds handikappade som gör livet svårare dem än mig, och så vidare…. varför förstår jag inte. döm aldrig människor. du uttrycker att människor kan vara jävliga, ok. men har du tänkt på vem som är det största och vidrigaste odjuret här på jorden? häng inte upp dej sånt som är komplicerat när du blir förbannad, istället kan gå in och försöka ändra på till det bättre.
   vet mycket väl att detta är en sida där man TILLÅTS skrika/skriva ut sin sin satans vrede.det gör jag okså men inte just här men där, men jag klankar inte fan ner människor rakt av, hur vet jag vad som hände under deras uppväxt mitt liv har har hängt på en skör tråd, tunga skor har jag burit. försök ta det lugnt bara, lätt att skriva…. vrede och aggressivitet lämnar förhoppningsvis många av oss, dock inte alla. måste gitt

   Svara
 3. Kneecap

  Fan va ja ångrar saker som jag gjort och ej kan få ogjort! Ångesten äter upp mej!!!!! Men nu e d slut på all skit!!!! Ja ska göra allt för att bli ärlig och laglydig!!!!

  Svara
  1. Kung

   Skärp dig din fitta! Jag är så jävla trött på sånt här skit ”var en bra människa” ”var ärlig – de lönar sig” ” arbeta hederligt är bäst i längden” ” gör ditt bästa och fuska inte” Vilket jävla skitsnack! Är det något livet har lärt en är det ju att man ska vara en riktig jävla självisk rövslickare, oärlig och opålitlig. Man får fan inte ett jävla skit för att man sliter och offrar sig. Så lägg bara ner de snacket. Du kommer inte må bättre i längden ändå, alla bara kommer utnyttja dig. Glöm inte att alla människor är ett par jävla svin som bara tänker på sig själva ändå, de behöver inte att en till bryr sig. Och sen kan du även dra åt helvete.

   Svara
 4. förbannad

  Samsung era jävla horor varför gör ni inte en mobil som inte håller mer än en månad fan 5tusen rätt åt helvete, Skyll på fuktskador ja gör de . har fan varit så sjukt försiktigt med funkt att det lilla lilla de kanske har fått ska fan inte förstöra skiten, o var fan har ni eran mejl så man kan mejla er? klarar ni inte av klagomål hoppas ni går i konkurs o hamnar hos kronofogden elller ja de kan gärna bli värre med er allaa som har pillat på dessa telefoner!

  Svara
 5. Desdichado

  Svik ett förtroende och bli förlåten, svik två och bli avskydd, svik tre…och lev med följderna…
  Ditt jävla avskum! Du trodde att du kunde göra vad som helst mot vem som helst, men du räknade inte med mig, eller hur? Nu har jag visat alla vem och vad du är…lev med det! Du kommer aldrig någonsin få skada mina vänner som du gjort och jag är inte klar….du är klar…

  Svara
 6. Kommunistdiktaturen Sverige

  Jag HATAR dedär fittorna på Radiotjänst. HELA ORGANISATIONEN BORDE STÄLLAS I FOLKDOMSTOLEN!

  Jag hatar SVT, jag hatar UR, jag hatar SR och framför allt jag är ingen socialdemokrat och tänker inte betala pengar till deras jävla valkassa.

  DÖ!

  Svara
  1. Jytte

   Åh vad jag håller med dig!!!
   Bränn upp den satans radiotjänsten och deras jävla fakturor

   Svara
 7. Tröttpådummamänniskor

  Åhhh, hur jävla snål och gniden kan man vara egentligen? Utnyttja allt och alla som kommer i ens väg till sin egen fördel. Och till råga på det vara allmänt trög också fast vill gärna ge sken av att kunna det mesta. Tjurig på det mesta och alla andras åsikter är totalt fel. FYYYYY FAAAN………

  Svara
 8. Oskar

  Jag når inte upp till alla knappar i hissen. Jag är så trött på att vara kort. Det är inte roligt.

  Svara
 9. Anna

  Jävla idiot! Vägra inse att jag inte bryr mig om vad du tycker, du tror att du är så jävla mycket mer och bättre än andra. Du har ingen makt över mig längre och det stör dig så förbannat. Jag stod ut med dig i nio år, med din misshandel, ditt ständiga förakt och nedvärderande av mig som människa. Jag nådde botten med dig, du tryckte ned mig så långt du bara kunde. Jag behövde ju förändras eller hur? Men det var aldrig mig det var fel på, skulden och skammen tillhör dig. Du kan inte få mig att känna mig skyldig för att jag lämnade dig, det är det bästa jag nånsin gjort. Tror du att jag skulle gå tillbaka till det helvete som jag levde i? Att inte ens få prata med vem jag vill. Du kan inte lura och manipulera mig längre, jag har genomskådat dig. Du är en ynklig och patetisk liten person som mår bra av att få andra att känna sig underlägsna. Det är så svårt för dig att se mig lycklig, att det finns nån annan som är hundra gånger mer man än vad du nånsin kommer att bli. Lägg ner dina försök att skuldbelägga mig, alla vet att du har gjort fel. Det är DITT BETEENDE som behöver förändras, sen kan du säga att det är mitt fel att du fick sitta inne men jag tvingade aldrig dig att slå mig. Men visst är det provocerande att jag hälsade på nån du inte kände? Det betyder ju självklart att jag ville ligga med honom.
  Så kom inte här med dina moralpredikningar om vilken dålig mamma jag är, du har ingen rätt till det. Enligt dig är det ju mer skadligt att barnen får se en sund vuxen relation än att de får se sin pappa slå deras mamma. Jag skulle helst av allt vilja be dig dra åt helvete, men för att barnen ska kunna ha nån form av kontakt med dig så gör jag inte det. Men det betyder inte att du har rätt att tycka om mitt liv och mina val. Gå vidare, bygg upp ett eget liv och skit i mitt!!

  Svara
 10. Jimpan

  mitt rum käns som en jävla instängd hiss med fjärtande idioter tror jag tar livet av mig orka att lägenheten luktar fis fan

  Svara
 11. l_fotboll@hotmail.com

  Helvetes jävla sömnlösa nätter! Och denna jävla oro i kroppen!
  Önska av hela mitt hjärta att jag kunde förstå mig på och finna mig själv! Önska att jag kunde slippa alla mina rädslor som tynger mig…
  Jag vill kunna trolla!

  Svara
 12. Viktoria Wahren

  Fan helvetes jävla skit jag önskar att jag tyckte om mig själv. Att jag kunde skita i vad andra tycker och hoppa av skolan. Skaffa mig ett jobb jag förtjänar för jag vet att jag är duktig. Och sen bara lyckas med allt tids nog utan att behöva ha så förbaskat mycket ångest all the fucking time. Jag vill helst bara dö just nu, fast jag inte menar det. Men jag önskar.

  Svara
 13. No

  Fucking kids that won’t do what their parents tell them!
  ”I want my blanket..” bo-ho-ho, well GET BACK IN YOUR SEAT or we will fucking crash, and yes it’s all your fucking fault.
  I’m never having kids. FFS.

  Svara
 14. Fan vad drygt

  Trött som fan på livet, pallar snart inte mer.

  Trött är en understatement jävla skit helvete…zzz….

  dryyyyyygt pallar inte denna jävla skolan lär mig ingenting och lär mig ingenting hemma, inget liv, ingenting, NOTHING, som det är efter döden

  Svara
 15. mallen

  Vissa personer, vuxna människor, som bara beter sig oprofessionellt på en seriös arbetsplats. Det är suckar, blickar och generellt passivt-aggressivt beteende. Det kanske är jobbigt, ja, men om man bara reagerar och inte agerar så kommer man knappast någon vart!

  Svara
 16. Lantas

  Du kanf an inte laga mant! De enklaste jävla logiska formlerna kringgår du bara för att du ska göra det på ”ditt” sätt! Kom igen för fan! Step up or step-out!

  Svara
 17. Peter

  Hatar jävla slappfittor! Ska jag behöva köra in hela jävla huvudet för att känna något? Skaffa träningskulor för att tajta till fanskapet!

  Kille söker tajtfitta

  Svara
  1. Emma

   hatar småkukar. ska man behöva knipa utav bara helvete för att ens känna att man har nåt därinne?! skaffa nå jävla piller eller operation för att göra fanskapet större.

   tjej söker stor kuk.

   Svara
 18. ion

  Jag vill fan skära halsen av mig själv, så denna jävla förkylning försvinner! HUR FAN KAN MAN BLI SÅ JÄVLA SJUK AV EN FUCKING J*VLA SVENNE-SJUKA!? DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ, FÖR ANNARS TAR JAG FAN LIVET AV MIG! KAN INTE SVÄLJA, KNAPPT ANDAS, OCH ONT SOM EN NÄVE JÄRNFILSSPÅN I ETT FITTARSLE GÖR DET OCKSÅ! FITT-HÅRS-KUK-SÅS-JÄVLA-BASILLER!

  Svara
 19. Fyfan

  Din okänsliga långa jävla glasögonorm. Hoppas du snubblar på dina äckliga ben rakt i en bajsblöja och jag hoppas att du inte kommer upp igen utan måste få hjälp men du kan ligga där med ansiktet i blöjan. Ät skit!

  Svara
 20. jennifer

  Jag är så jävla trött på min asfula magra efterblivna efterhängsna killkompis! Skaffa ett liv ditt värdelösa äckel o sluta lägg dej i mitt!

  Svara
 21. Andres Guillermolaris

  Men för ända in i helveeeteeeeeee!! Vad lider du av ditt satans mögeeeel????!!

  Svara
 22. digitalboy

  Varför kan man inte sluta irritera sig på alla idioter överallt, för många är dom!
  Bara ett exempel ur dagens mupphög, när jag går av bussen är det en mupp som tänder sin äckliga cigg ”precis” framför mig, dessutom har han AIK tatuerat på benet. HEADSHOT!!!!

  Svara
 23. sorg

  En stor del av all skit som du gett mig ligger kvar. I min hjärna, i min själ och i mina känslor. Men inte i min kärna, den är stark och orörd. För jag älskade aldrig dig. Jag vet att du inte älskade mig heller men jag gav dig kärlek och stöd när din morfar låg på sjukhus och när du fick skit från dina kompisar. Jag klappade på dig och försökte muntra upp dig och smekte dig ömt i håret och på armen. Tyckte du förtjänade fina saker. Precis som jag borde ha fått av dig. Du gav mig något ibland, sa att jag var fin eller liknande, för att sedan ta tillbaka det. Den värsta formen av psykning. Att få någon att känna sig bra för att sedan bedra dem med att ändra sig. Du är bra… du är inte bra… vänta här nu, nja du är nog inte bra. Inte värd att tycka om. Jag var oskuldsfull, ärlig naiv, mjuk och sårad när vi träffades. Jag var öppet för att ge kärlek men ärlig med att mitt 3-åriga förhållande just tagit slut och att det var för tidigt. Du sa att du gav mig tid, men du började istället pressa mig. Pressa mig när jag var ensam och stod ostadigt, när jag var i ett okänt land utan min familj och mina vänner. Jag vill bara slå på dig och säga att du är en jävla idiot. För att du lät mig åka hem ensam den natten, till en tom lägenhet utan fungerande lampor eller ens värme i den råa vintern. Jag ville dö. Och det är på grunda av dig. Du hade kunnat låta mig sova över. Du hade kunnat hämta mig när jag stod utanför din port. Men du orkade inte gå 15 meter för att öppna dörren. Trots att vi varit tillsammans flera månader. Du hade sex med mig när jag inte ville och vägrade ha sex med mig om jag väl ville. Du utövade makt på mig som jag inte ens förstod att du hade. Bröt ner mig. Lät mig inte spela någon musik på datorn. Bjöd med mig på en konsert som jag fick betala själv, vilket jag fick veta när du tvingat med mig. Du sa att jag aldrig skulle förstå hur sjukt förbannat bra det var. Musik om våld och död och helvete. Jag led igenom en pisskonsert på 5 timmar för din skull och allt du kunde säga var att jag var VÄRD NOLL för att jag inte FATTADE hur jävla bra musiken var. Även när jag sa att jag gillade en låt så sa du ”du förstår inte, du förstår inget”. Jävla fitta. Nu kommer alla orden. Du är en jävla äcklig svinig, själlös människia. Jag önskar jag hade gett dig en örfil alla gånger du kränkt mig och en smäll på käften varje gång du tog på mig. Jag önskar att jag hade knuffat ner dig så du slog i huvudet, när du satte dig på mitt ansikte, ditt sviniga monster. Ditt hånskratt så vulgärt och äckligt, dina ögon helt släckta, toma, mörka, kalla. Jag hatar dig. Jag hatar dig på riktigt och du är ett svin. Jag vill bara sparka dig och ditt stora äckliga kön. Skära av dig det och slå dig i huvudet med det. Knäa dig i magen. Du förtjänar så mycket mer än våld, våld skadar mig och inte dig. Du förtjänar att inte få medkänsla igen, inte få kärlek igen. För du har skadat. Du har skadat mer än du kan ana. Du har inte ens insikt om vilket svin du är. Jag önskar du kunde få känna maktlösheten, förnedringen, kränkningarna, rädslan och sorgsenheten… tårar och tårar av smärta… jag hoppas du utvecklar kronisk smärta… och aldrig orkar skada någon mer. Ditt jävla as. Ansvarslöa, förbannade, orespektabla as. Jag hatar dig. Hatar dig för at du har fått mig att hata. Ville inte låta världen göra mig hård men det fixade du. Tillit, kärlek, generositet… naivitet… du sa att du ville hjälpa mig. Du härdade inte mig, du gjorde mig ondare, mer lik dig själv… ond och hemsk. Förbannad och kall. Jag ska bygga upp mig själv igen och låta dig dö ut. Du ska blekna i mitt minne så att jag aldrig bryr mig mer.

  Svara
  1. Andres Guillermolaris

   DEn här människan förtjänar inte att finnas i ditt minne. Du är större än så. Släpp fanskapet och hämnas genom att våga bli lycklig.

   Svara
 24. taggar

  Jag hatar vad du gjort. Hur jag mår nu. Du förtjänar vulgära ord som jag vågar skriva men inte vill ta i mun eller ens skriva. Jag skriver inte om dig på det vis du tog i mig, äckligt. Det du gjorde mot mig. Du är en ynkrygg, patetisk. Uppfylld av ditt eget, drifter och dominans. Jag äcklas av dig. Så äcklig att du inte ens skulle kunna känna igen skönhet om den kom emot dig som varm vind i ansiktet. Du är ful. Riktigt ful. Ditt välmejslade yttre blir aldrig någon skönhet, din själ är så rutten som en gammal häxas äckliga hud.

  Du är den mest fruktansvärda jag träffat. På riktigt. Jag kände mig som en porslinskanin i dina händer. I dina grova, känslolösa händer. Du vände dig om och lät mig gråta tårarna ur mig. Så kall och äcklig, empatilös och uppfylld av kärlek för din ihåliga kropp.

  Jag förtjänar bra saker. Jag förtjänar vackra saker. Det vet jag nu och jag visste det innan. Du manipulerade och sänkte mig. Ett smart drag men du blir aldrig lycklig. Med din själ kommer du leva tomt och torftigt tills dagen du dör. Folk älskar mig och du är väl knappast förmögen att uppfyllas av varm, underbar kärlek för någon annan än dig själv. Att kunna älska och kunna ge. Sätta någon framför dig själv. Bli erbjuden hjälp och kärlek. Du är fruktansvärd och du har gett mig en bit av din hemskhet. Men jag ska bränna bort den, fröet du sådde i mig som vuxit till en taggig kaktus som växer inom mig. Sticker till när jag vänder mig om. River mig. Jag ska svälta den och beröva den från vatten. Beröva mig från känslir av skuld, skam och självömkan. Jag är stark och jag ska visa dig. Jag är starkare än du någonsin blir. Och skörare. Du blir aldrig skör, aldrig i detta livet kommer någon se dig och känna ögonen vätas av skönheten du slår dem med. Den finns inte där att hämta. Du är tom. Jag önskar dig nästan, men bara nästan ett uns av den skönhet jag ser i andra. Alla andra faktiskt, alla andra utom dig. Dina ögon var släckta från början. Hård, död metall av grönt gammalt tak. Så hårt, kalt och ensamt. En avgrund. Varför skulle du dra ner mig i din avgrund. Jag försökte värma dig, få din metall att smälta… gjutas om till något nytt. Jag var mjuk, du var hemsk. Jag ryser. Jag frös. Du lämnade mig skälvandes av gråt. Ensam. Efter att du tagit på mig, kommit in i mig. Jag var vacker. Min hud var vit och len och du stannade inte upp ens en sekund för att smeka eller beskåda den. Bara slet mig åt dig och tillfredsställde dig själv. Vidrigt. Du vanärade mig. Du gjorde så att jag inte längre kunde höra musiken eller känna solens värme. Inte längre kunde känna eller se kärlek. Jag hatade dig för det. Du fäste taggar i mig, som skär mig ännu.

  Musiken är högre nu, jag hör den ibland inte för den molande smärta du fortfarande utsätter mig för. Att minnas hemska saker du gjort mot mig. Som jag inte förtjänar. Jag vet det nu. Jag är värd mycket, människor älskar mig, jag vet det nu. De hade velat skydda mig, skydda mig från dig. Slå dig, ta bort dig, kasta ner dig från våningsängen där jag du gisslanhöll mig. Låta dig falla och slå huvudet i stegen. Blöda långsamt och låta dig se hur människor tittar på dig med avsmak medan du vittrar bort, till ingenting i den vackra evigheten som sjunger för skönhet men inte för dig. Du slösade bort det som hade kunnat finnas för dig. Jag hade dödat dig nu om du var här. Rakat av ditt hår som jag älskade, som jag smekte mjukt och kärleksfullt. Du slet i mitt, kammade det hårt med tätkantad kam, slet loss det som inte passade. Efteråt sa du ”nu vart du ju fin”. Du gjorde mig ont. Allt jag ville vara att älska. Fyllas av medkänsla och kärlek för dig. Du vackra, hemska människa som är oförmögen att känna värme. Jag tycker synd om dig på riktigt när jag inser att du inte känner kärlek. Inte för något djur, inte för kvinnor, inte för dina föräldrar, inte för din närmsta vän som du äcklades av, inte av de hemlösa som du hytte åt. Hemska, hemska, stackars N. Jag köper aprikoser nu, som jag inte fick köpa för dig, de är söta och mjuka och vackra… fulla med vitalitet som du aldrig kommer att fyllas av. Ditt hemska, kalla inre skal ekar ända hit. Lev ensam, skada inte.

  Svara
 25. Alexandra

  Äckliga jävla fyllekräk som tar chansen att fråga sina lamea frågor när man bara vill vara i fred och hänga! Blir såå jävla trött på sådana typer i längden! De kan ju fan hålla käften någon gång eller typ bara kan fatta hinten!! Gahhhh!

  Svara
 26. V

  Fan jävla helvetes lögnare. Kan ha blivit smittad av en könssjukdom ikväll. Naiv nog att låta dig gå in i mig bara för att känna hur det känns innan du satte på kondomen. Sen efter sex kläcker du ur dig att du ljög tidigare när du sa att du inte hade haft sex med någon sen senaste testet. Vi testade analt sex också först oskyddat. Jävla fan helvete, tänk om jag nu fått hiv eller något. Mår så extremt dåligt.

  Svara
 27. Paulin

  jag är så jävla trött på att saker och ting ALDRIG kan fungera som det ska och att man ska behöva bli störd på sin DYRBARA FRITID MED SAKER SOM MAN ANTAR SKULLE HA VARIT FIXADE. Så jävla tröttsamt

  Svara
 28. Trött

  Nog nu….jag har ju gett er allt…när skall ni ge tillbaka?
  Be mig inte om mer…för jag har inget mer att ge.
  Nu får ni klara er utan mig…för jag går min egen väg…dit där jag inte behöver hjälpa er längre.
  Nej, det här är inte n suicide note…ni förtjänar helt enkelt inte min närvaro längre. Lär er leva utan att såra andra…så får ni även något tillbaka.

  Out

  Svara
 29. Anonym

  Det bästa vore om man fick vara lämnad ifred för evigt. Leva ensam till pensionen. Jag har många vänner här som jag delar allt med. Mina blommor, min mikrovågsugn och min brödrost. Jag tycker inte synd om mej själv för jag förtjänar det. Varje gång man försöker leva så slutar allt i skit ändå.

  Jag behöver ingen hjälp utan vill känna mej normal om bara för en dag. Inte vara nåt jävla samtalsämne eller en idiot. Utan bara få bli lämnad ifred. Inte heller vill jag att folk ska ta ställning eller analysera allt. Ja vill bara få leva här i min ensamhet. Några vänner har hört av sej, och jag dito till några, men det kommer aldrig bli som förut ändå. Jag undrade vad fn ja höll på med när jag hörde av mej. Vad hoppas man på? Ingenting är svaret. Man fick en liten gnista av hopp men den blir släckt direkt iaf. När man inser vilket jävla svin man är. Borde skjutas igentligen. Fast socialt utanförskap är ju samma sak. Alla nöjda och glada inklusive moi.

  Svara
 30. evekina

  Jag hatar barn! Jävla äckliga 10åringar som sitter på t banan o skriker, åker fram och tillbaka på sin jävla skateboard och vickar på den fram och tillbaka. Om du vickar en gång till kommer jag personligen se till att ditt äckliga lilla ansikte är tryckt mot en pöl av ditt eget blod på asfalten utanför dörrarna där borta
  Så sluta skratta och SLUTA GLO PÅ MIG!!!!

  Svara
 31. Emma

  Till den nervösa lögnhalsen som gav mig ett förödmjukande och komplett irrelevant löneförslag idag: FUCK YOU!

  JAG KAN LÄSA ÅRSREDOVISNINGAR OCH JAG VET VAD FOLK TJÄNAR PÅ DET HÄR JÄVLA LUFTSLOTTET! JAG SKA HA MIN DEL AV KAKAN – ANNARS STICKER JAG!

  Svara
 32. ULF

  HELVETE SATAN VAD JAG HATAR DIG! LÄMNA MIG IFRED. LÅT MIG VARA! Försvinn dit Jesus tycker du hör hemma! Rena mig med Jesu Kristi blod. du satan kommer inte ha kontroll över mitt liv längre. I jesu namn. Amen.

  Svara
 33. Jonny

  Jag är så förbannat less på individer som är helt och hållet störda. Det är ju för fan majoritet på idioter i den här genetiskt utarmade jävla arten kallad homo sapiens. Fy Faaaaaaaaaaaaaaaaaan!!! O ett rejält jävla Caps FAAAAAAAAAAN på de med:/

  Svara
 34. Satans pissmyra!

  Jävla korkade coach du skulle hjälpa mig och i början frågade du om hela mitt eländiga jävla liv, som jag avskyr att berätta om för främmande människor, i tron om att du skulle hjälpa mig. Att jag blev försummad av mamma till den grad att jag fick gå omkring och svälta när jag var barn och bli mobbad och utfryst i skolan sen barn och sviken av mina närmsta vänner brydde du dig inte ett skit om men när jag nämnde att jag knappt hade några uppgifter där jag arbetstränade sist och fick mest sitta och vänta på att dagen skulle ta slut var det absolut enda du kunde ha förståelse för att det var jobbigt! Du kan i stort sett allt om stress, du är stolt över att du själv skrivit en hel mapp om stress som du dessutom fått pris för och du lär andra hur dom ska hantera stress korrekt eller minska den medan du själv är jättestressad! Man ska ringa dig 4 dagar innan man blir sjuk för ditt schema e fullproppat med möten du ska va på, det finns inte ett endaste utrymme för fel i ditt stressade liv och sättet du hanterar stressen på är att gapa på människor som är i behov av hjälp från dig eller genom att komma med taskiga kommentarer till en person vars svagheter du känner till eftersom du lurat henne att berätta om sitt svåra liv och saker hon skäms så mycket för!!! Det finns 3 ord för såna som dig; Energitjuv, Manipulerare och Narcissist!!! Sockersöt tant på ena sidan, iskall sten på andra, men väl dolt. Du må vara gammal och erfaren eftersom du manipulerat såhär hela ditt liv säkert, men mig lurar du inte minsann! Mitt liv har varit tillräckligt skit för att jag ska orka ta det igen eller inte känna igen skit.
  Dessutom är du jävligt skrytsam över saker du (utan att veta om det) bevisat att du inte kan. Jag har fört in mina klagomål till dina arbetsgivare och hoppas du får sparken med tanke på att du har fått ta emot många trasiga själar för stora summor pengar! Trasiga själar du inte har något emot att klösa i för du tror ingen kommer orka ställa upp för sig själv… Hoppas jag räddar någon från dina klor

  Svara
 35. Bea

  Jag vill bara elda upp vårt gemensamma hus o tortera dig psykiskt o psykiskt i minst ett år! Tills du är så mager o grå som jag en gång när du lämna mig för en annan! ASHÅL !!!

  Svara
 36. Anonym

  Fy fan vilka puckon det finns. Och inte blir man av med dom heller. Skit fan piss helvete jävla fan skit!

  Svara
 37. Anonym

  I månader har helvetet till chefjävel inte svarat på varken telefon eller mejl och NU när han ska presentera mitt arbete för sina chefer – DÅ är det dags att kontakta mig. Men bara för att få sammanställning av resultat och vilka framgångsfaktorerna varit. Ingenting om hur den fortsatta verksamheten bäst ska utvecklas. Nej, den framtida verksamheten ska han bestämma och han bestämmer åt helvete idiotiskt.

  Svara
 38. JULIA

  Jag är så jävla trött, så jävla irriterad.
  Det är äckligt kallt & slutar aldrig snöa, och jag HATAR MIN MAMMA.
  Jag orkar inte med henne, hon gör mig fan helt tom på energi! Bara hon är nära mig kvävs jag fan. Hennes jävla ” jag gör allt, det är synd om mig ” och ”min storebror gör aldrig något fel, han är duktigast i världen” gör mig så jävla arg. Han får beröm fan för allting och jag finns inte. Jag hatar henne, jag hatar hennes jävla röst & jag vill fan bara flytta härifrån. Fittans jävla skit vill skrika högt och sparka någon på smalbenet.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *