Avreagera dig!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 467 personer har avreagerat sig

 1. Anonym

  Vackert,snyggt,,väl skött din jävla fitta……..fortsätt såhär så vet du att du är död…fortsätt koppla bort din hjärna, ditt jävla cp…

  Svara
 2. Anonym

  Jag hatar mitt liiiiiv! Allt är så jävla värdelöst! Hatar mitt jobb! Min pojkvän tror jag ljuger om allt! Jag har inte ens någonstans att bo!

  Svara
 3. Anonym

  Orkar inte med mina snåla vänner. Det enda de tänker på är hur det kan spara pengar på andras bekostnad. Det värsta är ändå att jag fortfarande ställer upp för dem…!

  Det ska nu ha ”fest” för att fira att de fyllt år, alla de tre fyller år i samma månad, och vi planerar att gå på resturang. Jag har köpt presenter och hela sjotaballongen men det är för snåla för att betala för gästernas avgift. Känner mig själv då dessa såkallade ”vänner” är de ända jag har som kan likna vänner överhuvudtaget. Den andra saken är också att personen av dem som är snålast av de alla har jag varit bästa vän med sedan vi gick i första klass. Nu går jag i högstadiet och har ingen möjlighet att skaffa nya vänner då alla ”gäng” redan blivit bildade och jag, olyckligtvis hamnat med dessa snåljopar.

  Någon som vet vad jag ska göra, snälla hjälp mig? Mår bara så dåligt av att vara med dem.

  Svara
  1. Maria

   Det är inte sant att du inte kan hitta nya vänner på och efter högstadiet (som i slutänden ör en mycket kort del av ditt liv). Fast det vet du nog redan eftersom det var några år sedan detta skrevs :). Hoppas att du idag har bättre vänner som du trivs med och som ger energi istället för att ta. Enercitjuvar ska du alltid du os. Kram!

   Svara
 4. Anonym

  JAg skiter i djävle helvetes kärlek. So what om jag får vara ensam i hela mitt liv. Så länge jag har vänner och mår bra och är glad så spelar det väl ingen roll? jag skiter i allt det där djävla skiiiiiiitbajseeeeeet jag är så bitter att jag dör. Varför går det inte att bli kär? vad är det för fel på mig?

  Svara
  1. Anonym

   Be careful what you wish for.
   Kände precis likadant för fyra månader sen.
   Nu önskar jag bara att jag hade kunnat fortsätta vara känslokall så hade jag sluppit göra mitt liv 1000 gånger jobbigare och få ont inombords varje gång jag måste se honom. Vilket är varje dag. I fyra och ett halvt år till.
   (Okejrå. Nu är jag tillbaka på din ruta och undrar också varför jag inte kan vara som alla andra människor som verkar bli kära mest hela tiden)

   Svara
 5. Anonym

  You are walking on thin ice, my careless, unaware friend, and I shall be under it when it breaks…now fuck off!!

  Svara
 6. Anonym

  Vem fan du än är, som skiljer mellan vem som skall leva och vem som skall dö, så har du fan ingen jävla aning. Hur i helvete kan du plocka bort världens renste och bästa människa före allt jävla avskum du väljer att behålla? Jag avskyr dig och allt du står för!!

  Svara
  1. Anonym

   Håller med. Att ta bort en fin människa som precis ska börja sitt liv. Det är inte rättvist. Hon skulle precis fylla nitton, vi skulle ta studenten, det skulle bli den bästa tiden och vem vet vad framtiden skulle innehålla? Och hon togs. Ingen borde få tas här ifrån, men varför nu? Det är inte rätt.

   Svara
 7. Anonym

  Jag hatar min chef mest av allt i världen. En vidrig person som inte borde få leva.

  Svara
 8. Anonym

  Fuck you ditt fega jävla as som har fått mig att känna mig helt värdelös så jävla länge. Dra åt helvete!!!!!!!!!!!!!

  Svara
 9. Anonym

  Jag är så sur på människor som tycker att det är så svårt att betala tillbaka; 3 månader och jag påminner dig hela tiden. HUR SVÅRT ÄR DET VA? VA?

  Svara
 10. Anonym

  Till dig, om jag bara kunde få tag på dig och hade vågat säga allting. Du är en dålig människa. en dålig vän. i 3 år var jag en av dina bästa vänner, du snackade skit om allt och alla och jag sa bara ifrån en gång. jag skäms, skulle sa sagt ifrån mer. hur kunde jag vara så pass naiv att jag inte trodde du pratade om mig? kan det ha varit för att jag spenderade majoriteten av min tid med att försvara dig som en JÄVLA idiot ” nej ta inte med henne, hon är falks och pratar skit om andra” ”nej då hon är rolig, jag tar med henne” BAAH. som du betede dig på slutet? otrogen mot din pojkvän två gånger som dessutom är min bästa vän? jag parade inte ihop er för att du skulle kunna krossa hans hjärtavad fan är det för fel på dig? och varför i HELVETE gick du till min bästa vän för att prata skit om mig när ni två inte ens känner varandra? är du efter i huvudet eller? Och nu sitter du i frankrike och förpestar andra människor liv på ett annat språk din diva. Allting handlade alltid om dig. och du pratade enbart om alla andra och hur dumma/fula/lame dom var men det var ju du som inte ens hade förmågan att fylla ett samtal? jag undrar om du någonsin läst en bok? tittatr du på någonting annat än idol? och har du någon annan favorit film än typ hitta nemo på svenska? Du är så ”Vapid” och hade jag kunnat det ordet på svenska så hade jag sagt det till dig också din tomma tomma fan. DU ÄR SÅ TOM! och jag kommer puncha dig i fejset asap.

  Svara
 11. Anonym

  Min syster är verkligen en bortskämd jävla dramaqueen. och hon är ELAK och arg 24/7 och hon är lömsk och hon misshandlar mig hela tiden och jag vet att när det är sysjkon så är det inte misshandel bla bla bara tjabb och tjafs men va fan, hon misshandlar mig. det gör hon och jag hatar henne för det. jag hatar att hon kallar min mamma hora och jag hatar att det inte går en enda dag utan att hon bråkar skriker eller slåss. en enda dag när allting bara är tyst och skönt, vilken dröm. Jag kan aldrig säga någonting till henne för då blir hon arg men hon sger saker hela tiden och jag bara släpper allting och går iväg för jag orkar inte ta upp den timlånga kampen eller blåmärken som jag vet att det tillslut slutar i. snälla sluta vara en jävla ”omen” unge, du är för fan vuxen nu. 18 år. Ibland när jag ser bilder på dig som barn så tänker jag, ”undrar om mamma visste att du skulle ha så många psykiska störningar och aggresiner när du blev stor” men så söt som du var när du var liten, så mycket ful är du också på insidan nu som vuxen, under dina tonårsår sa folk attid at jaja hon mognar snart och så säger dom fortfarade, varför är det ingen som förstår att du är antingen bara helt jävla dum i huvudet eller också en galen psykopat? tänk om jag skulle ta lika mycket plats i familjen som du skulle? mamma sa till mig igår att hon aldrig vet hur jag mår och att hon inte vet någonting om mina känslor,komplex eller om jag är glad eller ledsen? vad fan beror det på ?!! KANSKE FÖR ATT DET ALLTID HANDLAR OM DIG”!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! det har det gjort ända sen du föddes. ALLTID. men jag är också arg och ledsen och vill slåss ,men du är starkare än jag så det slutar aldrig bra när jag väl slår emot och jag kan inte visa att jag är arg för du är allti argare och jag kan inte vara ledsen för det är alltid du som ska vara det och det är alltd så JÄVLA synd om dig för att du är yngst jag HATAR när alla säger till mig ” jaa det måste varit svårt för ***** när er pappa drog” JA MEN DET VAR VÄL FÖR FAN SVÅR TFÖR MIG OCKSÅ?!!?! men neeeeeeeeeeeeeeeeej. åååhåhåhåhååhåhå kgfajdnföamisdghvweörco ignufghfjggauhfa. och nu så kommer jag gå och baka en till jävla kaka och bli fetare för att i den här familjen så är jag den tjocka trots att jag bara väger 60 kilo och är fan den kortaste fastän jag är 173. jag vet att du är en jävla supermodel ditt as och att alla tycker du är snygg som fan och jag är den fula. fine , det är min stämpel men jag behöver inte höra det var 5:E sekund ditt as. jag vill egentligen skrika i ditt fejs ” jag har en intelligenskvot på 130 och jag är en fabulös pangbrud motherfucker! Jag är både smart och snygg och när vi är 50 och 52 så kan vi ju se vilket som har varat. BLÄÄÄÄÄÄ. och nu har jag skrivit så pass mycket att jag känner mig som en dålig människa så det är dags att sluta.

  Svara
 12. Anonym

  Min chef är en satkärring och jag önskar verkligen att jag kunde be henne dra dit pepparn växer!

  Svara
 13. Anonym

  Jag trodde jag hatade vintern men nu när våren närmar sig så hatar jag den ännu mer.

  Svara
 14. Anonym

  Jag hatar min syster. det finns ingenmer respektlös människa på hella jorden. allt jag gör för henne… alltså fan för dig

  Svara
 15. Igor Vladich

  jag hatar allt och alla politiker som lovar en sak och sedan inte håller det dom borde avrättas för att dom ljuger,

  och den där jävla bräjevik är ju helt cp i huvudet han dödade ju bara lite socialdemokrater han kunde väll sprängt en moske fylld med grisar eller dödat lite muslimer istället dumme fan gjorde ju ingen nytta =Norrmanjävel = efterbliven,

  satans jävla pingstvänner skenheliga jävla snåla as så fort något är gratis är dom framme där som en gnidig jude å roffar åt sig satans helvetes Älvedals idiot i vmo

  Svara
 16. Anonym

  Orkar inte vara deppig.
  Allt är ju så jävla bra. Varför ska jag då vara omotiverad och känna att jag inte orkar?
  Trodde att förälskelse skulle funka ungefär som uppåttjack, rent biologiskt sett. Verkar som att det var fel, eller som att jag reagerar väldigt konstigt på uppåttjack.

  Svara
 17. världens snällaste syster

  JAG HATAR MIN SYSTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (iallafall nu) JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLA BITCH!!!!!!!! karma säger jkag bara. i slutete kommer allt skit du gör komma tillbaka till dig och då kommer det fan inte bli kul säger jag.

  Svara
 18. Anonym

  ORKAR inte kämpa mer. Vi har försökt som jävla kaniner i snart två år nu för att få barn. Allt är normalt enligt prover. Men INGET händer. Inte ens ett missfall. Öken bara! Sexlivet har blivit mekaniskt. Vad fan är mening???????

  Svara
  1. Igor Vladich

   vafan det finns väll folk i världen så det räcker dumma jävla idioter vafan ska alla ha ungar för = för att förverkliga sig själva eller få en ny mening i ett trist förhållande importera en unge så har ni räddat en apa från svält

   Svara
 19. Anonym

  Ditt bitch fan!!! Borde lägga upp en bild på dig på lolpixs så djävla dum i huvudet som du ser ut. Fuck You!

  Svara
 20. Anonym

  Martin E-type Ericsssons far sade en gång: Det värsta jag vet är amatörism, dvsnär någon är okunnig och ovillig att få kundskap om något och ändå påtvingar sin åsikt i ämnet som en sanning, utan utrymme för såväl bättre utbildade fakta som bättre grundläggande värderingar i ämnet.

  Snälla lilla du, försök i alla fall att överväga den här teorin innan du ger dig på att mästra mig…du gör bara dig själv en sådan otrolig otjänst och även om jag inte vill det, så kommer jag snart att behöva mosa dig med det mest grundläggande. IDIOT, vet din plats!!!

  Svara
 21. Anonym

  aldrig trodde jag att JAG skulle bli bedragen och att det skulle vara DU av alla människor som var otrogen mot MIG.

  Svara
 22. Anonym

  VIDRIGA JÄVLA ÄCKEL
  JAG SPYYYYYYYYYYYYYYYR PÅ DIG
  2 FUCKING ÅR, OCH DET ÄNDA DU GJORDE VAR ATT LJUGA
  DU ÄR INTE VÄRD MER ÄN EN JÄVLA …. JAG VET INTE VAD FÖR DET TILL OCH MED EN NERTRAMPAD DÖD JÄVLA FLUGJÄVEL ÄR MER VÄRD ÄN DIG JUST NU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OCH JAG HAR SLÖSAT SÅ MKT TID, PENGAR, JAG HAR GETT UPP PLUGGNINGEN, TRÄNINGEN (SOM ÄR EN STOR DEL AV MITT LIV) JAG HAR GÅTT UPP 7 FUCKING KG PÅ GRUND AV DIG !!!!!
  ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH, MEN NU SKA DE FAN BORT, OCH DIG VILL JAG ALDRIG SEEE I HELA MITT LIV JAG VILL INTE ÄNNS HÖRA DITT ÄCKLIGA JÄVLA FITT NAMN IGEN, ALLTING SOM HAR MED DIG OCH GÖRA STIIIIIIINKER, ALLT SOM HAR MED DIG ATT GÖRA ÄCKLAR MIG OCH FÅR MIG ATT VILJA SPYYYY, JÄVLA FEEEEEEEETTTTTTTTTTTTTTTTTTOOOO

  Svara
 23. Anonym

  Idag fick jag veta att min vän dog igår. Det går fortfarande inte att förstå. Hon var ung och helt frisk.
  Man kan inte slänga bort sitt liv när de finns de som vill leva, och vill göra allt, men inte får chansen. Klart man ska vara sur och ledsen ibland, för så är livet. Men glöm aldrig att livet är till låns på obestämd tid, så är det något man vill göra, gör det.

  Svara
 24. Anonym

  Ibland känner jag en sån överväldigande känsla av att jag är sämst.

  Varför smsar du mig? Varför låtsas du bry dig? Innerst inne gör du inte det, du kanske inte vet om det själv än, men du gör det bara inte. Jag är ju så sämst så ingen kan tycka om mig egentligen. Skitsamma borde vi säga istället och bara lägga av. Du kommer tröttna på mig tids nog ändå. Ni kommer alla göra det om ni inte redan inombords önskar att jag inte fanns, så jag borde bara försvinna.

  Svara
 25. Anonym

  Nu, när jag – för en gångs skull är nere i varv – kan ni inte bara se på mig och förstå hur ni ska vara?

  Svara
 26. Anonym

  jag önskar att alla mina vänner skulle tröttna på mig och lämna mig, att du skulle sluta älska mig och dumpa mig för nåt ex, att jag skulle hamna på värsta mörkaste svartaste botten nån gång och få det överstökat. Bättre att ligga där än gå runt och vänta på det.

  Svara
  1. Anonym

   Du har just fått ett problem: Jag SER dig, jag HÖR dig, jag BRYR mig om dig. Vad kan jag göra för att du ska må bättre?

   Svara
 27. Anonym

  Jävlar i helvete för att inleda ett nytt förhållande när man är sambo med sin flickvän sedan två år, och sedan skylla det på att ”du var inte en så stor del av mitt liv”. Att sedan göra slut, det är sjukt i huvet välkommet efter ett sådant avslöjande, men att sedan bara gå på det nya förhållandet mitt framför ögonen på sitt ex… var är hjärtat? Var är hjärnan? Det här kommer ta tid att förlåta.

  Svara
 28. dissad

  JAG HATAR MIN BÄSTA VÄN för jag älskar henne så jävla mycket… men hon bryr sig inte om mig längre.. hur många gånger har hon fått mig att gråta på senaste tiden??? hon hör aldrig av sig och har bytt ut mig, ändå förlåter jag henne hela tiden och jag vet inte varför. Nu evter snart ett halvår vill hon träffa mig igen, som om allt var som vanligt! Jag borde inte ta tillbaka henne mn jag vill så gärna för jag saknar henne så helvetes MYCKET!! vad ska jag göraa???

  Svara
 29. sjukis

  MIN JÄVLA ÄCKEL FUCKING KUKSUGAR SYSTER. jag är hemma och har 40 graders feber och mår FUCKING JÄVLA PISSDÅLIGT, och vad gör min syster? Jo, hon har kompisar hemma, en fjortis tjej och två killar. Enligt mamma skulle dom gå hem tolv på natten. jag vill från första början inte ha några jävla skitungar hemma när jag går omkring som en jävla sombie hemma. meennnnn vad gör min syrra?? JO HON LÅTER DOM SOVA ÖVER!!!!!!!!!!!!! så när jag vaknar på mprronen och ser ut som om jag vart med om en fuckin bilolycka och känner så också så E DOM HEMMA OCH SPELAR MUSIK PÅ HÖGSTA VOLYM PLUS ATT DOM HAR FÖRSTÖRT MASA AV MINA GREJER TEX MIN ADVENTSKALENDER. horungar. och nu e klockan sju och don respektlösa horungarna har inte gårr härifrån. fittor

  Svara
 30. Anonym

  nej men OKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ DDDDDDDDDDDDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

  Svara
 31. Anonym

  Att min mamma inte finns längre… De suger just nu. Hade så himla gärna velat att hon skulle komma hit till min första lägenhet och hjälpt mig med att sätta upp en massa fint jul pynt…och kanske baka..eller bara umgås. Its killing me..usch de är alldeles för ensamt! Ni som har era köra mammor vid liv… Ta till vara på det!

  Svara
 32. Anonym

  Att plugga på universitet är faktiskt underbart. Lyssna inte på dem andra gnällspikarna!

  (Fast jag kan bara instämma i klagokören om dessa inlämningsuppgifter. Om jag åtminstone fått ordentligt med material för att utföra uppgiften? Men nej nej, jag förväntas vara inte bara en fullfjädrad skribent inom min domän utan också en tankeläsare och någon som kan se in i framtiden. Tack så mycket, besserwissrar.)

  Svara
 33. Anonym

  Har kommit till det stadiet i min utbildning då jag hellre går och hänger mig än att skriva färdigt en jävla uppgift mitt i natten. PLUGGA ALDRIG PÅ UNIVERSITET för det SUGER!!!! lets face it. jag suger på detta. varför då hålla sig vaken hela natten för att göra en jävla fitt-lärare till LAGS??

  Svara
 34. Anonym

  Jag vet att jag inte borde bry mig, men det där var väl ändå jävligt onödigt? Har jag gjort något för som stört dig så mycket att jag förtjänar att börja tvivla över allt som är jag? Bara en tanke…

  Svara
 35. Anonym

  Gaaaahrghrghrgh! När det inte räcker me att gråta och youtubea alla de mest oväsentligaste klippen, vad gör man då? Låter allt vara och går i ide? Köper hysteriskt många trisslotter och skrapar tills man antingen vunnit de där miljonerna eller är luspank? Blir ovän med allt och alla omkring en bara för att kunna klaga sen över att alla är så taskiga? Emigrerar illegalt till Australien och blir en livstidsbackpacker? Alla dessa förslag känns väldigt lockande just nu!

  Svara
 36. Anonym

  Finns det ingen gräns för hur dumma i huvudet människor får vara? Att när de väl överstigit gränsen bli eliminerade på fläcken eller kastade i fängelset på obestämd tid. evighet. FMLFMLFMLFMLFML

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *