Avreagera dig!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 665 tankar kring ”Avreagera dig!

 1. fflicka utan ord

  det verkade som om den jävla fucking idioten gillade mig! men vafan!
  jag skickade en bild på hur jag såg ut, HELVETE! jag tyckte jag faktiskt var riktigt söt på den bilden!
  men det enda han svarade med var en bild på sig själv. men han SA FÖRIHELVETE ingenting! ingen jävla respons alls!
  jag blev såra,d förödmjukad och han har inte sagt ett endaste piss till mig enda sen jag skickade bilden. jag skriver, inget svar. jag ringer, inget svar!

  JAG BLIR BARA SÅ JÄVLA LEDSEN.
  JAG GILLAR HONOM VERKLIGEN.
  MEN. JAG VET INTE.
  ALLT KÄNNS BARA SKIT.

  Svara
 2. japp.

  jag är trött på att försöka passa in!
  jag är trött på att försöka vara någon jag inte är!
  jag är trött på att alla ska trakassera mig för att jag inte är som alla andra!
  jag är så jävla trött.

  Svara
 3. Anonym

  FAN SÅ JÄVLA FUCKING JOBBIGT DET KAN VARA!
  varför var han tvungen att förstöra allt!!!?
  Varför kan jag inte släppa honom!
  Jag höll just på att SLÄPPA TAGET DÅ HAN KOM OCH SA HUR HAN KÄNDE FÖR MIG.
  JAG BLEV GLAD, men bara några minuter senare, SÅ VAR HAN SAMMA JÄVLA SKITHÖG TILL KILLE! SERIÖST JAG KAN INTE TÄNKA KLART, jag bara vill skrika och berätta för honom hur jag verkligen känner! MEN SKULLE HAN BRY SIG, nej!? OCH DET SKULLE BARA BLI JOBBIGARE, FÖR NÄSTAN GÅNG VI SES SÅ BARA. ÅÅÅHHHH. HAN ÄR DET VÄRSTA SOM HÄNT MIG, MEN ÄNDÅ INTE! jag är fan förälskad i en kille som är helt DUM I HUVUDET. JÄVLA CP-SKADA KILLEN HAR! Han bryr sig inte om mig! men ändå!
  MÅSTE SLÄPPA TAGET, VILL INTE TÄNKA PÅ HONOM MER!
  MEN JAG KAN INTE, FÖR JAG KÄNNER EN INRE DRAGKRAFT! JAG ÄR FAN BESATT, HJÄLP MIUG FÖR FAN!

  Svara
 4. bajs

  JÄVLA CP KVINNA DU ÄR SÅ DJÄVLa DUM I HUVUDET KAN DU BARA DRA ÅT HELVETE DITT DJÄVLA FAN

  Svara
  1. japp.

   vet hur det känns!
   försök att inte bry dig om kvinnan, jag förstår om hon är en jävla cp!

   Svara
 5. bajs

  Jag köpte en skitsnygg jacka för pengar kag fick i julklapp. Min mamma ser den och ååh vad fin får jag gå in och testa och köpa? JAg som är helt uppe i min jacka svarar nog ja eller liknande(minns ej för var inte så med, var upptagen med jackan) Hon vet det för hon känner mig, hon vet när jag inte lyssnar. Men hon går in och köper en exakt likadan. Jgg bli sjukt pisst och hon säger att hon är ledsen. Det är inte öppetköp men bytesrätt. Borde inte hon byta den eller sälja den på blocket? speciellt efersom jag i affären sa:- Gud vad snygg det finns ingen anna som har en sånhär jag kommer bli helt ensam. Är inte det mer än rätt att hon gör sig va med sin? Snäla någon svara

  Svara
 6. Anonym

  såhär går det till i min familj:
  Jag äterfärdigt först, sitter kvar ett tag och är social sen går jag och plockar undan min tallrik, underlägg glas och allt det. Diskar en stekpannna eller liknande vi använt och sen går jag
  Sen ropar min mamma ; du måste också hjälpa till plocka undan. Jag får komme tillbaka och tömma resren av bordet och diska två pannor till som vi kunde delat upp på resterande 3 medlemmar. Medan min bror står bredvid ett tag för att se delaktig ut tills han går och sätter sig framför tv’n utan att ha gjort ett skit.
  Så mycket för att vara effektiv

  Svara
 7. Fan ta värden!

  Just nu vill jag bara vara elak. Elak Elak ELAK ELAK ELAK!!! Jag är så trött på människor!

  Trött på min kill-kompis som är besatt av sex och att få tjejer. Det går inte att ha en konversation med honom. Det enda han gör är att 1) avbryta mig när jag berättar om något coolt för att berätta något cooolare. 2) Leda in ämnet på snygga tjejer, bröst, eller liknande. 3)Bli anklagad för att vara tönt, pryd eller annat när jag inte pallar mer.
  Trött på min mamma som tror att jag är 2 fast jag snart är vuxen. Hon pratar med barnröst och är bara allmänt jobbig. JOBBIG! Om jag säger okej då gör vi så som du vill, då kan hon älta det hela kvällen; var det verkligen det du ville? Tycker du jag är dum nu?Bla bla bla
  Trött på alla kompisar som garvar åt dåliga skämt bara för att skratta, pratar bara för ljudets skull.
  Trött på alla som utgår från att jag är på det ett visst sätt.
  Trött på alla som inte lyssnar utan bara pratar med en för att vara trevlig och se ut som att vara en fungerande människa när de egentligen står och tänker på vad de ska käka till mellis
  Trött på att jag inte har lust att göra någonting, förut var jag deppig över en kille, nu är jag inte ens det längre. Det finns ingenting kvar i mitt huvud. Jag vill bara sova men jag är inte ens trött.
  Om du frågar mig och får ett svar, räcker inte det? Jag tänker inte fatta beslutet åt dig. Trött på folk som bara kräver saker av mig hela tiden.
  Trött på allt, alla och mig själv.

  Svara
 8. Anonym

  Bryr du dig inte om mig så kan jag väl också sluta bry mig . Nej det kan jag förresten inte , för jag älskar dig. Vad du än gör mot mig kan jag inte låta dig vara.

  Svara
  1. anonyym

   så jävla sant.
   man hatar att man älskar någon!
   man kan inte rå för sina känslor hur elaka och idiotiska de än är mot en så bara kan man inte släppa taget. för man älskar han ju.
   men det är inte han du älskar om han inte bryr sig om dig,
   det är känslan i att älska som du älskar.
   let him go. om han inte är värd dig!

   Svara
 9. Anonym

  GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH! Jag blir så sjukt arg på att man inte fattar att studenter INTE har en kilometer tid över. Stackars chalmerister pluggar ju bara 50-timmarsveckor, så vi låter dem volontärundervisa barn under hela lördagen innan tentaveckan! Listigt, då blir de gladda!

  Svara
  1. IOn

   förstår hur du känner, det känns så ibland, men ge inte upp!
   för varje stängd dörr öppnas ett fönster & med nya möjligheter!

   Svara
 10. Anonym

  Om två vuxna personer håller på att snacka skit om mig för massa ungdommar i min egen ålder, varav några av dem är mina vänner. Borde jag då konfrontera dem eller kommer det att göra mitt liv värre? Jag vill bara vara ifred och att de slutar prata om mig.

  Svara
  1. IOn

   konfrontera de vuxna som snackar skit! det kan inte bli värre, det värsta vore att de blir arga.men wtf? det är fel att snacka skit, och det vet du, konfrontera dem, jag tror på dig!
   och vad gör väl det om de vuxna blir arga, ingen vill väl att två vuxna människor ska snacka skit om en inför ens kompisar?!
   det är ju helt sjukt!
   DET KAN INTE BLI VÄRRE, SÄG TILL DEM!

   Svara
 11. Anonym

  ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHH snälla försvinn ut ur mitt huvud så jag kan sova, så jag kan fungera normalt, så jag kan TÄNKA på något annat än dig! HELVETE! Jag vill bara se dig, umgås med dig, höra din röst, och du, du ler mot mig men inte av samma anledning som jag. Jag vill bara att du ska försvinna ur min skalle!

  Svara
 12. Anonym

  Jag känner just nu ett växande hat mot våra politiker oavsett färg! Ni är dumma i huvudet och ni korkade och helt jävla stukade i pallet. Ni är dumma i hela jävla huvudet. Jag vill att ni ska bli arbetslösa! Jag vill att ni ska bli sjuka och ensamma! Jag vill att ni ska känna er värdelösa och jag vill att ni ska drabbas hårt av alla sinnessjuka lagar som ni har skapat! Inte nog med att ni är sämst….att ni är så sämst gör att ni blir lika fula som ni är dåliga. Sy igen kakhålen och gör vårat land en tjänst.

  Svara
 13. angelica

  Nu måste lagen ändras!!!!!! en kille jag känner dömdes till 4år för misshandel på sin tjej men jag hade kallat de själv försvar men han är kille hon tjej han har ingen chans….. de e fel, vi tjejer kan sparka och slå på en kille och de händer inget men så slår han tillbaka och poff de e misshandel åååå de får inte vara sååå……. kommentera gärna de jag skrivit…….

  Svara
  1. Anonym

   Vad jag vet så finns det ingen skillnad i lagstiftningen gällande misshandel beroende på kön. Det är rätten som behöver ränsa upp bland sina fördomar. Så det är inte lagen du ska vara förbannad på utan de som sätter straffen.

   Svara
 14. Anonym

  Är du helt jävla puckad i huvudet? Jag är INTE intresserad av dig! Sluta inbilla dig så jävla dumma saker!! Jävla IDIOT!!!

  Svara
 15. Anonym

  WikiLeaks är en stor källa till kunskap och ger oss möjlighet att förstå vår omvärld.

  Det är fruktansvärt att ta del av de attacker, dödshot, blockader och propaganda som nu riktas mot WikiLeaks.

  Det svaga eller obefintliga stöd svensk press, journalister, krönikörer, myndigheter och politiker ger WikiLeaks urholkar förtroendekapitalet till den grad att det känns som att min tillit är nästan helt krossad.

  Svara
  1. ANONYM

   PRECIS. DET VORE FAKTISKT JÄVLIGT SKÖNT ATT FÅ KÄNNA ATT MAN HAR TID ATT SLAPPNA AV, VILA UPP SIG!?

   Svara
 16. Anonym

  Varför i helvete kan vi aldrig vinna på lotto??? Jävla skitspel! Jag vill ha en ny bil. NUUUUUUU!!!

  Svara
  1. BLÖ

   MAN FÖRSÖKER FLERA FLERA MILJONER GÅNGER, MEN FINNS DET NÅN VINST PÅ DE DÄR SPELEN, NEJ!?
   det är bara nitlotter HELA TIDEN!
   idiotiska lottoskit! vill flytta utomlands.
   FÖRSTÅR DIG!

   Svara
 17. Anonym

  Fyfan va jag hatar aik! Och när DIF torskar förlängning IGEN. Alla aikare är horungar!

  Svara
 18. Anonym

  Dumma jävla ex. Du hade allt men kastade allt åt skogen bara för att du inte har koll på dig själv. Väx upp för fan, du är ju över 30. Bete dig som en vuxen människa och ta ansvar för det du gör. Och hur fan kunde jag så länge gå med på ditt jävla skitsnack. Tvi på dig.

  Svara
  1. frii

   tycker det var bra att du tillslut gjorde slut!
   kan bara väldigt påfrestande att ha och göra med en omogen man!

   bra att du gjorde slut, all lyckoönskning!

   Svara
 19. Anonym

  Jävla idioter man har på jobbet. De förstör och förstör. Mitt liv hade varit så mycket bättre om jag jobbade på ett annat jobb…… Om det ändå inte va så svårt att få jobb…
  FAN!

  Svara
 20. Tom Johansson

  PARKERINGSVAKTER SOM SPRINGER RUNT I SMÅ VILLAOMRÅDEN OCH LEKER VIKTIGA BARA FÖR ATT DE SKALL SÄTTA NÅN SOM STÅTT I MER ÄN ETT SYGN KAN TFAN TA OCH DÖM, INGEN TYCKER OM ER I HELA VÄRLDEN. VEM FAN STÖR DET OM JAG STÅTT I TRE DAGAR I ETT OMRÅDE DÄR DET FINNS HUR MYCKET PLATS SOM HELST, INGEN BRUKAR ENS STÅ DÄR MIN BIL STOD PARKERE, NÅNSIN!?!?!ÖOBISDVÖOBIDFSBJÖOADS<BJÖO DS<ÖBJOLZDFS JL DF< ZKJ. ZDFX -.KNL.BKÖLNZDFS< K.BJ-L ZDF -LKNö ZDK.J-L,.

  Svara
 21. Anonym

  Varför låter jag mig knäckas av min sons pappa och styvmamma som slår honom, Jo för att jag vet att de inte kommer att sluta snacka skit om mig för sonen plus att ingen kan göra något åt det. Har gjort en polisanmälan om slagen men fan hjälper det!?

  Svara
  1. Anonym

   En bra grej här är att en pappa som snackar skit om mamman till sitt barn förlorar inomkort då barn inte accepterar att någon pratar illa om ens mamma han kommer vända sin pappa ryggen tro mig…. då de handlar om barnmisshandel är de tråkigt att höra att de skall vara så svårt att få folk att lysna…
   men ge inte upp ge aldrig upp kämpa på rädda ditt barn hur tufft de än blir… lycka till Mamma till en son med missbrukande pappa

   Svara
  1. aaanonym

   känner samma sak, min bror dog idag, blev nästan sparkad från jobbet, låste mig ute, tvungen att stress-äta halvkalla nudlar. grät påväg till köpcentret. sminket rann, in på toan fixa mig. in och köpte mat. hade inte råd med så mycket. men måste iallafall köpa så min 3årige son får mat i sig. Min man lämnade mig för bara några veckor sedan. Min son tror att det är hans fel, måste muntra upp honom, men jag mår inte bra själv.
   förstår dig helt i att ha en förjävlig dag!
   lycka till med livet! menar det verkligen!

   Svara
 22. Anonym

  varför ska stockholms bostadsmarknad vara så fucked up?!
  Jag behöver flytta nu, vill inte bo med mitt ex… >.<

  Svara
  1. Anonym

   Edit:Because I’m a fucking idiot that doesn’t have the common sense to care about others…but what the fuck! Is that the way to save lives? To help thy neighbor??!! Well, then give me a gun and I’ll end it…

   Svara
 23. Anonym

  Min pappa glömde att min födelsedag snart är här. Han hade tänkt åka på semester själv då. Men det gick visst inte, för då fyller jag 17 år. Men han kan ju åka ändå.

  Svara
  1. aaanonym

   oj, stackare.
   kan inte kännas skönt.
   men trots allt så älskar din pappa dig, jag känner inte dig & din papps relation men jag är helt 1000procent säker på att din pappa helt enkelt inte vet hur han ska visa de.
   jag växte själv upp med en pappa som inte brydde sig alls.
   han glömde också min födelsedag en gång när jag var cirka 13år. han åkte till puben och kom hem full.

   det jag vill säga är att jag tycker du ska prata om det med din pappa.
   berätta hur du känner även fast det kan vara svårt.
   försök iallafall. man måste våga!

   ni kan ju om saker inte blir bättre gå till rådgivning!

   kram!

   Svara
 24. Anonym

  Jag lider av PTS och kan inte leva normalt…
  Du som misshandlade mig i flera år du har de bra…
  Jag kan inte lita på någon är rädd för alla, du lever som om inget har hänt.
  Jag ser på min kropp och alla ärr och undrar hur länge jag skall må så här..
  Du kan fortfarande efter 9 år komma bara för att skrämma mig.
  orättvist varför kan inte du lida och jag få leva…

  Svara
 25. Tjejen i biljettkassan

  SLUTA LUTA ER IN I MIN LUCKA FULA MÄNNISKOR!!!!!!!!!!!!!!!

  Jag hör er ändå! Ni kommer att få era biljetter! Ni luktar illa! Ni andas tungt! Ni är I MITT ANSIKTE. Sluta.

  Svara
   1. Tjejen i biljettkassan

    Hmm… låda? Njaä.

    Men jag är på bättre humör idag. Snälla kunder! <3

    Svara
 26. Anonym

  Hur kul är det att höra att ens svärmor tycker att jag är en energitjuv??!!
  Kanske inte så farligt men sen jag fick höra det har jag tyckt mer och mer illa om det..

  Sååå negativt…

  Svara
 27. Anonym

  Världen kommer antagligen behöva lida av ett tredje världskrig inom 15 år som USA själva startat genom att skylla på ”terrorhoten i öst”. Varje dag ser man mer och mer hur mycket NWO stärker sina klor kring folkets idoler vid toppen och varje dag så kommer vi närmare vår egen undergång i detta fallerande ekonomiska kaos som vi har satt oss själva i.

  Jag känner otroligt hopplös och hoppas och ber om att jag inte ska sluta strida för alla människor rättigheter i världen.

  MEN VAD JAG EGENTLIGEN VILL SÄGA ÄR ATT JAG HATAR ALLA FÖRBANNADE, KORRUPTA JÄVLA KUKFITTOR SOM UTNYTTJAR FOLK FÖR EGEN VINNING. HUR I HELVETE KAN MAN HA HAFT SÅ PASS HANDIKAPPADE FÖRÄLDRAR ATT MAN GLÄDS ÅT SIN EGEN EKONOMISKA STYRKA OCH SITT EGET BEHOV AV MAKT ATT MAN VARJE DAG FÖRSTÖR TUSENTALS LIV? VART ÄR VÄRLDEN PÅVÄG? VAD ÄR DET FÖR ETT HELVETE JAG BLEV FÖDD IN I?

  Svara
 28. HELVETES JÄVLA BOWLING

  ALLT JÄVLA HELVETE SKA DRABBA MIG HELVETES JÄVLA PISS-FANSKAP DET ÄR FÖR HELVETE INTE MENINGEN ATT JAG SKA DRICKA NÅGON JÄVLA ÖL IKVÄLL…

  Svara
 29. Anonym

  Idiotjävlar som inte kan bygga stabila kåkar. Fuck 80-talets arbetarrörelse med fuskbyggen och kaffaraster varje halvtimme. Lata, slöa jävla fuskbyggen!

  Svara
 30. Anonym

  Varför ska jag alltid sätta mig i skiten? Varför kan inget gå som jag vill?? FFS!

  Svara
 31. Anonym

  Fan vad jag hatar kvinnor som fortsätter röka under graviditeten! Jävla idioter! Tar allt för givet & chansar på att allt ska gå bra…fy fan vad sorgligt…

  Svara
 32. ElRuno

  För ända in i helvete!! Hur jävla svårt skall det vara att sätta ett enkelt mål och nå det! Era fittiga satans arbetsskygga jävla råttjävlar!!

  Svara
 33. Papst Pigface

  Hatar alla anonyma fjollfittor och mjäkkukar, slödder-nollor är var ni är, förbannade lösdrivande patrask, åk hem och utforska era tillvridna små anushål, där hittar ni källan till ert ordförråd, den odör ni avlägger är inte ens värt avkomman som lyckas tränga sig ut ur ert köttstycket.

  Låt oss skapa poesi om Jesus, pungbrock och tigerballsam.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *