Avreagera dig!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 665 tankar kring ”Avreagera dig!

 1. Anonym

  Men för ända in i HELVETE, GÖR NÅGOT och sluta SNACKA!!
  Hur jävla trött skall jag behöva bli på att behöva se dig sitta i din jävla soffa eller framför din jävla dator och sedan höra dig gnälla om att vi inte gör något och jag är iväg på det JAG vill göra??!!!!
  För satan, GÖR NÅGOT SJÄLV, SÅ KANSKE JAG ORKAR BRY MIG OM ATT GÖRA NÅGOT MED DIG, så jag kan slippa höra ditt SATANS JÄVLA GNÄLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FAN, så svår du skall vara att älska…

  Svara
  1. TAGE

   FAST ASSÅ FUCKING SKÖERP DIG SNACKA MED HONOM VAD FUCK GÖR DU HÄR HELT ÄRLRLIGT VI KAN INTE FUCKING LÖSA DINA PROBLEM ÄSLKLING

   Svara
 2. Tsatsikin

  Går mitt liv ens åt rätt håll? Vettefan vilket, just nu är det ok iallafall…så när som på att du inte försvinner ur mitt liv. Det är något allvarligt fel på mig som inte kan få mikroben ur hjärnan, ARGH! Jag PALLAR INTE med att vittna till alla er ÅT HELVETE ÄCKLIGA COPYCATS därute. PALLA ATT NI EXISTERAR ERA FUCKING FUCKS!!!

  SLUTA HÄRMA MIG APOR!

  HOPPAS NI BLIR PÅKÖRDA ERA JÄVLA MONGON!

  Svara
 3. ammarhatare

  du kan fucking köra upp en dildo i röven, jag hatar dig så himla mkt dö dö dö dö ! hur kan du, om jag bara kunde skulle jag åka hem till dig döda dig plågsamt, sparka på dig ditt jävla mongo jag hatar dig NU SKA JA G VARA TYST FÖREVIGT

  Svara
 4. spindelhataren

  Det finns ingtenting i denna värld jag hatar mer än spindlar. Jag hatar dem för att jag är livrädd för dem, för att deras äckliga ben som trummar fram i mitt frenetiskt städade rum som borde vara spindelfritt nu. Men i dag tog jag makt över rädslan och dödade den lilla skitpellen. Och det kändes bra. FEAR ME SPIDERS!

  Svara
 5. Anonym

  Orkar inte mera. Mina vänner har lämnat mig utan anledning. Mina betyg ligger käpprätt åt helvete, har ingen motivation för att förbättra dom. Ingen motivation för nästan någonting längre. Jag är ensam, har varit det för länge. Blivit lämnad ensam alltför många gånger. Många tycker att jag är ett rövhål. Jag har aldrig gjort dem något illa.
  Vad fan håller det på att bli av mig?
  Hoppas på bättre tider, men jag är medveten om att jag bara just börjat vada mig igenom detta sketna liv. Det värsta ligger fortfarande framför mig, jag hoppas bara jag överlever.

  Svara
  1. Jessica

   Du verkar allvarligt nere och då kan man ”skada” sina nära utan att man menar det. Vad är det som är så kasst i ditt liv just nu som gör att du är där du är?

   Svara
 6. Anonym

  JAG HATAR MIN JÄVLA FAMILJ.
  Jag är yngst men tusen gånger mer vuxen än alla tillsammans, ett gäng jävla loosers som tycker synd om sig själv och skyller sina misslyckade liv på omvärlden. SLUTA VAR MIG TILL LAST ERA JÄVLAR BARA FÖR ATT JAG HAR EN JÄVLA HJÄRNA OCH KAN SKÖTA MIG SJÄLV.
  dra åt helvete. Jag är så jävla trött på att ta hand om vuxna jävla människor.
  FUUUUCK YOOOOUUUUUUUUUU

  Svara
 7. Anonym

  Iiiih! Jag vill bara hoppa och skrika och tala om för dig hur mycket jag vill att du ska kyssa mig! Hur jag vill att du ska ta tag i mig och tala om för mig att du vill vara min! ! Hur jag tror jag har gått och blivit något som kallas lite förälskad i dig! Jag vill kunna säga det utan ord så du förstår och inte springer iväg.

  Svara
 8. Anonym

  Orkar inte med det här mer du är så jävla korkad. Du ser mej inte för vem jag är längre du ser mej inte alls. Vill inte leva det här livet längre. Vill att det ska vara som förut… Du tror du kan göra vad du vill. du ser inte att andra folk blir sårade. Sålänge du är nöjd och glad så skiter du väl i hur jag mår. du får mej att må illa!

  Svara
 9. Anonym

  Aaah du är som dum. Dum som en träkloss. Idioter, jag orkar inte med att ta denna skit från alla halvfigurer. Visa någon förbannad uppskattning någon gång. Inse att du inte bara kan tänka på dig själv hela tiden. Ta ansvar någon gång. Jag förtjänar bättre och det vet du. Du förtjänar inte mig i ditt liv ändå hänger jag envist kvar och hoppas att du ska inse det. Frågan är väl egentligen vem som är mest korkad av oss.

  Svara
 10. Republikan

  Dumheter tränger sig på och invaderar mina sinnen.

  Min hjärna kämpar emot och till slut när tjatet från alla håll blir förödande stort bara måste jag skrika:

  JAG SKITER I BRÖLLOPET!

  Svara
 11. Anonym

  Du är så trög och dum. Tror att du är bra fast du är helt blåst. Hur kunde du vinna?

  Svara
 12. LITE SMÅ SUR..

  SATANS DJÄVLA FITTHOROR PÅ TRANSPORTSTYRELSEN, ÄR DET 6 MÅNADER UTAN KÖKORT SÅ ÄR DET 6 MÅNADER OCH INGET ANNAT, MYNDIGHETER KAN BLÅSA EN HUR DOM VILL DOM SATANS ASEN. TUR ATT MAN BRÄNNER EGEN SPRIT SÅ MAN KAN LURA STATEN PÅ LITE I ALLA FALL.

  Svara
 13. Anonym

  GAAAAAAAAAAH! Hatar att man är så jävla dum nog att gå på det varenda gång! Hatar snoppbärande jävla kreatur som tror dom kan få PRECIS SOM DOM VILL bara för man råkar ha sagt att denna ser något bra ut!
  HELA den här jävla dagen SUGER SKITGET BALLE!

  Svara
 14. Anonym

  Jag förstår inte varför du alltid frågar mig vad som är fel, och när jag säger det, går du in på dina egna jävla problem och säger att du avundas mig för att jag har ett sånt ”perfekt” liv. HALLÅ? JAG BLIR PSYKISKT MISSHANDLAD HEMMA DITT JÄVLA PUCKO.

  Förövrigt kan jag inte sova, på grund av mardrömmar som gör att jag inte vågar vara ensam i mitt rum på kvällarna.
  WOHOOO!

  Svara
 15. Anonym

  mitt år:
  Morfar är döende
  Mina föräldrar skiljs
  solan går åt helvete
  vår 2 års planerade resa som jag sett fram emot i 2 fucking år är inställd
  jag kan inte sova

  Svara
 16. Ida

  Men vad i helvete är ditt problem?!
  När du ber mig tömma diskmaskinen, gör jag det.
  När du ber mig hämta posten, gör jag det.
  När du ber mig duka bordet, gör jag det.
  Jag har spenderat mer än halva dagen utomhus och påtat i grönsakslandet och ÄNDÅ börjar du gnälla när du ser mig sitta framför datorn senare på kvällen.
  – Vad gör du? Spelar du spel? (grinig röst)
  – … Spelar det någon roll eller? (irriterad)
  – Tycker inte du att det finns viktigare saker att göra? (utmanande)
  – … *suck*

  Vad i helvete tycker du att jag kan göra 11 på kvällen som är ”viktigare”?
  SOVA? Jo det är iofs viktigt men det är väl självklart att jag ska göra det sen! AAAARRRH! Är så trött på dig och familjen och eran jävla attityd.
  Ömsesidig respekt verkar ni inte förstå innebörden i.

  Låt mig va ifred! Ska det vara så svårt. Jag SKA ju skicka in ansökan till den där skolan. Väntar bara på att papprena ska komma. Det kan inte jag påverka! Dumma jävla insnöade människa! Och ändå älskar jag dig!? Jag måste vara sjuk i huvudet, lika mycket som du.

  Svara
 17. Anonym

  Alltså jag är seriös. Detta är inte okej, jag lever inte ett normalt tonårsliv pga. mina föräldrar.

  Svara
 18. Anonym

  Jag hatar dig så mycket just nu. Hatar att folk lägger sig i mitt liv och skämmer ut mig för alla. JAG VILL ALDRIG MER PRATA MED DIG DITT DUMMA FAN DRA ÅT HELVETE HELVETE HELVETE och prata aldrig!!!!med mig igen.

  Svara
 19. Cecilia

  FUCKING JÄVLA SKITHELVETE!

  VAD FAN ÄR LIVET ?

  DET ÄR SÅ JÄVLA PISSIGT ATT DET INTE ÄR LÖNT.

  MIN MAMMA HAR DJÄVLA PISS SKIT ALZHEIMERS OCH NU HAR HON FÅTT CANCER OCKSÅ.

  PAPPA ÄR DEPRIMERAD OCH HAR VARIT I HELA MITT LIV.

  JAG HAR INGET LIV.

  ALLT ÄR MÖRKT.

  Svara
 20. Anonym

  Hatar jävla pedofiler som kör runt i en bil på helgnatten i väntan på att en tjej ska bli ensam på busshållsplatsen så man måste gå runt me kniv o skit. Ni är så djävla äckliga som inte har något annat liv. Dra åt helvete era fucking skitar och runka av till någon porrfilm ist. Fucking djävla idioter

  Svara
 21. Förbannad

  Förbaskade jävla chefshelvete!!! Varför är du så otroligt jävla korkad? Jag fattar fan inte vilken jävla del av hjärnan du använder när du tänker!!! Kan du begripa hur förjävla jobbigt det är att vara underställd någon (DIIIIG!!!) med en IQ 4% lägre än ett ostrons? Ta dig i brakan och knulla min jävla hatt!!!

  Svara
  1. Anonym

   HÅLLER MED DIG!!! Hur fan är det MÖJLIGT att man får vara chef när allt bara är en jävla lek. Lätt o sitta o bragga när man tjänar 100 000 i månaden. Jävla as!!!!!!!

   Svara
 22. Anonym

  hatar dig , hatar dig,. hatar det, måste göra detdär.. vrf gillar jag dig när det ändå inte kommer gå , !!

  Svara
 23. Anonym

  FUCK vad är det för skit? Jag är ju där, varför är jag inte med på matchen? ÄR NI HELT DJÄVLA DUMMA I HUVUDET? Som fan att jag spelar med trupp 2…djävla idioter

  Svara
 24. sfdssarey4

  Jag älskar nog dig..
  Trodde aldrig jag skulle säga det och jag fattar inte att jag gör det heller. Jag tror att jag älskar dig. Jag skulle nog kunna spendera resten av mitt liv med dig. Och jag sumpade det. Varför lämnade jag dig?

  Jag är olyckligt kär och arg på mig själv. Snälla nån, skäll ut mig ordentligt!

  Svara
 25. Anonym

  Asså kan int idrottslärhelvettet gå hänga sig!?
  Fuck idrott, nu gå ja å ta en cigg…

  Svara
 26. sfdssarey4

  Inte ens fotbollsmatchen blir jag uttagen till!!
  Alla andra, utom jag.
  Idag var jag bättre än vanligt, nästan och istället tas spelare som inte tränar med.

  besvikelse och ilska

  Svara
 27. sfdssarey4

  ÅÅÅÅÅÅÅÅH!
  KAN DU INTE BARA FATTA ATT JAG VILL HA TILLBAKA DIG?!
  DET ÄR MIGMIGMIG DU SKA TA MED ÖVERALLT, DET ÄR MIG DU SKA ÅKA PÅ HOCKEY MED, DET ÄR MIG DU SKA SPENDERA KVÄLLARNA MED. DET ÄR MIG!

  JAG HATAR ATT JAG TYCKER OM DIG!!!!!!!!!!

  Svara
 28. Anonym

  Hata skola…
  Så fuckng-jävla-fitt-drygt!
  Sen säg de att man e lat bara för att man int tyck om å bli tvingad till saker

  Svara
 29. Anonym

  Vilken fördjävlig dag. Skulle aldrig fälla en tår inför en skit som dig. Fuck you

  Svara
 30. :'(

  Jag vill döda samhällskunskapsläraren NN. Iallafall hennes jävla uppsats. Varför ska hela min klass ha avslutat uppsatsen och vara jävla stjärnor när jag inte ens kan börjar för jag inte harnågonting att skriva om? Klassen har redan sagt min mening, varför ska hon då läsa en till meningslös uppsats?
  Du kan dö, hör du det.

  Svara
 31. :'(

  Herregud vad uppsatser suger musten ur mig. Jämlikhet… alla vet ju redan att det är ojämställt? AH!

  Svara
 32. Anonym

  fyfan vad jag hatar min fucking stad, kan det inte bara fara åt helvete hela skiten?
  fyfan jag hatar min mamma, nej vi kan inte åka idag, men imorgon, åh gud nu är du elak, FUCK YOU, jag hatar allt. Jag ska fan rymma.

  Svara
 33. Anonym

  JAG HATAR ALLT OCH ALLT OCH ALLT!
  JAG HATAR ATT PAPPA INTE FÖRSTÅR OCH ATT MAMMA INTE FÖRSTÅR. JAG HATAR ATT MIN BROR ÄR PSYKISKT SJUK OCH SLÄNGER ALLT PÅ MIG OCH JAG HATAR ATT INTE LÄKAREN FÖRSTÅR DET!

  JAG HATAR ATT JAG GÖR FEL HELA TIDEN OCH JAG FÅR SOTA TILLS JAG DÖR OCH JAG HATAR ATT ALLA GLÖMMER BORT MIG OCH ATT JAG ALLTID ÄR DET FEMTE HJULET. JAG HATAR ATT ALLA TROR ATT JAG ÄR SÅ DUKTIG OCH SNÄLL OCH GLAD! JAG HATAR!

  Svara
  1. Cecilia

   Det verkar som om vi har en del gemensamt.
   Svara på tråden om du vill prata, så kan vi kanske byta mailadress?

   Svara
 34. Anonym

  Extra till födelsedagsinlägget nedan: min storebror bjuder minsann ut sin flickvän på middag. Och vad fan gör du? Jo du säger att du inte har köpt någon present till mig eftersom att du inte har några pengar kvar denna månaden.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *