Avreagera dig!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 632 tankar kring ”Avreagera dig!

 1. Anonym

  Ja, jag fyller år imorgon. Synd att ingen kommer ihåg det bara. Synd att man på sin artonde födelsedag kommer att bli bortglömd.

  Svara
  1. Anonym

   Nej, fy fan vad bittert. Här går man själv och tror att man har det sämst ställt av alla, när man egentligen borde vara hur jävla lycklig som helst

   Svara
 2. Anonym

  Någon gång vill jag att sluta prata. Sluta försöka att duga, är så trött på att kämpa och aldrig få något i gengäld. Jag tänker sluta prata, bara lyssna på musik och må bra i fred.

  Svara
  1. :'(

   du är inte ensam. men de flesta människor som är ute och festar är falska. det är därför jag inte vill umgås med dem.

   Svara
 3. Apan

  Varför i hela helvete ska alla altid luta sig på mig?! Hur jävla svårt skall det vara att skaffa en egena hjärna? Bra för att jag lärt er allt ni kan betyder inte det att jag är er jävla morsa!! FÖR I HELVETE!!!!

  Svara
  1. Apan

   Känner du igen dig? Fråga gärna, men för i helvete GÖR något själv innan du frågar. Om du tror att jag är ngn jävla GUD..skaffa en ny religion…

   Svara
 4. Anonym

  orkar inte att killen jag tycker om bara ser mig som kompis och går runt och tjatar om alla tjejer han träffar.

  Svara
 5. Anonym

  Fan, jag hatar dig. Du utnyttjar dina arbetare och ditt ledarskap suger. Funderade du någonsin över hur saker och ting skulle skötas innan du blev chef? Och vad var det för någon person som anställde dig egentligen. 3 avverkade butikschefer redan innan högsäsong. Kan det bero på dig tro?

  Du sa att jag och min vän skulle dela på en tjänst och göra upp schemat själva. Nu ska vi tydligen jobba på helt olika campingar och hon, bara för att hon är ”så himla bra kompis” med din dotter, vara totalt städansvarig. Du kan inte skilja på privatliv och arbete och det gör mig fruktansvärt förbannad ska du veta.

  Svara
 6. :'(

  Det hördes två ljud nerifrån hallen nyss. Min hund sprang ner och skällde som utav bara helvete. Ca tio minuter senare åkte en pickup-bil härifrån, från min uppfart. Dör jag inatt så.. känns det jävligt surt. Jag är fan bara 16 år.

  Svara
 7. Anonym

  hela världen är så dum i huvudet. vill bo ensam med en hund, god mat och massa bra tvserier och aldrig mer behöva träffa en människa.

  Svara
 8. Anonym

  HEJ hej allt är bra, men allt jag tänker på är mat! Vill sluta äta…hehe nej nu ska vi chilla lite va?

  Svara
  1. Anonym

   håller me !!!!!!!! beach 10 kommer närmare och jag har fortfarande julfettet kvar!!!! och all jävla snö gör det inte bättre :'(

   Svara
 9. Anonym

  jag hatar mina ”kompisar” !!!!!!!!!!!!! dom bara lagger snö i mina byxor !!!!!!!!!

  Svara
 10. Anonym

  Skolmat är så äckligt att jag dör! :@ !!! Vill att alla bara sluta laga mat och att man kunde köpa istället

  Svara
 11. Anonym

  Helvete va ja hata idrottlärare!!! De e fan helt jävla slut i huvet allihop!!!
  De kan väl för i helvete låta mej sköta mitt eget liv!
  De ska fan int tala om för mej va ja ska göra för att må bra!
  Skaffa er ett riktigt jävla jobb istället!!!

  Svara
 12. Anonym

  Killen som jag tyckt om så intensivt i ett tag slutade prata med mig för en månad sedan. jag har undrat, nej inte undrat, jag har gråtit, och tänkt vad jag kunde gjort som skulle fått honom att inte sluta prata med mig. Vad var det för fel på mig egentligen? Hur ful måste han inte tyckt jag var?

  Jag fick nyss reda på att han skaffade en flickvän för en månad sedan. Jag kommer inte klara av att se honom i skolan imorgon.

  Svara
 13. Anonym

  jag är verkligen, verkligen kär för första gången i mitt liv men personen som jag är kär i ser mig nog bara som en halvkul person som är dens kompis kompis… vill närma mig men vet inte hur…

  Svara
 14. Anonym

  men varför loggar man in på facebook och ser massa bilder på folk som man känner som är på fest och ingen har frågat om man vill följa med? VAFAN GÖR JAG FÖR FEL? Jag pallar inte.

  Svara
 15. Anonym

  apa apa apa apa apa apa apa apa apa apa apa apa apa apa apa apa apa apa apa apa apa apa apa apa apa apa apa apa apa apa apa apa apa apa apa apa apa apa apa apa apa apa apa apa apa apa apa apa apa apa apa

  Svara
 16. Anonym

  Hatar er era jävla cp. så dumma i huvudet och ni fattar inte ens det själva. Denna sidan gör mug inte till en bättre människa. Hatar er fortfarande lika mycket era djävla FITTTOR HOROR CP SKITHUVUDEN STÖRRDO FÖRDJÄVLIGA SJÄVLAR dra åt helvete vill bara att ni flyttar här ifrån låter mig vara ifed. Ni ska aldrig få veta ngt om mitt liv. DJävla idioter så dumma i huvudet att jag spyr. JAg måste ta hand om er fats det är ni som är vuxna. Gå om dagis era cpn. Fast det kommer nog inte heller hjälpa er eftersom ni är så lånbgsamma. Fattar inte vad ni gör här-ingen vill ha er här. DRA ÅT HELVETE, det kommer antagligen bli tomt när ni är däe för ingen vill ha er era cpn FUCK FUCK FUCK FUCK YOU!!! Önskar att det finns mer svordommar

  Svara
 17. Anonym

  skolan bara e skit och allt är bara skit och helvetes jävla fan usch!
  Blir besviken på mina föräldrar som inte ser hur jävla hårt jag arbetar i skolan och vilka toppen betyg jag får! så fort jag får något under vg: a men du kunde fått MVG! Jävla fitt hora! helvete!

  Svara
  1. Anonym

   känner samma sak 🙁 . fast jag ligger på typ vg+ på mina omdömen så kommer dom o ba aa MVG ska du ha och typ du måste plugga mer fast jag pluggar hur mycket som helst.. skitjobbigt

   Svara
 18. Anonym

  Jävla fitthora. Alla mammor ska tycka om sina döttrar och stötta dem. Du kan inte ens hålla inne din skit utansitter och stirrar på mig och säger: det jag tycker är tråkigt är att du sa att du skulle spara långt och nu är jag besviken på dig. Mitt hår är mitt och det enda du har rätt att säga är det är inte riktigt min stil men att du gillar det är vad som räknas.
  Jag ska aldrig skaffa barn, det är det enda du har lärt mig jävla horfitta.

  Svara
 19. Anonym

  Fan jävla skit. Min kollega fick reda på att hans mor har cancer. jag lade handen på hans rygg, jag ville krama honom, men vågade inte. Jag kände för att gråta, men vill inte dra ner honom ännu mer.
  När han säger till mig ”Men va fan är det för mening med allt?” så har jag tyvärr inget svar. För jag undrar ju också.

  Svara
 20. Anonym

  Jag har blivit faster. Jag är sorgsen för att jag inte var först, för att jag inte fick skapa det första barnbarnet, för att jag inte har en pojkvän som skulle bli en bra pappa. För att jag kämpar som en gnu för att allt ska ”bli rätt” men så får jag ingenting istället.

  Svara
 21. Anonym

  Kan du lära dig att släppa det, din jävla tönt? Jag hade fan skitont i benet så kom du och sparkade en boll skithårt på det benet. Klart jag blev helt jävla sur. Skulle skrämma dig lite men råkade slå till dig. Jag sa fan förlåt tusen gånger. Vad fan kan jag göra mer? Bara släpp det. Hur jävla svårt ska det vara?
  Tönt. Är du fucking fem år, eller?

  Svara
 22. Anonym

  Allvarligt, jag började en ny skola för att slippa kompis problem, men nu blir det bara värre. Fyfan.

  Svara
 23. Anonym

  Hatar min jävla ”kompis” som ska vara så jävla falsk och hänga med en annan människa hela jävla tiden. Hallå, jag finns faktiskt?
  Ja, den enda tiden då hon ser att jag finns är när hon ska försöka vara bättre än mig på ALLT. KAN DU SLUTA VARA EN SÅN FUCKING BITCH?
  Och så går hon och dricker hela jävla tiden. Och FÖRNEKAR det. Säger att hon aldrig kommer lbi beroende. WAKE UP BITCH, du ÄR REDAN beroende. Pallar inte detta mer, om du ska vara så jävla falsk, bara gå och häng med din andra kompis du. Jag pallar inte bry mig mer.

  Svara
 24. Anonym

  Kan ni lösa era djävla problem eller skiljas?Svårt, ja ? nej? Dra åt helvete hela världen allt suger orkar inte göra massa utropsteckan och skiljetecken

  Svara
 25. Anonym

  Jag står där äntligen framför dom för första gången och ska presentera ett nytt löftesrikt koncept, som kan frigöra resurser och skapa nya. Det enda jag hoppas på är uppmärksamhet, och kanske lite förståelse. I bästa fall är det någon som ger konceptet lite stöd att växa och ta fart.

  Dom sitter där bänkade bakom sina bord, män och kvinnor med makt, men i deras blickar ser jag tyvärr ingen vilja till förändring eller förnyelse. De vill såklart sitta kvar, sitta kvar på sina mandat, med samma agenda nu som då.

  ”Tack så mycket för en intressant presentation,” sa deras ledare och skakade min hand, ”det här var väldigt intressant, verkligen.”

  Det följde en liten diskussion efteråt, jag fick inte vara med, men jag såg i deras ögon att inget skulle förändras och senare pratade jag med deras ledare igen som sa att han ”.. var ledsen, men vi kan inte skjuta några resurser till detta, för uppriktigt talat förstår vi det inte och vi kan inte pröva något som avviker från reglerna.”

  Jag kämpar vidare, men grrrrrrrr…..”##”4@£$

  Svara
 26. Anonym

  Jag blir TOKIG på chefen som säger ”Men.. jag sa ju åt dig att kolla —- när jag ringde” och sanningen är att hon bad mig kolla upp EN sak av TVÅ. Och nu får hon mig att se ut som en slarver bara för att HON inte är tydlig med vad hon vill, och sedan glömmer vad hon sagt och inte sagt till mig.

  Svara
 27. Anonym

  Fredag… ser fram emot ögonblicket då jag lämnar jobbet. Hem och glo på teve, dricka en flaska vin och slockna, all ångest borta. På lördagen smyger sig skiten på mig igen, och på söndag skulle jag lika gärna kunna vara död. En helt ny vecka där varje timme präglas av ångest.

  Svara
 28. Anonym

  Är så jävla less på skjälvgoda idioter som tror dom är allt i denna värld.
  Samtidigt som dom är så inkompetenta och fulla av skit och inte drar sig en sekund för att hugga dolken i ryggen på andra.
  Satans slem på jorden är det.

  Svara
 29. Anonym

  Visst okej, fortsätt att sura och låtsas som att jag inte finns det löser verkligen problemet. Tror bara inte att jag ska sitta här och vänta på att du ska inse att de är fel de du gör. Jag har inte tänkt låta dig förstöra mitt liv bara för du ska sitta och tycka synd om dig själv. Ha ett bra liv utan mig, du kommer ju må jävligt mycket bättre då jag inte är i vägen!

  Svara
 30. Anonym

  Du på står att det är jag som ljuger och inte kan stå för vad jag säger. Men hur fan är du själv!? Jag har åtminstonde erkännt att jag gjorde fel men du vägrar prata med mig ändå. Hur många gånger har inte du svikit och gjort mig ledsen och hur många gånger har inte jag förlåtit dig trots de du gjort. Men det här va fan sista gången. Du kan DRA ÅT HELVETE för jag vill aldrig mer se dig!

  Svara
 31. Anonym

  Jag är trött på att ni inte kan visa mig någon respekt. VI är ett LAG och bara för att jag är yngst betyder det inte att jag är sämst. Jag har minsann sett er tabba er på kombinationerna och missa ett mål då och då. Och inte fan får ni någon skit för det. Varför måste ni då hacka på mig och antyda att om alla bara gjorde rätt hade allt flutit på bättre. Förlåt för att jag finns, ni kan minsann få se hur bra ni klarar er utan en vänsterhänt kantspelare. Eller en vänsterhänt spelare överhuvudtaget. Då kommer det att gå ännu sämre, grattis era respektlösa fån.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *